X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,44558b4545dec8fc X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-03 08:50:12 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!easynews!newsfeed-east.nntpserver.com!nntpserver.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Wilu Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: IMVeryHO stronka..... [Re:] Date: Mon, 03 Jun 2002 17:48:33 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 110 Message-ID: <033nfucp97m04tb8brbhpj4u0casolvqk8@4ax.com> References: <13smfukqmq6lh0l27r3m6buikth3bkpgca@4ax.com> <653149239.20020603164750@wp.pl> NNTP-Posting-Host: pa15.swinoujscie.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1023119400 19518 213.25.240.15 (3 Jun 2002 15:50:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 3 Jun 2002 15:50:00 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8 PL beta 7/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.0 X-ASCII-01: .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ X-ASCII-02: ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > X-ASCII-03: :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> X-ASCII-04: ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:11861 On 3 Jun 2002 16:48:33 +0200, stfor@wp.pl (StfoReK) wrote: >Heh i >s�owa MaNwE troch� mnie "wqrzy�y".. i co z tego �e nie >wk�adam w stronk� nic No widzisz a pozniej sie denerwujesz, ze tylko ja robie. > -- jak zauwa�y�em narazie Wilu >robi wszystko inawet nie pyta si� o propozycje Bez przesady staram sie jak najwiecej pytac, no ale na poczatku wiekszosc osob moje pytania zignorowala. >[wyj�tek: patrz ni�ej]... ale chwa�a mu za to �e w >og�le podj�� pr�be zrobienia jej :) >BTW: Ja te� uwa�am >�e narazie to nie jest stronka pl.rec.ascii-art tylko >nieoficjalna fun-klub p.r.a-a by Wilu... :) Bo wlasciwie tak jest, czekam jedynie na opinie wszystkich grupowiczow > >> Ale w sumie, chcialbym sie zapytac, jaka jest Twoja >> wizja strony, ciekaw jestem czy napiszesz cos >> odkrywczego, czy moze przemilczysz to pytanie. > >:) Jak Ci napisa�em na privie mia�em zamiar zrobi� moj� >wizj� :) Ale wtedy by�a by Nieofcjalana blablabla by >stforek... wi�c powiem Ci jak ja to widz� i mo�e | \_to sie w sumie tez______________ sprowadza do tego \ > | >Pierwsze wra�enie po wizycie na takiej stronce powinno | >by� baaardzo pozytywne :) Czarna stronka z odcieniami | >szaro�ci raczej nei wywo�uje takowych odczu�. | >Poleca�bym bardziej :) ciemnogranatowe t�o z kolorwymi | >aa... Napewno stronki nie widze w takiej formie jak | >jest teraz - tzn tabelka zrobiona z ascii... Raczej | >poleca�bym co� niecodziennego :) | > | Kolory rzeczywiscie moglyby byc, no ale kolorowy rysunek | to juz nie ASCII-art ( takie rozwazanie ;)). | | >To jest tylko szybki przyk�ad :) Co� czego jeszcze nie | >ma np. zrobi� ascii miasto - najlepiej tr�jwymiarowe, | >budynki lub drogowskazy / cokolwiek innego / mog�oby | >by� linkami (odno�nikami je�li kto� woli t� wersj� ;). | >Do budynk�w mo�na by wchodzi� - w nich galerie | >poszczeg�lnych autor�w, poza tym jeden wielki budynek - | >zbi�r wszystkich pogrupowanych aa.. / |/_ Tak wszystko pieknie no ale jest zawsze jakies "ale" CZEMU DO CHOLERY NIE NAPISALES TEGO WCZESNIEJ jak proponowalem projekt graficzny stronki?!??!?! >Co do obecnej stronki powa�nie nie spe�nia moich >oczekiwa� jestem zdecydowanie przeciw... dop�ki wk�adu >w ni� nie w�o�y wi�kszo�� "tutejszych" bywalc�w... No tak tutaj masz racje, ale co oni mieliby zrobic? >Nie podobaj� mi si� kategorie - tzn jest ich troch� >przy du�o. Niektor� kategorie zawieraj� 19 stron - nie >da�oby si� tego skr�cic, nawet kosztem czekania? Je�li >komu� si� spieszy to �ci�gnie sobie stronk� w wersji >offline a ta ogromna ilo�� odno�nik�w czasem >odstrasza... No dzialu postacie (bo o nim mowa) nie mam pojecie jak podzielic chyba, ze kobiety mezczyzni inne stfory ;) A reszta w wiekszosci nie przekracza 5 podstron > >Heh i wszystkie elementy powinny _nie by�_ sztywne, >du�o och i ach, zapraszamy *serdecznie* etc... tzn. �e >humor (nawet ten M-P) mile widziany. Na poczatku bylo bardzo sztywnie no ale chyba sam zaobserwowales, ze coraz bardziej od tego odchodze. > >Strony nie powinna prowadzi� jedna osoba, ale kilka, i >wi�kszo�c "grupowicz�w" mog�a by pomoc przy jej >tworzeniu (co ju� chyba powiedzia�em) -- sta� ty >wszystkich na to, co wida� chocia�by po grze ascii :) No i co ktos chetny? Moze ty StfoRek? > >Ach - jeszcze chwilka do kategorii w galerii - nie >podoba mi si� nazwa Dowcipy. To si� kojarzy raczej z >jakim� tekstem, moja propozycja to Humor :) > Mozna zawsze zmienic, i chyba nawet twoja propozycja bedzie lepsza. >PS. Kolory, kolory i jeszcze raz kolory! > Kod strony mi caly spaskudzisz :((( -- .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ :E-MAIL lwilk@go2.pl ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > :ICQ# 115132809 :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> :GG#485029 ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ :