X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-09 14:34:37 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!isdnet!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: To w =?iso-8859-2?Q?og=F3le?= nie na temat aa, ale... Date: 9 Sep 2002 20:35:42 GMT Organization: Pinky and Brain Fan... :) Lines: 277 Sender: stforek@poczta.onet.pl@rx17.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: tu.a-dresu@nie.znajdziesz NNTP-Posting-Host: rx17.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1031603742 20578 213.77.234.17 (9 Sep 2002 20:35:42 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 9 Sep 2002 20:35:42 GMT X-Licznik: 466 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15593 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Myszka przem�wi�(a) ludzkim g�osem: ::::: U�ytkownik "StfoReK" napisa� :::: U�ytkownik czego? ;> ::: LOL :) :: Ty si� �miejesz, a mi g�upio, bo ci�gle nie wiem :: czego u�ytkowniekiem ;) : : No nie wiesz? :P Nie. Od ilu� tam kropek staram si� dowiedzie�... :) [...] : �o Jezu, wieloryb. BTW, wys�a�o :P ; '. ' . '. ; ' Hihi! Nikt si� nie dowie, �e to ja trolluje... ___..----"--._ / W ko�cu ryby warstw nie maj� ;) oo '. : --.._______./"-' :::: Szczeg�lnie �e b�dzie :::: wida� roboty na pobliskim wiadukcie. A je�li nie to i tak poznasz. ::: Spoko :P :: Zale�y dla kogo ;> : : Ojej, niewiem dla kogo! :)) "No nie wiesz? :P' ;)) ::: Hm... Gdzie jest prz�d?... :: .-- w�osy zawini�te w "kulk�" ;) :: v : : ??? Tzn patrz ni�ej. : :: (-._ :: \." <- Oczy :: G�owa. : : Hm... Uhh? :: (\fsc :: \) :: Tu��w + posi�ek [z siga] : : Ah... Ohh... :: / \ :: Nogi. : : Ok. Zawsze ko�czysz na nogach? ;)) Pinokio! Na drugi raz popro� �eby Ci zap�aci�a! / ._ Dobrze Geppetto... Tylko ja ju� nie chc�! ( " _. / Ostatnio ta pani zrobi�a si� jaka� mokra... / : ----") Ja ju� nie b�d� k�ama�!!! ;( : | .^. __!__!___ | | | ;_; | | | : Dzi�kuj� bardzo :) A wiesz, �e teraz leci Lenny Kravitz?... On? A ten samolot tak normalnie wygl�da�... :::: [x] bo lubisz? ::: Chyba nie. :: Desperatka... : : Dlaczego?... Nevermind... :::: [x] (inne -- dopisz) ::: Ale... Nawet niewiem dlaczego JA w�o�y�am p�yt� '�yz' to odtwarzacza?? :: To troch� pod kamikadze pochodzi ;> : : Heh :P Hiehie... przypomnia� mi si� d�wi�k z *Worms�w* ;) :: ...jeszcze... ;) : : Hm... Co za... �e tak powiem... propozycja? :PP ... �e tak powiem... albo nic nie powiem. *bzzyk!* ;) :::: Na miejscu tego komara te� ugyz� bym :::: w ty�ek -- przyjemne z po�ytecznym (rz?) a raczej praca i :::: przyjemno�ci ;) :: : A sk�d wiesz, �e w m�j ty�ek by�oby przyjemne? :P :: Takie rzeczy *s�* przyjemne :) : : A sk�d wiesz, �e akurat M�J ty�ek? A mo�e m�j ty�ek jest ma�o przyjemny? :)) Gdybym �wiczy� jog�, to mo�e m�g�bym spr�bowa� swojego... Ale jestem skazany na cudzy. :( : Aha. BTW, tak si� teraz m�wi, a ja pewnie z 5 kilos�w przej�� b�d� musia�a Dla zdrowia. :: D�ugo mam ta lini� malowa�? :: \ :: ,o :: ____________________________________________________________jP, : : Heh, Facet w ci��y... :P W ci��y?! ::: Aha, ok :)) :: Czy�bym wyczuwa� u Ciebie nieprzyzwote my�li? Hmm.... : : Nie koniecznie, my�la�am, �e Ty my�lisz, �e np. pal�, co jest ma�o : wybaczalne w moim przypadku :/ O fe! Ma�o wybaczalne... nie martw si�, ja te� ciuchci� nie jestem ;) Jeszcze nie... :: OA: Zar�ni�ty kawa�(ek) �wini. :: /) :: _. o '-.___ :: :_ :: '-. :: \ : : : : Jak mog�e�?... A tak *jeb!* i �winka zer�nieta ;) eee tzn. zar�ni�ta [...] : Tzn? :D No ale w gazetce czarno na bia�ym pisz�, �e 'szko�a posiada w�asn� : stajni�', wi�c to bez sensu mie� szkoln� stajni� 6km od szko�y, ale ok :) Nie mnie to wiedzie�... :::: OA: �pi�cy nietoperz. :::: ___________ :::: ) ( :::: .-l'l-. :::: \ ; ; / :::: '- -' :::: (_) :::: ' ' ::: Haha, Batman! :P :: Co� mu si� pokr�ci�o ;) : : Gdzie? Pomi�dzy el i el ;) :::: W ko�cu jeste� kobiet�.... ::: Sk�d wiesz? :P :: Kobieca intuicja... ;) : : Yy?... O czym� niewiem?!... :D Eee... o les? :::: (jeste�? :P) ::: No dzi�ki :) :: Prosz�. : : Cmok :P :::::: I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y :::::: nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) ::::: No wiesz?... :))) :::: Nie wiem :) ::: Jak Ty tak w og�le mo�esz? :) :: Ja mog� tak d�ugo... ;) : : Aha, no dobra :P ... ? :) :: ., ,. :: .--()()-()()---. :: | "' '" | :: :|------------|: :: [| :] : : :: Hmm.. �le to wysz�o :( : : Hm... a co to mia�o by�? :D To mia�o by� samo �ycie... ;) [...] :: Podbno bez serca jestem... :/ : : Kto tak powiedzia�? :> Pani doktor... : No dobra nie umiem. Bo powiedz mi, wska� mi CZ�OWIEKA, kt�ra potrafi p�ywa� : w... klozecie :D To... ona... nie... wjeziorze? ... :/ :: PS. Do��czaj jakie� szybko zrobione Ascii-Arty do OT, bo :: zaraz na nas b�d� krzycze�. : : Hm... :] : : ( ) ( ) : ( o o ) : -- Y -- No. :) S. -- .g88a. Ma|: Niestety aby przeczytac informacje :|@wp.pl d8 8b 'S|: zawarte w tej sygnaturce - musisz! :|259894 T8 8P Gl|: posiadac ukonczone 18 lat. Do tego :|250035 'T88P" Ad|: czasu nie zaspokoisz ciekawosci... :|boo.pl