X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-01 13:29:05 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed-west.nntpserver.com!hub1.meganetnews.com!nntpserver.com!telocity-west!TELOCITY!enews.sgi.com!news.nask.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: To w =?iso-8859-2?Q?og=F3le?= nie na temat aa, ale... Date: 1 Sep 2002 20:22:31 GMT Organization: Pinky and Brain Fan... :) Lines: 108 Sender: stforek@poczta.onet.pl@ph121.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: tu.a-dresu@nie.znajdziesz NNTP-Posting-Host: ph121.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1030911751 6517 213.76.103.121 (1 Sep 2002 20:22:31 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 1 Sep 2002 20:22:31 GMT X-Licznik: 413 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15511 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Myszka przem�wi�(a) ludzkim g�osem: : ... bo odpisywa�am na posta StfoRKowi i gdzie ten post? Ni ma... :( Mo�e go nie wys�a�a�? ;) : BTW, no : pro�ba, id� do tej szko�y noooo, poprosisz o info dla kole�anki, bo ja nie : mam zielonego poj�cia gdzie to jest!! Mog� jedynie z Rakowca (mieszkam 3 : przystanki tramwajowe od PKP Rakowiec) do Piaseczna szurn�� poci�giem a : p�niej to niewiem gdzie mam i�� :/ Oto plan A: H | | H | | [1]=| | H | | [2]______H_.' '._________ _________________________ H H H Legenda: [1]: Stacja PKP w Piasecznie [2]: Przystanek (b�dzie w innym miejscu, bo wiadukt zamkn�li. Prawdopodbnie w pobli�u [1]. Wsiadasz w autobus 709 (po rozk�ad www.ztm.waw.pl) i doje�d�asz do przystanku kt�ry nazywa si� Chyliczkowska. (droga b�dzie jednokierunkowa, wi�c powinna� pozna� :) Oki teraz czas na... Plan B: | : : | [4] | | | | | ] | : .--. ] | \ | |[2] ] | : | | ] | | '--' ] | | .--. ] :==[6]==: : :[3] [1]| : / '--' ] | : ] | | ] | | ] : . | ] : /|\ | ] | | | | | [5] | Legenda: [1]: LO [2]: Przystanek na kt�rym wysi�dziesz. [3]: Kiosk zwany "Ruchem" [4]: Wej�cie do szukanego przez Ciebie miejsca [5]: Park [6]: Przej�cie dla pieszych (troch� w z�ym miejscu naszkicowane) No i obja�nienie. Wysi�dziesz na [2]. Zrobisz zakupy w [3] I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) Miejsce [5] te� zapewne poznasz ;> Ale o tym dowiesz siem sama. Co do mnie, to musia�bym przej�� przez ulic� z pkt [1] przez [6] Potem omin�� [3] i [2] i przej�� przez bramy [4]. Przykro mi, �e Ci nie pomog�... : Pozdrawiam z sercem na d�oni Ehh... czyim? ;) : GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl Wy�owimy ;) OA: W�dka pierwszej pomocy ;) _____. ___...----"""" ` ` ` ` ` ` (`) MTFBWY! -- :| _ Id� na podryw! :) Mo�e i ][ Marcin |: :| (\(")__.== dzisiaj ta Pani... da mi ][ ekg : 1259894 Glinski |: :| \____/ possa� cyca? :> Mniaaam! ][ stfor(at)wp.pl |: :| ()() fsc ][ www.stforek.boo.pl |: