X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fa27bf3a11d0c73a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-03-03 00:07:21 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: wyjasnienia i WIELKKA prosba Date: Sat, 02 Mar 2002 20:50:18 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 84 Message-ID: <03032002.75278B8C@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <01032002.163B62C1@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <8phu7ukf7c9pgcefpsn026mjvksi12324a@4ax.com> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pb19.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1015142828 26818 213.76.49.19 (3 Mar 2002 08:07:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 3 Mar 2002 08:07:08 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:8528 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 01 Mar 2002 10:25:53 +0100 |/| `--. Wilu wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >>Jak dla mnie wydaje si� to ciut nierealne. Ju� lepiej aby robi�a to >>jedna osoba a kilka podsy�a�o jej rysunki, pomys�y, projekty. A poza >>tym musia� by to by� kto� kto ma w miar� sta�y dost�p do netu. Czyli >>nikt z tych co siedz� na modemie i p�ac� haracz Telekomunikacji :) >>Kto� ze sta�ym ��czem? > >Hmm no ja mam stale ale wszystkiego nie moge sam zrobic, fakt za malo >osob ale mogloby byc tak >Oddzielna osoba koniecznie na FAQ Ale� dlaczego? Przecie� to ewentualne FAQ nie bedzie si� zmienia�o z dnia na dzie�. j�sli zostanie jakie� opracowane, to bardzo rzadko b�d� zachodzi� w nim powa�niejsze zmiany. A jakie� kosmetyczne zmiany to chyba by�by� wstanie robi�? >Jedna odpowiedzialna za galerie (moge byc ja) >Jedna za stronke ( no tez moge byc ja) >Czyli minimalnie dwie osoby plus jesli dojada jakies dzialy Nadal upieram si� przy tym, �e wystarczy do tego jedna osoba. Oczywi�cie inni mog� pomaga�, ale do samego utzrymania strony wystarczy jedna osoba. >>>4.)No i czekam na propozycje dzialow >> >>Galerie autorskie? Nie podzia� tak jak u mnie, ale dzia� z rysunkami jgs >>... dzia� z rysunkami hjw ... itd itd ... > >Podzial na galerie autorskie bedzie trudny bo ok 40% nie ma sigow :0 No i w czym problem? Powstaje dzia� "Anonimowe" i po sprawie. >>Pami�tam ten rowerek :) > >A ja tej kanapy nie :) Bo ta kanapka nie by�a st�d :) .andAHHAbnn. .aAHHHAAUUAAHHHAn. dHP^~" "~^THb. . .AHF YHA. . | .AHHb. .dHHA. | | HHAUAAHAbn adAHAAUAHA | I HF~"_____ ____ ]HHH I HHI HAPK""~^YUHb dAHHHHHHHHHH IHH HHI HHHD> .andHH HHUUP^~YHHHH IHH YUI ]HHP "~Y P~" THH[ IUP " `HK ]HH' " THAn. .d.aAAn.b. .dHHP ]HHHHAAUP" ~~ "YUAAHHHH[ `HHP^~" .annn. "~^YHH' YHb ~" "" "~ dHF "YAb..abdHHbndbndAP" THHAAb. .adAHHF "UHHHHHHHHHHU" -Row ]HHUUHHHHHH[ .adHHb "HHHHHbn. ..andAAHHHHHHb.AHHHHHHHAAbnn.. .ndAAHHHHHHUUHHHHHHHHHHUP^~"~^YUHHHAAbn. "~^YUHHP" "~^YUHHUP" "^YUP^" "" "~~" >A BTW zbieram tez wszystkie (no napewno kilka pominalem) sygnaturki >w ktorych jest jakakolwiek grafika ASCII, nawet szlaczki Masochista?! To� w tej chwili program mi losuje sygnaturk� z po�r�d 97 wzor�w ... ;) A dolicz sygnaturki innych z tej grupy :) A sygnaturki bardziej znanych ludzi ze sceny ASCII Art? Wiesz na co si� porywasz? ;) Pozdrawiam Goldmoon -- ____________________________ \ GG: 2659 \ ___ ______ | \ UIN: 35513419 \ / \___-=0`/|0`/__| \ /+48/ 0609101372 \_______\ / | / ) / goldmoon@obywatel.pl / `/-==__ _/__|/__=-| / www.brak.strony.prv.pl / * \ | | /___________________________/ (o) "�r�d�em materializmu jest n�dza; syci pozostaj� idealistami." [Anonim]