X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f41f2be5609795eb X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-10-20 13:42:01 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Wilu_--_czy_doczekam_si=EA_aktualizacji_wzmianki_o_mnie?= Date: Sun, 20 Oct 2002 22:37:33 +0200 Organization: TORMAN Lines: 77 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1035146273 1866 212.33.84.28 (20 Oct 2002 20:37:53 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 20 Oct 2002 20:37:53 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15938 (`. news:slrn.pl.ar5pvf.rl.stforek@from.eternity ) ) Marcin Glinski (.` stforek@from.eternity > Heh, przygl�daj�c si� z boku poczynaniom co do stronki, > utwierdzam si� w przekonaniu, �e jednak winna ona by� > prowadzona przez grup� [a nie jedn� osob�] i ta grupa > winna chcie� takow� stronk� prowadzi�. Popieram. :) > A jednak nie zauwa�y�em jakiegos zaanga�owania ze strony > innych... No w�a�nie... Przegl�da�em strony prywatne sta�ych bywalc�w grupy i doszed�em :) do wniosku, �e chyba nikomu nie zale�y na tej komunie... Troch� szkoda, bo budowana wsp�lnie strona mog�aby zawiera� dobre cechy stron prywatnych. :) Jakkolwek mocno Wilu by si� stara�, to sam nie da rady. Nawet gdyby zbudo- wa� cud-stron�, to i tak nie b�dzie to strona gru- powa, ale nadal prywatna... Mo�e po prostu niechaj ka�dy okre�li co chce i mo�e w tej sprawie uczyni� i niech ka�dy ma do tej strony dost�p, :) aby m�g� wprowadza� zmiany. IMnsHO dobra strona -- **musi** by� cz�sto aktualizowana!!! Oczywi�cie nie o to mi chodzi, aby podawa� w spos�b otwarty :) kluczyk do strony, ale o to, by konkretne osoby, :) dla grupy zas�u�one, dost�p ten mia�y... Najlepiej, aby by�y to osoby, kt�re ju� maj� w�asne (prywatne) stronki ASCII-artowe. :) > Czy nie s�dzicie mo�e, �e *oficjalna* strona > grupy powinna by� jak lim(x), gdzie x-em jest ocena po- > x->oo > tencjalnego go�cia? I tak, i nie. Go�ci nale�y mnjijcz s�ucha� :) z uwag�, lecz mie� zdanie w�asne. Co w�wczas, gdy og� go�ci zauwa�y, �e do rysunk�w nale�y wprowadzi� znaki spoza zakresu ASCII? > Brak cz�stych aktualizacji czy drobne, aczkolwiek liczne > b��dy pozostawiaj� pewien niesmak? Pierwsze sprawia wra�enie, �e stronka umar�a, :) za� ostatnie -- �e jest budowana z konieczno�ci, bez ch�ci i entuzjazmu. Mam nadziej�, �e tak nie jest... :) > Oczywi�cie nie mam tu nic przeciwko pracy Wila, ch�opak Ja r�wnie�. :) > robi co mo�e, no ale strona grupowa to strona grupowa.. Moja propozycja: -- Wilu upowa�nij StfoRKa do aktualizacji. Mo�e jeszcze inne osoby z w�asnymi stronami si� do��cz�? Jola -- co Ty na to? :) Wiem, �e to nie moja sprawa, ale chyba propozycj� mog� z�o�y�? :) -- ____....----"""""-. _.e$$$$S$$$$$$S$ .--. .-' _. \$$$$607635935$$S { } .' ' /{ __..--'^Y$$$$$SSP^""" '--' / _( -' ") "SP^""" ~-,\"~-~~..~~.-' . _.- " ) =