X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cecce87639184f7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-13 13:34:44 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Myszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ja dopiero zaczynam... :)) Date: Fri, 13 Sep 2002 16:41:38 +0200 Organization: Fanklub Myszki & Gophi'ego * news:alt.pl.fan.myszka * news:alt.pl.fan.gopher Lines: 98 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa96.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1031948445 14289 213.76.96.96 (13 Sep 2002 20:20:45 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 13 Sep 2002 20:20:45 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15607 U�ytkownik "Marcin Glinski" napisa� ::::: :) Chcesz kijem? :::: Za co?? ::::: [gdziekolwiek] :::: Ee.. :)) ::: Ee.. zapomnia�em ju� ;( :: Heh :P Skleroza :D : Za ma�o *ruchu* ;) Hehe... To mo�a >>jazda_konna< To zale�y co masz na my�li pisz�c "b�dziecie mi 'je�dzi�' i ::::> poprawia� po czym� wy�ej". Nie to �ebym sobie kojarzy�, ale po czym ::::> mamy ci je�dzi� i dlaczego akurat wy�ej? :))) :::: Je�dzi� po tym wy�ej. Ok, normalnie - komentowa� aa wy�ej umieszczony. :::: Dobrze? :)) ::: Czyli nie b�dziemy Ci mogli "poje�dzi�? po tym wy�ej"? :( :: No o tym m�wi�!! :] : Moja �yciowa filozofia w�a�nie run�a... Dlaczego? : Wskakuj na barana! Tylko mnie nie kop w boki :( : ,/) / : "[/ __.o : /\ _;';' :D Przypomnia�o mi si� co�. Jak dzi� na ka�dej przerwie siedzia�am na barana u mojej kole�anki ;> Cztery razy mnie z�uci�a na pod�og� :] : [...] :: Wow :D : "No widzisz kochana, jak Ty ma�o wies o �yciu..." [Seksmisja] ;) ;> ::::> Hmm.. mam nadziej� �e nie ostatni i �e b�dzie ich wi�cej :) :::: Hm... :P Zobaczy si�. ::: Czekam z ut�sknieniem ;> :: :D A co z jazd�?... ;D : Ja do koni nie pasuje :) Tak Ci si� wydaje... Jak mia�am 3 lata - te� tak m�wi�am :> : A na AA ci�gle czekam... Heh, no tak, zapomnia�am :D ::::> Z kim� mi ta myszka si� kojarzy...? ;))) :::: Ze mna? :P ::: ... chyba tak ;) :: To dobrze :P : Tak my�lisz? Tak, tak w�a�nie my�l�. To �le?... :: Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' : Cholera... to Ty serce mo�esz wk�ada� wyjmowa� etc.? No widzisz jaka to ja zdolna jestem? :) : Za du�o MK ;) :P -- Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' ( ) ( ) <-= ...myszka... =-> ( o o ) -=�atwiej zakocha� si� nie kochaj�c=- -- Y -- -=Ni� odkocha�, kiedy si� kocha=- GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl