X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,5f94957b68d3aad6,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-10-03 13:19:20 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Leszku drogi... :) Date: 3 Oct 2002 13:48:05 GMT Organization: Organizacja Sympatykow Chomika Boo :) Lines: 80 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pf44.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity NNTP-Posting-Host: pf44.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1033652885 16933 213.76.101.44 (3 Oct 2002 13:48:05 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 3 Oct 2002 13:48:05 GMT X-Licznik: 642 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15700 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Leszek Ciszewski przem�wi�(a) ludzkim g�osem: :> ... i nie chodzi mi o materialne, przyziemne rzeczy. Nie wiem po co :> wysy�a�em to na dwie grupy, i po co ustawia�em FUT na kuchni�, ale :> tam znalaz�a si� Twoja odpowied� :) Nie tutaj. : : Podst�p odkry�em! : By� mo�e te� dzi�ki Twym my�lom, : gdy� nie pofatygowa�em si�, �eby : sprawdzi�, czy odp. na A-A grup� : trafi�a -- jak czyni� zwyk�em. :) Stfory s� s�ynne ze swojej czarnej natury... Odrobina proszku lub wybielacza za�atwi ca�� spraw�. :> Za kar� [dla mnie] mo�esz mi zrobi� co chcesz. : : Przyjmuj�! : Przyjmuj� i rozumiem, �e mog� : Ci nakaza�, aby� co� uczyni�! : Co�, co Ci zlec�!!! :) Mo�esz mi zrobi�, ale nie rz�da� czego� ode mnie. : Ot�: : Wydaje mi si�, �e pochodzisz ze Stolicy. :) Do�� blisko stolicy. :) : Sprawdzisz, czy nadal istnieje w Warszawie : knajpa, co si� zowie 'Qchnia Artystyczna' : i je�li istnieje -- to we�miesz :) jak�� : panienk� i zaprosisz j� do owej knajpy! �e tak si� zapytam. Dlaczego akurat to miejsce i gdzie ono jest? Do Warszawy je�d�� tylko kiedy musz�, wi�c nie znane mi s� zak�tki tego miasta. Panienk�. Napotkan�, wybran� przez siebie ze swojej okolicy, czy w tej knajpie jak�� znale��? :> Zero podtekst�w seksualnych. : : No... Napisa�em -- panienk�! : Wi�c wyr�ni�em p�e�, czyli : z sexem mam to zwi�zek. :) A fe! Nie �adnie u�ywa� 'x'owych znaczk�w. Szczeg�lnie pisz�c seks. Seks to wyraz czteroliterowy i taki pozosta� musi. :> Sama przyjemno�� [dla mnie raczej nie-przyjemno��] :) : : We� sobie tak�, aby by�o przyjemnie : i dla niej, i dla Ciebie. :) Nie wiem czy istnieje takowa, kt�rej by�oby przyjemnie. ;) W ko�cu sk�d� ten nick musia� si� wzi���... OA: w tym odcinku nie b�dzie. S. -- j -,- "All to be the master of the wind..." ]"-.__ ; '._ -.- __ \ ""--.._ -.- /:L '-.._ _.-'\ ~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"