X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6c879081ebb86c5a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-24 09:08:10 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!supernews.com!129.8.52.88.MISMATCH!nntp!tethys.csu.net!news-hog.berkeley.edu!ucberkeley!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Re:_StfoREk_--_wzywam_Ci=EA_do_natychmiastowego_wywi=B1zan?= =?ISO-8859-2?Q?ia_si=EA!!!_(z_w=EAz=B3a)_:)?= Date: Mon, 24 Jun 2002 16:50:16 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 91 Message-ID: <24062002.34BDFC06@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <19062002.76A52AF5@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pc179.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1024934868 874 213.76.50.179 (24 Jun 2002 16:07:48 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 24 Jun 2002 16:07:48 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:12489 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Thu, 20 Jun 2002 00:53:15 +0200 |/| `--. "Leszek Ciszewski" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >> Kawa�ek wyburzy�em, bo ten mur co� mi podpada� ... Ten wierzcho�ek nie >> powinien wygl�da� jako� w ten spos�b? >> ________________________________________________ >> / / / / / / / / / /| >> /__/_____/_____/_____/_____/_____/_____/_____/__/ | >> | | | | | | | | | | | >> |__|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|__|/| >> | | | | | | | | | >Wy Goldmoon -- to chyba prawdziwym wojskowym jeste�cie... Ju� nie ... >Taaaki wstyd... :( Nie mogli�cie mi tego wys�a� na priv? Ale� dlaczego? Wsp�lnie budujemy ten �wiat ... >Id� wakacje -- cz�owiek my�la�, �e z�apie gdzie� jak� >robote* na budowie, a tu taki WSTYD!!! Pierwszy wi�kszy >(ni� dotychczasowe) qaa i od razu takie przyci�cie! Kto >mnie teraz przyjmie, gdy wysz�o szyd�o z wora, �e ja >nawet budowa� nie potrafi�?! Chyba znowu znikn�... :) Schowasz si� za murem? ____ _(____)_ ___ooO_(_o__o_)_Ooo___ >No... Teraz to mam przechlapane... >E... To znaczy... Chcia�em oczywi�cie >napisa�, �e teraz ta kraw�d� ma sens... :) Nic nie masz przechlapane ... czego Ty si� tak boisz :) >> Wiem ... czepiam si� szczeg��w ... ;) > >Nie... Tylko, �e nie muszisz ukazywa� >swojej przewagi a� w taki spos�b... :( >Mo�e -- gdyby� milcza� -- nikt by nie >zauwa�y�, �e ta �cianka jest do Dupy... ;) Jaka przewaga? Daj spok�j. Jesli urazi�em to przepraszam. >> "Tzw. zdrowy rozs�dek to suma przes�d�w jakie nabywamy przed uko�czeniem >> osiemnastu lat." [Albert Einstein] > >No to m�j rozs�dek nale�y ostro kurowa�. :) >Nie znasz dobrej kliniki? :) Nie. Nie znam. Sam bym ch�tnie takow� klinik� odwiedzi�. > . > /_\- > .``` -- natarcie czo�g�w > /_\- > .``` > /_\- > ``` Zn�w powie, �e si� czepiam ... W czasie natarcia dow�dca pojazdu nie przebywa raczej w otwartej klapie w�azu wie�yczki ... > . > -/_\ > .``` > -/_\ -- odwr�t czo�g�w > .``` > -/_\ > ``` To zapewne skutki takiego nataria. Dow�dcy zgineli i nie ma kto dowodzi� ;) >lc. ;) Pozdrawiam Goldmoon -- ___ ___ _-==-_ (___)-----------------------------------(___) / .. \__| | micha� 'Goldmoon' kwa�niewski | | /| `--' |___) | Email: goldmoon@obywatel.pl | | || | | | http://www.brak.strony.prv.pl | | (___\/___) |___| UIN: 35513419 GG: 2659 |___| (___)-----------------------------------(___) "Nie sztuk� jest zmusi� ludzi do p�aczu, sztuk� jest ich rozweseli�."