X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f41f2be5609795eb X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-10-21 10:25:29 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Wilu -- czy doczekam =?iso-8859-2?Q?si=EA?= aktualizacji wzmianki o mnie Date: 21 Oct 2002 17:14:57 GMT Organization: Organizacja Sympatykow Chomika Boo :) Lines: 91 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pe148.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity NNTP-Posting-Host: pe148.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1035220497 26695 213.76.100.148 (21 Oct 2002 17:14:57 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 21 Oct 2002 17:14:57 GMT X-Licznik: 778 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15962 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Leszek Ciszewski przem�wi�(a) ludzkim g�osem: :> Heh, przygl�daj�c si� z boku poczynaniom co do stronki, :> utwierdzam si� w przekonaniu, �e jednak winna ona by� :> prowadzona przez grup� [a nie jedn� osob�] i ta grupa :> winna chcie� takow� stronk� prowadzi�. : : Popieram. :) To ju� s� dwie osoby za. : No w�a�nie... Przegl�da�em strony prywatne sta�ych : bywalc�w grupy i doszed�em :) do wniosku, �e chyba : nikomu nie zale�y na tej komunie... Troch� szkoda, : bo budowana wsp�lnie strona mog�aby zawiera� dobre : cechy stron prywatnych. :) Je�li uda�o si� z FAQ, to mo�e ze stron� b�dzie po- dobnie? : Jakkolwek mocno Wilu by : si� stara�, to sam nie da rady. Nawet gdyby zbudo- : wa� cud-stron�, to i tak nie b�dzie to strona gru- : powa, ale nadal prywatna... Mo�e po prostu niechaj : ka�dy okre�li co chce i mo�e w tej sprawie uczyni� : i niech ka�dy ma do tej strony dost�p, :) Czyli zacz�� wszystko od nowa, zg�asza� duuu�o pro- pozycji? Popieram... :> Czy nie s�dzicie mo�e, �e *oficjalna* strona :> grupy powinna by� jak lim(x), gdzie x-em jest ocena po- :> x->oo :> tencjalnego go�cia? : : I tak, i nie. Go�ci nale�y mnjijcz s�ucha� :) : z uwag�, lecz mie� zdanie w�asne. Co w�wczas, : gdy og� go�ci zauwa�y, �e do rysunk�w nale�y : wprowadzi� znaki spoza zakresu ASCII? Wtedy zaproponouje si� takiemu ludzikowi ponowne przeczytanie FAQ. :> robi co mo�e, no ale strona grupowa to strona grupowa.. : : Moja propozycja: : : -- Wilu upowa�nij StfoRKa do aktualizacji. Heh... oczywi�cie zdajesz sobie spraw�, �e taki stforek ma modem, chwilowo, przez g�upich oszust�w co mu obiecali net za 50PLN 24 godz / dob�, nie ma _normalnego_ dost�pu do netu, jedynie 6 [czasem 12] minut dziennie? Pewnie to si� nied�ugo zmieni... : Mo�e jeszcze inne osoby z w�asnymi stronami : si� do��cz�? Jola -- co Ty na to? :) Ja mam jeszcze dwie propozycje. S� tu ju� bardzo d�ugo, a nawet jeszcze bardziej... tzn Goldmoon i Bug :) : Wiem, �e to nie moja sprawa, ale : chyba propozycj� mog� z�o�y�? :) Jeste� tu, wi�c Twoj� spraw� to jest (c) Joda ;) : ____....----"""""-. _.e$$$$S$$$$$$S$ : .--. .-' _. \$$$$607635935$$S : { } .' ' /{ __..--'^Y$$$$$SSP^""" Nie boisz si� upublicznia� tych cyferek? [ci�gle zapominam si� o to spyta� :)] S. -- ;(" (' http://www.stforek.boo.pl (' ,, I(x=" ,)' _stforek@ascii.art.pl_ ,)' ")' /_\\ ;('; _ekg: 1259894_ ;('; x>I }_."\\ .xXXx. fsc .xXXx. m"_.;