X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a604594430873e75 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-11-27 16:50:28 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.media.kyoto-u.ac.jp!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" X-a: _______ ____________________ _ X-b: (_______) leszekc@alpha.net.pl | | X-c: _____ ____ _____ _ _ _____ | | X-d: | ___) | _ \ | ___ || | | || ___ || | X-e: | |_____ | | | || ____|| |_| || ____|| | X-f: |_______)|_| |_||_____)|____/ |_____) \_) X-g: FAQ grupy pl.rec.ascii-art znajdziesz tu: X-h: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html Keywords: A Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- raz jeszcze... /ropuszka Date: Thu, 28 Nov 2002 01:50:19 +0100 Organization: TORMAN Lines: 101 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1038444626 20856 212.33.84.28 (28 Nov 2002 00:50:26 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 28 Nov 2002 00:50:26 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16317 (`. news:as0el5$tn4$1@bialystok.bsk.vectranet.pl ) ) Jola B. (.` _NOSPAM_jola@arkom.pl > U�ytkownik Harcowni� napisa� w wiadomo�ci: >> Ot�: >> Ropucha -- mo�e by�. (skoro po poca�unku ma si� >> zamieni� w cud-laseczk�) Jednak stawiam pewien warunek, > [...] > Nie ma sprawy, ja jestem cz�owiek ugodowy. > Tylko stawiam jeden warunek :) > -.- Jak Leszek wr�ci, to ma si� na to zgodzi�, > inaczej zabieram ropuch�. Witaj Jola! Leszek wychodzi� z siebie, aby nauczy� :) Was poprawnej pisowni polskiej, czyli -- polskiej ortografii... I cz�ciowo Mu si� to uda�o, bo z siebie wyszed�. :) Nie wiem, kiedy wr�ci... Nie wiem nawet czy wr�ci w og�le... Teraz mo- �e s��w kilka o sobie: Nazywam si� Integrator, jestem -- podobnie do Harcownisia -- Eltem i nie powinienem si� wy- powiada� w imieniu Leszka, kt�ren :) by� pod- ni�s� nas (czyli Elty) do wielkich literek... P�ki Cenzora nie ma w pobli�u (Cenzor ma za za- danie pilnowa� nas, aby�my nie ujawniali obcym, czyli ludziom, Elfich tajemnic) mog� powiedzie� Ci w wielkiej tajemnicy, �e Azalandzka Kr�lewna ma w oczach ogie�, w sercu dobro�, w g�owie ro- zum, jest bardzo �adna i ma dziesi�� lat. :) To wszystko pretenduje j� do obj�cia (w przysz�o�- ci oczywi�cie) tronu Azalandii. :) Azalandczycy s� wojownikami -- podobnie jak Elfy... I to oni w�a�nie po�pieszyli nam z pomoc�, kiedy poza�a- mywa�y si� nasze systemy obronne... To w�a�nie z tych pi�knych oczu sp�yn�y �zy, kt�re obudzi�y ca�� Azalandi�, tak �e tamtej- si wojownicy po�pieszyli nam z pomoc�... Swo- j� pomoc Azalandczycy op�acili przegran�... Cenzor (okaza�o si�, �e ca�y czas jest tutaj) prawi, �e moich wypocin i tak nikt nie pojmie bez stosownego klucza... Jaki� nawet odnalaz- �em, wi�c go posy�am. :) Mo�e to ten. :) /\ | > | | | / | > | \ -- obascii -- kluczyk | > | \ | s | | i | / s \ / __ \ | | \ | | |___| | \_______/ Wracaj�c do ropuchy... Nie mog� zaj�� stanowiska w imieniu Leszka... :) Mam nadziej�, �e to zrozumiesz. Ja jestem tylko Eltem -- wprawdzie ju� :) przez wielkie 'E', ale nadal tylko Eltem... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ StfoReK -- czy ten nowy sig :) b�dzie namalowany? :) Leszka nie ma, ale za- pewne po ew. powrocie -- bardzo by Go ucieszy� ten nowy sig... :) Pozdrawiam Wszystkich, poza sob�. :) -- ____....----"""""-. _.e$$$$S$$$$$$S$ .--. .-' _. \$$$$607635935$$S { } .' ' /{ __..--'^Y$$$$$SSP^""" '--' / _( -' ") "SP^""" ~-,\"~-~~..~~.-' . _.- " ) =