X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,4bb4a399fd3a0152 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-26 16:26:29 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-08!supernews.com!iad-peer.news.verio.net!news.verio.net!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Looney Tunes (1) Date: Thu, 27 Jun 2002 01:18:15 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 91 Message-ID: <4mikhuot61ih0m69njdg7kj658h4d288p8@4ax.com> References: <8ksehuk3m09hldt91p25gttkaonltjahaj@4ax.com> <5phghuk64uk542jpbhpj7v58fphjucv920@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pg51.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1025133894 6582 217.98.225.51 (26 Jun 2002 23:24:54 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 26 Jun 2002 23:24:54 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:12540 ,---. /(/( Wed, 26 Jun 2002 15:19:53 +0200, '--. \.--' . .\ wewi�rka znana te� jako Wilu, `-; < / wprowadza w �ycie plan podbicia �wiata `v-.J-.J przy pomocy puszki mielonki konserwowej: >> Wszystko dobre, nie jest z�e... Chocia� >>dobre lanie nie jest dobre. ;) W szczeg�l- >>no�ci od niez�ych dres�w... ;) > >Jeszcze zalezy dla ktorej strony, z pewnoscia >czegos nauczy. >Dzieci pamietajcie nie probujcie zoltego sniegu. ;) Wiesz profilaktycznie mog�e� te� powiedzie� o wyjadaniu stopionej czekolady z ziemi... ;))) >>>To mi ulzylo :) Nie jestem sam. >> >> LOL. :))) Teraz to mnie rozbawi�e�... >>Zbyt powa�nie do �ycia podchodzisz... :))) > >No bo, ten tego, ja stary "powarzny" "huop" jestem ;) Dzi� z jednym go�ciem przeprowadzi�em taki dialog: Ja: Cze��. On: Cze��, i jak? Ja: Dobrze. On: I tak powinno by�. Nikogo pewnie nie zdziwi fakt, �e nie znamy si� prawie w og�le i �e nie mam najmniejszego pomys�u, o co mog�o mu chodzi�... :) >A tak na powaznie to powinienem wstawiac ";)" zamiast ":)" :) Tak na powa�nie - to nie. Ale tam - tak. :) >>>> Zarabia� miliony dolar�w na �piewaniu? Jako� >>>>prze�yj�... :) >>> >>>Nie, nie o to mi chodzilo. :) Miec sprawe w sadzie za pukanie >>>nastolatek ;) >> >> I zarabia� miliony dolar�w na �piewaniu. >>Jako� prze�yj�... :))) > >I skonczyc w pierdlu do konca swoich dni. ;) Z tak� kas�? W�tpie... >> Ale ja nie o tym m�wi�em... Nie wa�ne, >>co mia�e� na my�li [i tak] zrozumia�em... :) >> >Eeeee no, tak. ;) Uuu... A tu jak�e skomplikowana gra s��w. Tu nie �api� sensu. ;) >>>Hehehehe a ile razy zostales aresztowany za kapanie >>>sie nago w fatannie ;) >> >> Ani razu... Gratuluj�! :) > >Komu gratulujesz, mi, Tobie, czy Twojemu niewidzialnemu >przyjacielowi? ;) Tobie, pomys�u. Doceniam ludzi, kt�rzy ma- j� niecodzienne pomys�y i potrafi� je wprowa- dzi� w �ycie. :) >>>>Niekt�rzy na- >>>>zywaj� to urokiem. ;))) >>>> >>>Mowisz, ze jak nie urok to sraczka ;) >> >> Zawsze co� na plus. ;) >> >Plus czy minus Laktacet (alpinus). ;) No nie wiem, a co to ten Lakcet? :) Best regards/Pozdrowienia, Blazej [bug] -- ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( bug ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-. "-._/.-""""