X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-04 12:58:23 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!opentransit.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Myszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_To_w_og=F3le_nie_na_temat_aa=2C_ale...?= Date: Wed, 4 Sep 2002 15:26:42 +0200 Organization: Fanklub Myszki & Gophi'ego * news:alt.pl.fan.myszka * news:alt.pl.fan.gopher Lines: 187 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa33.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1031168327 13946 213.76.96.33 (4 Sep 2002 19:38:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 4 Sep 2002 19:38:47 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15549 U�ytkownik "StfoReK" napisa� :: U�ytkownik "StfoReK" napisa� : U�ytkownik czego? ;> LOL :) :::: ... bo odpisywa�am na posta StfoRKowi i gdzie ten post? Ni ma... :( ::: Mo�e go nie wys�a�a�? ;) :: To dlaczego mam go w 'wys�anych'?? : Hmm... ci�ko mi b�dzie z tym �y�, ale powiem: Nie wiem :) Aha :P Ale prze�uci�am z nieudanych do nadawczych w Hmasterze, to mo�e si� wy�le? :) ::: Legenda: ::: [1]: Stacja PKP w Piasecznie :: A jak si� nazywa stacja? Tak jak napisa�e�? Bo mog� by� jeszcze inne w :: Piasecznie, nie? : Jest tylko jedna stacja, napewno poznasz :) Aha, a po za tym musz� sobie bilet kupi� :P : Szczeg�lnie �e b�dzie : wida� roboty na pobliskim wiadukcie. A je�li nie to i tak poznasz. Spoko :P : OA: Kelnerka : (-._ : \." : (\fsc : \( : / \ : Hm... Gdzie jest prz�d?... :: Dzi�ki, dzi�ki :)) : Plosie ;) :P :: BTW, dlaczego ja s�ucham zespo�y �zy?... : [x] bo jeste� leniwa i nie chce Ci si� zmieni�? Chyba tak. : [x] bo lubisz? Chyba nie. : [x] (inne -- dopisz) Ale... Nawet niewiem dlaczego JA w�o�y�am p�yt� '�yz' to odtwarzacza?? :: BTW2, dlaczego komar musia� mnie ugry�� akurat w... ty�ek? :: Nie mog� usiedzie�... : Na to pytanie znam odpowied�. Yy?! Masz co� z tym wps�lnego?! ;> : Na miejscu tego komara te� ugyz� bym : w ty�ek -- przyjemne z po�ytecznym (rz?) a raczej praca i : przyjemno�ci ;) A sk�d wiesz, �e w m�j ty�ek by�oby przyjemne? :P ::: Legenda: ::: [1]: LO ::: [2]: Przystanek na kt�rym wysi�dziesz. :: Eee to blisko mam :)) : Nie m�w hop... ;) Yyy? A� tak daleko? :P ::: [3]: Kiosk zwany "Ruchem" :: O, kupi� sobie bilet powrotny. : I paczk�... ? : ... ekhm... ?! : ... �elek "Mi�ki" ;> Aha, ok :)) ::: [4]: Wej�cie do szukanego przez Ciebie miejsca :: Aha, a jak wielkie to jest? A gdzie jest ta stajnia, do kt�rej p�jdziemy? ;P :: Nie no, gdzie jest stajnia w Piasecznie? : Stajnia jest raczej za Piasecznem -- Bobrowiec. Tylko naprawd� nie : wiem czy mo�na tych konik�w sobie pou�ywa� -- zreszt� ja nie znam : si� ;) Stajnia od szko�y jest ok. 6-7 km... Aha. Co� wymy�l�, nie martw si� :P ::: [5]: Park :: Jak du�y? O, jak b�d� w internacie to b�d� mia�a gdzie �azi�. : Mo�e nie najwi�kszy, ale spory ;) Aha, to dobrze. : OA: �pi�cy nietoperz. : ___________ : ) ( : .-l'l-. : \ ; ; / : '- -' : (_) : ' ' Haha, Batman! :P ::: [6]: Przej�cie dla pieszych (troch� w z�ym miejscu naszkicowane) ::: No i obja�nienie. Wysi�dziesz na [2]. Zrobisz zakupy w [3] :: Sk�d wiedzia�e�? :P : W ko�cu jeste� kobiet�.... Sk�d wiesz? :P : (jeste�? :P) No dzi�ki :) ::: I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y ::: nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) :: No wiesz?... :))) : Nie wiem :) Jak Ty tak w og�le mo�esz? :) ::: Miejsce [5] te� zapewne poznasz ;> Ale o tym dowiesz siem sama. ::: Co do mnie, to musia�bym przej�� przez ulic� z pkt [1] przez [6] ::: Potem omin�� [3] i [2] i przej�� przez bramy [4]. Przykro mi, �e ::: Ci nie pomog�... :: To a� tak wiele... :PP CO Ty gadasz! Ju� mi pomog�e�!! Dzi�ki!! :)) : OA: Lataj�cy zwierz. : : /) : _(\/)_...i-----"""") : .---" .____...----""" : '-.___.-/ / : / / / : "' " Heh :D :::: Pozdrawiam z sercem na d�oni ::: Ehh... czyim? ;) :: No wiesz? :))) Swoim :) : Zn�w nie wiem ;) Bo�e... :PP : To... to... Ty bez serca jeste�! ;) Heh, ale staram si� :)) : _. ._ Moje by�o mniejsze :'( : : ' : / : \ / O : '.' "I, : M Heh :) :::: GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl ::: Wy�owimy ;) :: Nie da rady... :) : Fakt... ja p�ywa� nie potrafi� :/ A ja umiem :) -- Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' ( ) ( ) <-= ...myszka... =-> ( o o ) -=�atwiej zakocha� si� nie kochaj�c=- -- Y -- -=Ni� odkocha�, kiedy si� kocha=- GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl