X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cecce87639184f7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-09 14:36:49 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ja dopiero zaczynam... :)) Date: 9 Sep 2002 20:35:41 GMT Organization: Pinky and Brain Fan... :) Lines: 96 Sender: stforek@poczta.onet.pl@rx17.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: tu.a-dresu@nie.znajdziesz NNTP-Posting-Host: rx17.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1031603741 20578 213.77.234.17 (9 Sep 2002 20:35:41 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 9 Sep 2002 20:35:41 GMT X-Licznik: 465 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15596 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Myszka przem�wi�(a) ludzkim g�osem: :::: :) Chcesz kijem? ::: Za co?? :::: [gdziekolwiek] ::: Ee.. :)) :: Ee.. zapomnia�em ju� ;( : : Heh :P Skleroza :D Za ma�o *ruchu* ;) :::: My tu czekamy na Twoje AA z niecierpliwo�ci�... Wrrrr! ;) ::: Jjasne! :P Nawet nie wiedzieli�cie, �e czytam t� grup�, o! :P :: Gdyby(�my) nie wiedzieli/pami�tali to by�(my) :: Ci� nie pami�tali, o. :) : : Ty mnie pami�tasz z gg i tyle a teraz udajesz :P Ja? Z gg? Eee... To mo�e jaki� inny stforek ;) :: Grrr... moja s�aba pami�� :/ : : Taaaak :D Stanowczo za ma�o *ruchu* ;) :: :> To zale�y co masz na my�li pisz�c "b�dziecie mi 'je�dzi�' i :: :> poprawia� po czym� wy�ej". Nie to �ebym sobie kojarzy�, ale po czym :: :> mamy ci je�dzi� i dlaczego akurat wy�ej? :))) :: : Je�dzi� po tym wy�ej. Ok, normalnie - komentowa� aa wy�ej umieszczony. :: : Dobrze? :)) :: Czyli nie b�dziemy Ci mogli "poje�dzi�? po tym wy�ej"? :( : : No o tym m�wi�!! :] Moja �yciowa filozofia w�a�nie run�a... Wskakuj na barana! Tylko mnie nie kop w boki :( ,/) / "[/ __.o /\ _;';' [...] : Wow :D "No widzisz kochana, jak Ty ma�o wies o �yciu..." [Seksmisja] ;) :: :> Hmm.. mam nadziej� �e nie ostatni i �e b�dzie ich wi�cej :) :: : Hm... :P Zobaczy si�. :: Czekam z ut�sknieniem ;> : :D A co z jazd�?... ;D Ja do koni nie pasuje :) A na AA ci�gle czekam... :: :> Z kim� mi ta myszka si� kojarzy...? ;))) :: : :: : Ze mna? :P :: ... chyba tak ;) : : To dobrze :P Tak my�lisz? : Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' Cholera... to Ty serce mo�esz wk�ada� wyjmowa� etc.? Za du�o MK ;) o *...fatality...* -"(/ ._ . . / '. S. -- .g88a. Ma|: Niestety aby przeczytac informacje :|@wp.pl d8 8b 'S|: zawarte w tej sygnaturce - musisz! :|259894 T8 8P Gl|: posiadac ukonczone 18 lat. Do tego :|250035 'T88P" Ad|: czasu nie zaspokoisz ciekawosci... :|boo.pl