X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,44558b4545dec8fc X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-05 10:09:39 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!supernews.com!nntp.cs.ubc.ca!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Wilu Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: IMVeryHO stronka..... [Re:] Date: Wed, 05 Jun 2002 12:51:26 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 97 Message-ID: References: <30iofuou9qeemlo071qfet8aq5nek1a0us@4ax.com> <254602663.20020604230139@wp.pl> NNTP-Posting-Host: pa15.swinoujscie.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1023274351 15614 213.25.240.15 (5 Jun 2002 10:52:31 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Jun 2002 10:52:31 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8 PL beta 7/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.0 X-ASCII-01: .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ X-ASCII-02: ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > X-ASCII-03: :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> X-ASCII-04: ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:11932 On 4 Jun 2002 23:04:53 +0200, stfor@wp.pl (StfoReK) wrote: > >To nie jest takie �atwe jak Ci si� zdaje... Najpierw >trzeba sobie temat przemy�le� potem wyrazi� my�li na >papierze (tu na ekranie) no i wys�a�. A ja mia�em na >tyle ci�zki okres ;P �e nie mia�em si�y si� tak >po�wi�ca�.. czego oczywi�cie �a�uj� :) > >PS. 20 minut to dla normalnego cz�owieka... stforki >robi� to +/- 5 min. :) Jest latwe, jest, mozesz pomyslec nawet przy sniadaniu. > >> Skoro Ty nie wiesz co oni mieliby robic, na tak malej >> stronie to skad ja mam wiedziec i czemu w poprzednim >> poscie kazesz mi zaprzegnac do pracy innych jesli >> skoro sam nie wiesz wlasciwie co mieliby robic? > >A czy ja wygl�dam jak wr�zka? A ja? > >Ach i stwierdzam �e jestem ch�tny do pomocy gdyby� w to >nie w�tpi�, ale dopiero od 25-26 czerwiec bo wyje�d�am >na ��dki... :) [nied�ugo] No to wybierz sobie, cos czym chcialbys sie zajmowac. > >> ?!? Jakich bledach? > >GG nie pami�tasz? >W sygnaturkach i w og�le w galerii przyda�oby si� >pozamienia� > na > i < na < bo chyba moja >sygnaturka powoduje �e nie wida� innych (tych ni�ej). >Zobacz sobie galeria > sygnaturki > (4)... no chyba �e >ju� poprawi�e� :) Nie, zapomnialem, ze to z toba rozmawialem >Mam jeszcze pro�b�, je�li uaktualniasz stron� to czy >da�o by si� w download przy wersji offline poda� dat� >modyfikacji? Wiedzia�bym czy jest nowsza wersja czy >nie. Jasne, nie ma problemu > >> Wiec proponujesz zmiany, wiesz wszystko co najlepsze >> na swiecie nie tworzylo sie przy okazji rewolucji ale >> ewolucji. > >Oki wi�c zostawiam to w spokoju niech samo ewoluuje? >Przecie� ja tylko chcia�em pom�c / wskaza� co imho jest >�le / co mo�na by zrobi� na moje widzimisie etc. Nie >traktuj tych odpowiedzi jakbym chcia� wszystkim pokaza� >�e jeste� 'a fe' bo tak nie my�l� :) Wcale tak nie traktuje, pamietaj nie odrazu rzym zbudowano >[co� chcia�em dopisa�] :) Prowadzi� stronk� narazie >nie, ale pom�c jak najbardziej... Wiec te posty uwazasz za pomoc tak, wiec nie wiem czemu mowisz, ze inni nic nie wnosza w tworzenie stronki. > >>>3] Jest tu wiele os�b kt�re mo�e by wreszcie si� >>>odezwa�y... >> Widac, ze Polak! "Mi sie nie chce zrobia to inni". > >Heh nie wtydze si� bycia Polakiem. nawet po ostatnim >wyczynie Naszej Reprezentacji, To jest stereotyp, tez czuje sie Polakiem, dopiero pozniej Europejczykiem >ale sam zauwa� �e rozmow� prowadzimy tylko we 2. Z >drobnymi przerywnikami niekt�rych os�b. Teraz ka�dy w >�ap� pi�ro i do Wila swoje wizje �lemy.. 1..2..3 ju� :) >[albo na grup�] Bo wiekszosc osob w tej chwili nie ma dostepu do kompa? > >Heh zn�w s� rozpisa�em :) Prawie tak d�ugo jak do >ukochanej ;) Tylko nie my�l �e zostaniesz moj� kochank� >hiehie :)) Stforek to les!!! Moze tylko z kobietami :) -- .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ :E-MAIL lwilk@go2.pl ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > :ICQ# 115132809 :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> :GG#485029 ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ :