X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fa27bf3a11d0c73a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-02-28 22:41:42 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!212.43.194.69!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: wyjasnienia i WIELKKA prosba Date: Fri, 01 Mar 2002 02:43:45 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 73 Message-ID: <01032002.163B62C1@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pb19.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1014964883 13693 213.76.49.19 (1 Mar 2002 06:41:23 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Mar 2002 06:41:23 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:8455 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Thu, 28 Feb 2002 07:21:50 +0100 |/| `--. Wilu wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >EE tam jaka tam wielka moze nawet taka mala ta prosba jest ;) >No dobra do rzeczy wyjasniam dlaczego nie pisuje na grupe, >dorwalem sie do archiwum [...] Hihihi ... To wci�ga :) Wiem co� o tym :) [...] >1.)Nie chce rzeby jak jedna osoba przestanie miec dostep do neta >albo przestanie interesowac sie aa to strona pada i po zabawie >w moim zamysle byloby rzevy kazdy byl odpowiedzialny za jeden dzial >jedna osoba za faq druga za archiwum obrazkow trzecia za dzial >download itd. Jak dla mnie wydaje si� to ciut nierealne. Ju� lepiej aby robi�a to jedna osoba a kilka podsy�a�o jej rysunki, pomys�y, projekty. A poza tym musia� by to by� kto� kto ma w miar� sta�y dost�p do netu. Czyli nikt z tych co siedz� na modemie i p�ac� haracz Telekomunikacji :) Kto� ze sta�ym ��czem? >2.)No ale zanim to sie stanie musi byc projekt stronki wiec czekam >na propozycje Mam inn� propozycj�. Przej�yj kilka polskich i zagranicznych stron z grafik� ASCII. Zobaczysz kt�re pomys�y si� sprawdzaj�, a kt�re nie. Wybierzesz z tego najlepszy pomys� lub te� zrobisz co� po�redniego. >3.)No ale stronke trzeba tez gdzis zakotwiczyc i dac jej jakis URL >przydalby sie serwer z roznymi kontami rzeby jak osoba odpowiedzialna >za jeden dzial nie wpadla np na genialny pomysl skasowania calej stronki >(strzezonego pan Bog strzeze) Adres to sprawa otwarta Dlatego uwa�am, �e za co� takiego powinna by� odpowiedzialna jedna osoba /na mnie nie patrzcie/. A adres? Ta sprawa by�a ju� tu wa�kowana ... >4.)No i czekam na propozycje dzialow Galerie autorskie? Nie podzia� tak jak u mnie, ale dzia� z rysunkami jgs ... dzia� z rysunkami hjw ... itd itd ... >Ale czy to wypali pozyjem,y zobaczymy, narazie czekam na propozycje >i na ochotnikow do prowadzenia dzialow no i projekty :))))) Ju� dawno zrezygnowa�em ze zg�aszania si� na ochotnika ;) >I jeszcze moze cos z archiwum narazie dojechalem do 17 Stycznia 2001 roku >i to na tylnym kole ;) Pami�tam ten rowerek :) ____ / \ /______\ || || /~~~~~~\ || /~~~~~~~~~~~~~~~\ /~ ( )( ) ~\ || /~ ( )( )( )( )( ) ~\ (_)======(_) || (_)===============(_) -Keely- |________| _||_ |_________________| Pozdrawiam Goldmoon -- ______ __ __ / ____/___ / /___/ /___ ___ ____ ____ ____www.brak.strony.prv.pl / / __/ __ \/ / __ / __ `__ \/ __ \/ __ \/ __ \ UIN: 35513419 / /_/ / /_/ / / /_/ / / / / / / /_/ / /_/ / / / / 778wu 16796:26:22 \____/\____/_/\__,_/_/ /_/ /_/\____/\____/_/ /_/ goldmoon@obywatel.pl "Gdy kobieta odmawia mi�o�ci, a proponuje ci przyja��, nie bierz tego za odmow�; znaczy to, �e chce post�powa� wed�ug kolejno�ci." [Moliere]