X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-13 13:35:55 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Myszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_To_w_og=F3le_nie_na_temat_aa=2C_ale...?= Date: Fri, 13 Sep 2002 16:36:46 +0200 Organization: Fanklub Myszki & Gophi'ego * news:alt.pl.fan.myszka * news:alt.pl.fan.gopher Lines: 258 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa96.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1031948461 14289 213.76.96.96 (13 Sep 2002 20:21:01 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 13 Sep 2002 20:21:01 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15608 U�ytkownik "Marcin Glinski" napisa� :::::: U�ytkownik "StfoReK" napisa� ::::: U�ytkownik czego? ;> :::: LOL :) ::: Ty si� �miejesz, a mi g�upio, bo ci�gle nie wiem ::: czego u�ytkowniekiem ;) :: No nie wiesz? :P : Nie. Od ilu� tam kropek staram si� dowiedzie�... :) A to w�asnie Ty powiniene� wiedzie� najbardziej :) : [...] :: �o Jezu, wieloryb. BTW, wys�a�o :P : : ; '. ' . : '. ; ' Hihi! Nikt si� nie dowie, �e to ja trolluje... : ___..----"--._ / W ko�cu ryby warstw nie maj� ;) : oo '. : : : --.._______./"-' Taaak :) ::::: Szczeg�lnie �e b�dzie ::::: wida� roboty na pobliskim wiadukcie. A je�li nie to i tak poznasz. :::: Spoko :P ::: Zale�y dla kogo ;> :: Ojej, niewiem dla kogo! :)) : "No nie wiesz? :P' ;)) Bardzo �mieszne, niewiem :)) :::: Hm... Gdzie jest prz�d?... ::: .-- w�osy zawini�te w "kulk�" ;) ::: v :: ??? : Tzn patrz ni�ej. Aha?... :: ::: (-._ ::: \." <- Oczy ::: G�owa. :: Hm... : Uhh? Bo ja tu nic nie widz� :D ::: (\fsc ::: \) ::: Tu��w + posi�ek [z siga] :: Ah... : Ohh... To se pogadali... :P ::: / \ ::: Nogi. :: Ok. : Zawsze ko�czysz na nogach? ;)) No wiesz?! Po prstu to jedyne co widz� ;> : Pinokio! Na drugi raz popro� �eby Ci zap�aci�a! : / : ._ Dobrze Geppetto... Tylko ja ju� nie chc�! : ( " _. / Ostatnio ta pani zrobi�a si� jaka� mokra... : / : ----") Ja ju� nie b�d� k�ama�!!! ;( : : | .^. : __!__!___ | | : | ;_; : | | | Heh :)) :: Dzi�kuj� bardzo :) A wiesz, �e teraz leci Lenny Kravitz?... : On? A ten samolot tak normalnie wygl�da�... No wiesz co?! ::::: [x] bo lubisz? :::: Chyba nie. ::: Desperatka... :: Dlaczego?... : Nevermind... Ale dlaczego? ::::: [x] (inne -- dopisz) :::: Ale... Nawet niewiem dlaczego JA w�o�y�am p�yt� '�yz' to odtwarzacza?? ::: To troch� pod kamikadze pochodzi ;> :: Heh :P : Hiehie... przypomnia� mi si� d�wi�k z *Worms�w* ;) Aha. Ok :) ::: ...jeszcze... ;) :: Hm... Co za... �e tak powiem... propozycja? :PP : ... �e tak powiem... albo nic nie powiem. *bzzyk!* ;) Ok ;P ::::: Na miejscu tego komara te� ugyz� bym ::::: w ty�ek -- przyjemne z po�ytecznym (rz?) a raczej praca i ::::: przyjemno�ci ;) ::: : A sk�d wiesz, �e w m�j ty�ek by�oby przyjemne? :P ::: Takie rzeczy *s�* przyjemne :) :: A sk�d wiesz, �e akurat M�J ty�ek? A mo�e m�j ty�ek jest ma�o przyjemny? :)) : Gdybym �wiczy� jog�, to mo�e m�g�bym spr�bowa� swojego... ;D : Ale jestem skazany na cudzy. :( No widzisz, przer�bane... :: Aha. BTW, tak si� teraz m�wi, a ja pewnie z 5 kilos�w przej�� b�d� musia�a : Dla zdrowia. No w sumie... A mo�e Ty sugerujesz, �e powinnam schudn��?! ::: D�ugo mam ta lini� malowa�? ::: \ ::: ,o ::: ____________________________________________________________jP, :: :: Heh, Facet w ci��y... :P : W ci��y?! Przecie� widz� wyra�nie. :::: Aha, ok :)) ::: Czy�bym wyczuwa� u Ciebie nieprzyzwote my�li? Hmm.... :: Nie koniecznie, my�la�am, �e Ty my�lisz, �e np. pal�, co jest ma�o :: wybaczalne w moim przypadku :/ O fe! : Ma�o wybaczalne... nie martw si�, ja te� ciuchci� nie jestem ;) To dobrze... :) : Jeszcze nie... Dlaczego 'jeszcze'? ::: OA: Zar�ni�ty kawa�(ek) �wini. ::: /) ::: _. o '-.___ ::: :_ ::: '-. ::: \ ::: :: Jak mog�e�?... : A tak *jeb!* i �winka zer�nieta ;) eee tzn. zar�ni�ta O Bo�... : [...] :: Tzn? :D No ale w gazetce czarno na bia�ym pisz�, �e 'szko�a posiada w�asn� :: stajni�', wi�c to bez sensu mie� szkoln� stajni� 6km od szko�y, ale ok :) : Nie mnie to wiedzie�... No wiem. ::::: OA: �pi�cy nietoperz. ::::: ___________ ::::: ) ( ::::: .-l'l-. ::::: \ ; ; / ::::: '- -' ::::: (_) ::::: ' ' :::: Haha, Batman! :P ::: Co� mu si� pokr�ci�o ;) :: Gdzie? : Pomi�dzy el i el ;) Uu? Ok :) ::::: W ko�cu jeste� kobiet�.... :::: Sk�d wiesz? :P ::: Kobieca intuicja... ;) :: Yy?... O czym� niewiem?!... :D : Eee... o les? ? ::::: (jeste�? :P) :::: No dzi�ki :) ::: Prosz�. :: Cmok :P : Ale to Ty nie chcesz i�� ze mn� :( ::::::: I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y ::::::: nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) :::::: No wiesz?... :))) ::::: Nie wiem :) :::: Jak Ty tak w og�le mo�esz? :) ::: Ja mog� tak d�ugo... ;) :: Aha, no dobra :P : ... ? :) :D ::: ., ,. ::: .--()()-()()---. ::: | "' '" | ::: :|------------|: ::: [| :] ::: ::: Hmm.. �le to wysz�o :( :: :: Hm... a co to mia�o by�? :D : To mia�o by� samo �ycie... ;) A wiesz, �e podobne? :> : [...] ::: Podbno bez serca jestem... :/ :: :: Kto tak powiedzia�? :> : Pani doktor... Uu... Jak ona mog�a! :/ :: No dobra nie umiem. Bo powiedz mi, wska� mi CZ�OWIEKA, kt�ra potrafi p�ywa� :: w... klozecie :D : : To... ona... nie... wjeziorze? ... :/ : Hm... ::: PS. Do��czaj jakie� szybko zrobione Ascii-Arty do OT, bo ::: zaraz na nas b�d� krzycze�. :: Hm... :] :: :: ( ) ( ) :: ( o o ) :: -- Y -- : No. :) Luz :P -- Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' ( ) ( ) <-= ...myszka... =-> ( o o ) -=�atwiej zakocha� si� nie kochaj�c=- -- Y -- -=Ni� odkocha�, kiedy si� kocha=- GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl