X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-05 14:48:21 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsswitch.lcs.mit.edu!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: To w =?iso-8859-2?Q?og=F3le?= nie na temat aa, ale... Date: 5 Sep 2002 20:39:07 GMT Organization: Pinky and Brain Fan... :) Lines: 309 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pg177.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: tu.a-dresu@nie.znajdziesz NNTP-Posting-Host: pg177.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1031258347 22936 213.76.102.177 (5 Sep 2002 20:39:07 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 5 Sep 2002 20:39:07 GMT X-Licznik: 438 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15567 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Myszka przem�wi�(a) ludzkim g�osem: : U�ytkownik "StfoReK" napisa� : ::: U�ytkownik "StfoReK" napisa� :: U�ytkownik czego? ;> : : LOL :) Ty si� �miejesz, a mi g�upio, bo ci�gle nie wiem czego u�ytkowniekiem ;) :: Hmm... ci�ko mi b�dzie z tym �y�, ale powiem: Nie wiem :) : Aha :P Ale prze�uci�am z nieudanych do nadawczych w Hmasterze, to mo�e si� : wy�le? :) ; ; ' ; ' ' _..--"""--.._ Morze... ;) ,' '. / o o \ : : ~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^ :::: Legenda: :::: [1]: Stacja PKP w Piasecznie ::: A jak si� nazywa stacja? Tak jak napisa�e�? Bo mog� by� jeszcze inne w ::: Piasecznie, nie? :: Jest tylko jedna stacja, napewno poznasz :) : : Aha, a po za tym musz� sobie bilet kupi� :P Pewnie zanim si� wybierzesz remont si� sko�czy i zgubisz si� ;) Ale udawaj �e o tym nie wiesz... :) :: Szczeg�lnie �e b�dzie :: wida� roboty na pobliskim wiadukcie. A je�li nie to i tak poznasz. : : Spoko :P Zale�y dla kogo ;> :: OA: Kelnerka :: (-._ :: \." :: (\fsc :: \( :: / \ :: : : Hm... Gdzie jest prz�d?... .-- w�osy zawini�te w "kulk�" ;) v (-._ \." <- Oczy G�owa. (\fsc \) Tu��w + posi�ek [z siga] / \ Nogi. ::: BTW, dlaczego ja s�ucham zespo�y �zy?... :: [x] bo jeste� leniwa i nie chce Ci si� zmieni�? : : Chyba tak. .------. *klik* *klik* |"--.__| .-----. |,; o "| .-----. | _ | | ==== | | _ | | (o) | :------: | (o) | |-." | |,====,| |-." | |__;__| |______| |__;__| Plosie bardzo :) :: [x] bo lubisz? : : Chyba nie. Desperatka... :: [x] (inne -- dopisz) : : Ale... Nawet niewiem dlaczego JA w�o�y�am p�yt� '�yz' to odtwarzacza?? To troch� pod kamikadze pochodzi ;> ::: BTW2, dlaczego komar musia� mnie ugry�� akurat w... ty�ek? ::: Nie mog� usiedzie�... :: Na to pytanie znam odpowied�. : : Yy?! Masz co� z tym wps�lnego?! ;> Nie, ja Ci� nie ugryz�em :) . . . . . . ...jeszcze... ;) :: Na miejscu tego komara te� ugyz� bym :: w ty�ek -- przyjemne z po�ytecznym (rz?) a raczej praca i :: przyjemno�ci ;) : : A sk�d wiesz, �e w m�j ty�ek by�oby przyjemne? :P Takie rzeczy *s�* przyjemne :) :::: Legenda: :::: [1]: LO :::: [2]: Przystanek na kt�rym wysi�dziesz. ::: Eee to blisko mam :)) :: Nie m�w hop... ;) : : Yyy? A� tak daleko? :P 300-600 metr�w. D�ugo mam ta lini� malowa�? \ ,o ____________________________________________________________jP, :::: [3]: Kiosk zwany "Ruchem" ::: O, kupi� sobie bilet powrotny. :: I paczk�... : : ? ... ! :: ... ekhm... : : ?! ... !! :: ... �elek "Mi�ki" ;> : : Aha, ok :)) Czy�bym wyczuwa� u Ciebie nieprzyzwote my�li? Hmm.... OA: Zar�ni�ty kawa�(ek) �wini. /) _. o '-.___ :_ '-. \ :: Stajnia jest raczej za Piasecznem -- Bobrowiec. Tylko naprawd� nie :: wiem czy mo�na tych konik�w sobie pou�ywa� -- zreszt� ja nie znam :: si� ;) Stajnia od szko�y jest ok. 6-7 km... : : Aha. Co� wymy�l�, nie martw si� :P W�a�nie tego si� obawiam... ;) :: OA: �pi�cy nietoperz. :: ___________ :: ) ( :: .-l'l-. :: \ ; ; / :: '- -' :: (_) :: ' ' : : Haha, Batman! :P Co� mu si� pokr�ci�o ;) :::: [6]: Przej�cie dla pieszych (troch� w z�ym miejscu naszkicowane) :::: No i obja�nienie. Wysi�dziesz na [2]. Zrobisz zakupy w [3] ::: Sk�d wiedzia�e�? :P :: W ko�cu jeste� kobiet�.... : : Sk�d wiesz? :P Kobieca intuicja... ;) :: (jeste�? :P) : : No dzi�ki :) Prosz�. :::: I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y :::: nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) ::: No wiesz?... :))) :: Nie wiem :) : : Jak Ty tak w og�le mo�esz? :) Ja mog� tak d�ugo... ;) ., ,. .--()()-()()---. | "' '" | :|------------|: [| :] Hmm.. �le to wysz�o :( :: OA: Lataj�cy zwierz. :: :: /) :: _(\/)_...i-----"""") :: .---" .____...----""" :: '-.___.-/ / :: / / / :: "' " : : Heh :D To jaka� nowa nazwa? ;) ::::: Pozdrawiam z sercem na d�oni :::: Ehh... czyim? ;) ::: No wiesz? :))) Swoim :) :: Zn�w nie wiem ;) : : Bo�e... :PP Podbno bez serca jestem... :/ :: To... to... Ty bez serca jeste�! ;) : : Heh, ale staram si� :)) : :: _. ._ Moje by�o mniejsze :'( :: : ' : / :: \ / O :: '.' "I, :: M : : Heh :) Zn�w jaki� b��d? ;> ::::: GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl :::: Wy�owimy ;) ::: Nie da rady... :) :: Fakt... ja p�ywa� nie potrafi� :/ : : A ja umiem :) ... wi�c? ;) PS. Do��czaj jakie� szybko zrobione Ascii-Arty do OT, bo zaraz na nas b�d� krzycze�. Cholera, ci�gle nie mam odwagi pozby� si� tego stforkowego (i)mienia :/ -- :| _ Id� na podryw! :) Mo�e i ][ Marcin |: :| (\(")__.== dzisiaj ta Pani... da mi ][ ekg : 1259894 Glinski |: :| \____/ possa� cyca? :> Mniaaam! ][ stfor(at)wp.pl |: :| ()() fsc ][ www.stforek.boo.pl |: