X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f4bbe2a37fbcfd71 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-16 15:21:33 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!supernews.com!feed.textport.net!news.uni-stuttgart.de!news.iesy.de!troll.iesy.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Re:_Powstaje_edytor_ASCII-Art=F3w._Jakie=B6_sugestie=3F_;)?= Date: Sun, 16 Jun 2002 09:48:26 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 70 Message-ID: References: <15062002.0321F5DB@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pa33.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1024266074 23084 213.76.48.33 (16 Jun 2002 22:21:14 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 16 Jun 2002 22:21:14 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.2 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:12354 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Sun, 16 Jun 2002 08:33:21 +0200 |/| `--. Wojtek 'mruqe.' Mroczek wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ Ave ... Widz�, �e ranny ptaszek z Ciebie ;) >>Aktualnie nie mam mo�liwo�ci sprawdzenia tego adresu a nie chce mi si� >>czeka� do czasu a� b�d� on-line ... Tak wi�c mam pytanie. B�dzie to chodzi� >>pod Windowsem? >Tak, oczywi�cie. Ale nie w standardowym okienku. Programy pisane w Lino maj� >w�asny GUI. Chodzi mi po prostu o to, czy jak posadz� przed kompem ojca, to czy b�dzie wstanie uruchomi� i obs�u�y� to cudo bez wo�ania mnie co 10 minut ... Ot takie por�wnanie u�ytkownik�w komputer�w ;) >>To mam nadziej�, �e b�dzie obs�ugiwa� wi�cej ni� jedn� czcionk� >>nieproporcjonaln�? ;) >Te� mam tak� nadziej� ;) Na razie obs�uguje jedn� czcionk� sta�ej szeroko�ci, >ale za to w dw�ch rozmiarach: ma�ym i du�ym ;))) Niech no zgadn� ... Lucid�? ;)P >>No to apropo rysunk�w pod k�tem stron internetowych mo�e funkcja kolorowych >>czcionek? A przy okazji konwersja rysunku tekstowego na rysunek gotowy do >>wstawienia na stron�. Chodzi mi o mo�liwo�� konwersji znak�w < oraz > na >>;< i ;> ... No i ewentualnie jeszcze kilka inny znak�w specjalnych. > >S�dz�, �e eksport A-Artu do HTML pojawi si� z tego wszystkiego najszybciej. Tu ozywi�cie mia�a miejsce moja pomy�ka ... Zmiana < i > na < i > a nie tak jak pisa�em poprzednio :) Ale wszyscy chyba zrozumieli o co mi chodzi�o ... A co do programu ... No to �wietni ... Dawaj zna� jak b�d� ju� jakie� zmiany. Postaram to sobie �ci�gn��. U�atwi mi to wstawianie rysunk�w do mojej galerii :) Apropo ...du�e toto b�dzie? Wiesz ... modem 33,6 + TP S.A. = :( >>Hmm ... Ciekawa opcja ... Kto� kiedy� wspomina�, �e rysuje w ten spos�b >>korzystaj�c z Worda :) >A ja robi� to w jeszcze bardziej wykr�cony spos�b. A� g�upio m�wi�. Zdradz� >tylko, �e wykorzystuj� Macromedia Flash ;) Pogadamy na ten temat w sobot� ;)P >>Co� co mnie fascynuje w TheBat! Kopiowanie blokowe :) >>A poza tym na t� chwile nic mi nie przychodzi do g�owy :) O zaznazaniu/kopiowaniu blokowym (i innym) to z tego co zauwa�y�em nawet Wilu wspomnia�. Tak wi�c miejmy nadziej�, �e ta opcja pojawi si� w rzeczonym programiku :) I pytanie z ciekawo�ci ... Program rozprowadzany by� by jako freeware/shareeware czy jeszcze inne cudo? ,------------. | ,--------. | | |>_ | | | | | | | `--------' | ,------. ,.__,. `------------' ( |""| )@@@@. / (, ) \ | ==== |---######## "@@@@ "" |. `--------------' """""""" `------' `-._____ Pozdrawiam Goldmoon