X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,44558b4545dec8fc,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-05-27 06:46:40 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!peer.news.opaltelecom.net!lon1-news.nildram.net!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!news-x2.support.nl!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Wilu Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: cowynato?!??!?!? Date: Mon, 27 May 2002 15:45:13 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 46 Message-ID: NNTP-Posting-Host: pa15.swinoujscie.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 1022507192 184 213.25.240.15 (27 May 2002 13:46:32 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 27 May 2002 13:46:32 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8 PL beta 7/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.0 X-ASCII-01: .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ X-ASCII-02: ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > X-ASCII-03: :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> X-ASCII-04: ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:11611 Skonczylem robic strone, teraz mam nadzieje zaczne ja prowadzic :) Musze ja jeszcze potraktowac slownikiem ortograficznym oraz Leszkiem ;) -Mam nadzieje, ze mi pomozesz i wytkniesz wszystkie bledy, LC. Linki, no tak duzo linkow prowadzi w slepe uliczki Linki w FAQ'u-FAQ'a nikt nie dotykal juz ze dwa lata wiec to jest normalne. Link w galerii prowadzacy do 15 podstrony w kategorii postacie- No coz machnalem sie przy numeracji galerii, gdy bede uaktualnial galerie poprawie ten blad :) Na podstronie grupowicze linki do stron Przemka Borysa, oraz Niny Liedtke Mam nadzieje, ze to jakies drobne klopoty z ich stronami jak, sie ten stan rzeczy nie zmieni to usune blad Wyglad strony byl omawiany wczesniej wiec nie powinno, chyba byc z tym klopotow. Co do podstrony linki, nie jest zbyt okazala ale tylko dlatego, ze nie chcialem grzebac po webingach i wyciagac strony, ktore zreszta kazdy moze sam znalezc bo podalem linki do webringow. Podstrona grupowicze- No nic nie popisaliscie sie, i nie chcieliscie nawet slowka pisnac o sobie dlatego jest tak jak jest. Plany na przyszlosc-Zaktualizowac galerie, wypuscic nowy F.A.Q. no i dogadac sie z Antonina Liedtke w sprawie, galerii ASCII-art'owych sygnatur z polskiego usenetu. Dodatkowododac nowe programy do dzialu download no i linki. Mam zamiary dodac tez nowe dzialy np. dzial historia grupy w ktorym po krotce opisana bylaby historia grupy, no i wasz ulubiony dzial statystyki ;) Czysty HTML "wazy" cos okolo 2,5MB Programami ok. 8,5MB No i archiwum grupy w formacie Hamstera ok 3,5 MB po rozpakowaniu ponad 25MB :) Lacznie 14MB. No i odwiecznie pytanie cowynato? Co poprawic? Chcecie taka strone? Zalatwiac domene? -- .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ :E-MAIL lwilk@go2.pl ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > :ICQ# 115132809 :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> :GG#485029 ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ :