X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7e96b712c293e878 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-09-09 13:34:50 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Myszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_To_w_og=F3le_nie_na_temat_aa=2C_ale...?= Date: Sun, 8 Sep 2002 19:33:11 +0200 Organization: Fanklub Myszki & Gophi'ego * news:alt.pl.fan.myszka * news:alt.pl.fan.gopher Lines: 296 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pd93.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1031599759 1840 213.76.99.93 (9 Sep 2002 19:29:19 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 9 Sep 2002 19:29:19 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15592 U�ytkownik "StfoReK" napisa� :: U�ytkownik "StfoReK" napisa� :::: U�ytkownik "StfoReK" napisa� ::: U�ytkownik czego? ;> :: LOL :) : Ty si� �miejesz, a mi g�upio, bo ci�gle nie wiem : czego u�ytkowniekiem ;) No nie wiesz? :P ::: Hmm... ci�ko mi b�dzie z tym �y�, ale powiem: Nie wiem :) :: Aha :P Ale prze�uci�am z nieudanych do nadawczych w Hmasterze, to mo�e si� :: wy�le? :) : ; : ; ' ; : ' ' : _..--"""--.._ : Morze... ;) ,' '. : / o o \ : : : : ~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^~=^ �o Jezu, wieloryb. BTW, wys�a�o :P ::::: Legenda: ::::: [1]: Stacja PKP w Piasecznie ::: A jak si� nazywa stacja? Tak jak napisa�e�? Bo mog� by� jeszcze inne w :::: Piasecznie, nie? ::: Jest tylko jedna stacja, napewno poznasz :) :: Aha, a po za tym musz� sobie bilet kupi� :P : Pewnie zanim si� wybierzesz remont si� sko�czy i zgubisz si� ;) : Ale udawaj �e o tym nie wiesz... :) Ok, nie no pojad� mo�e w przysz�ym tygodniu :)) ::: Szczeg�lnie �e b�dzie ::: wida� roboty na pobliskim wiadukcie. A je�li nie to i tak poznasz. :: Spoko :P : Zale�y dla kogo ;> Ojej, niewiem dla kogo! :)) ::: OA: Kelnerka ::: (-._ ::: \." ::: (\fsc ::: \( ::: / \ ::: :: :: Hm... Gdzie jest prz�d?... : .-- w�osy zawini�te w "kulk�" ;) : v ??? : (-._ : \." <- Oczy : G�owa. Hm... : (\fsc : \) : Tu��w + posi�ek [z siga] Ah... : / \ : Nogi. Ok. :::: BTW, dlaczego ja s�ucham zespo�y �zy?... ::: [x] bo jeste� leniwa i nie chce Ci si� zmieni�? :: Chyba tak. : : .------. *klik* *klik* : |"--.__| : .-----. |,; o "| .-----. : | _ | | ==== | | _ | : | (o) | :------: | (o) | : |-." | |,====,| |-." | : |__;__| |______| |__;__| : Plosie bardzo :) Dzi�kuj� bardzo :) A wiesz, �e teraz leci Lenny Kravitz?... ::: [x] bo lubisz? :: Chyba nie. : Desperatka... Dlaczego?... ::: [x] (inne -- dopisz) :: Ale... Nawet niewiem dlaczego JA w�o�y�am p�yt� '�yz' to odtwarzacza?? : To troch� pod kamikadze pochodzi ;> Heh :P :::: BTW2, dlaczego komar musia� mnie ugry�� akurat w... ty�ek? :::: Nie mog� usiedzie�... ::: Na to pytanie znam odpowied�. :: Yy?! Masz co� z tym wps�lnego?! ;> : Nie, ja Ci� nie ugryz�em :) Aha, ok. A weisz, jak by�am na siatk�wce pewnego wieczoru, kilka dni po tym jak mnie ugryz�, to skubany drugi mnie uci�� :/ : ...jeszcze... ;) Hm... Co za... �e tak powiem... propozycja? :PP ::: Na miejscu tego komara te� ugyz� bym ::: w ty�ek -- przyjemne z po�ytecznym (rz?) a raczej praca i ::: przyjemno�ci ;) : : A sk�d wiesz, �e w m�j ty�ek by�oby przyjemne? :P : Takie rzeczy *s�* przyjemne :) A sk�d wiesz, �e akurat M�J ty�ek? A mo�e m�j ty�ek jest ma�o przyjemny? :)) ::::: Legenda: ::::: [1]: LO ::::: [2]: Przystanek na kt�rym wysi�dziesz. :::: Eee to blisko mam :)) ::: Nie m�w hop... ;) :: Yyy? A� tak daleko? :P : 300-600 metr�w. Aha. BTW, tak si� teraz m�wi, a ja pewnie z 5 kilos�w przej�� b�d� musia�a :P : D�ugo mam ta lini� malowa�? : \ : ,o : ____________________________________________________________jP, :D Heh, Facet w ci��y... :P ::::: [3]: Kiosk zwany "Ruchem" :::: O, kupi� sobie bilet powrotny. ::: I paczk�... :: ? : ... ! Aha. ::: ... ekhm... :: ?! : ... !! Aha. Ok. ::: ... �elek "Mi�ki" ;> :: Aha, ok :)) : Czy�bym wyczuwa� u Ciebie nieprzyzwote my�li? Hmm.... Nie koniecznie, my�la�am, �e Ty my�lisz, �e np. pal�, co jest ma�o wybaczalne w moim przypadku :/ O fe! : OA: Zar�ni�ty kawa�(ek) �wini. : /) : _. o '-.___ : :_ : '-. : \ : Jak mog�e�?... ::: Stajnia jest raczej za Piasecznem -- Bobrowiec. Tylko naprawd� nie ::: wiem czy mo�na tych konik�w sobie pou�ywa� -- zreszt� ja nie znam ::: si� ;) Stajnia od szko�y jest ok. 6-7 km... :: Aha. Co� wymy�l�, nie martw si� :P : W�a�nie tego si� obawiam... ;) Tzn? :D No ale w gazetce czarno na bia�ym pisz�, �e 'szko�a posiada w�asn� stajni�', wi�c to bez sensu mie� szkoln� stajni� 6km od szko�y, ale ok :) ::: OA: �pi�cy nietoperz. ::: ___________ ::: ) ( ::: .-l'l-. ::: \ ; ; / ::: '- -' ::: (_) ::: ' ' :: Haha, Batman! :P : Co� mu si� pokr�ci�o ;) Gdzie? ::::: [6]: Przej�cie dla pieszych (troch� w z�ym miejscu naszkicowane) ::::: No i obja�nienie. Wysi�dziesz na [2]. Zrobisz zakupy w [3] :::: Sk�d wiedzia�e�? :P ::: W ko�cu jeste� kobiet�.... :: Sk�d wiesz? :P : Kobieca intuicja... ;) Yy?... O czym� niewiem?!... :D ::: (jeste�? :P) :: No dzi�ki :) : Prosz�. Cmok :P ::::: I dalej skierujesz swoje cia�o w stron� [4]. Co do opisu szko�y ::::: nie wiem, bo nigdy tam nie by�em -- i raczej nie b�d� :) :::: No wiesz?... :))) ::: Nie wiem :) :: Jak Ty tak w og�le mo�esz? :) : Ja mog� tak d�ugo... ;) Aha, no dobra :P : ., ,. : .--()()-()()---. : | "' '" | : :|------------|: : [| :] : : Hmm.. �le to wysz�o :( Hm... a co to mia�o by�? :D ::: OA: Lataj�cy zwierz. ::: ::: /) ::: _(\/)_...i-----"""") ::: .---" .____...----""" ::: '-.___.-/ / ::: / / / ::: "' " :: Heh :D : To jaka� nowa nazwa? ;) Mo�e by� :)) :::::: Pozdrawiam z sercem na d�oni ::::: Ehh... czyim? ;) :::: No wiesz? :))) Swoim :) ::: Zn�w nie wiem ;) :: Bo�e... :PP : Podbno bez serca jestem... :/ Kto tak powiedzia�? :> ::: To... to... Ty bez serca jeste�! ;) :: Heh, ale staram si� :)) :: ::: _. ._ Moje by�o mniejsze :'( ::: : ' : / ::: \ / O ::: '.' "I, ::: M :: :: Heh :) : Zn�w jaki� b��d? ;> No gdzie, sk�d :P :::::: GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl ::::: Wy�owimy ;) :::: Nie da rady... :) ::: Fakt... ja p�ywa� nie potrafi� :/ :: A ja umiem :) : ... wi�c? ;) No dobra nie umiem. Bo powiedz mi, wska� mi CZ�OWIEKA, kt�ra potrafi p�ywa� w... klozecie :D : PS. Do��czaj jakie� szybko zrobione Ascii-Arty do OT, bo : zaraz na nas b�d� krzycze�. Hm... :] ( ) ( ) ( o o ) -- Y -- : Cholera, ci�gle nie mam odwagi pozby� si� : tego stforkowego (i)mienia :/ I dobrze :P -- Pozdrawiam i 'zamykam serce i udaj�, �e nie czuj�' ( ) ( ) <-= ...myszka... =-> ( o o ) -=�atwiej zakocha� si� nie kochaj�c=- -- Y -- -=Ni� odkocha�, kiedy si� kocha=- GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl