X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,4bb4a399fd3a0152 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-06-28 06:37:19 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-08!supernews.com!news.cs.utwente.nl!newsgate.cistron.nl!news2.euro.net!kibo.news.demon.net!demon!news-hub.cableinet.net!blueyonder!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Wilu Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Looney Tunes (1) Date: Fri, 28 Jun 2002 15:34:24 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 107 Message-ID: References: <8ksehuk3m09hldt91p25gttkaonltjahaj@4ax.com> <5phghuk64uk542jpbhpj7v58fphjucv920@4ax.com> <4mikhuot61ih0m69njdg7kj658h4d288p8@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pa15.swinoujscie.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1025271323 19533 213.25.240.15 (28 Jun 2002 13:35:23 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 28 Jun 2002 13:35:23 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8 PL beta 7/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.0 X-ASCII-01: .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ X-ASCII-02: ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > X-ASCII-03: :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> X-ASCII-04: ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:12601 On Thu, 27 Jun 2002 13:28:07 +0200, bug wrote: >>>>Jeszcze zalezy dla ktorej strony, z pewnoscia >>>>czegos nauczy. >>>>Dzieci pamietajcie nie probujcie zoltego sniegu. ;) >>> >>> Wiesz profilaktycznie mog�e� te� powiedzie� >>>o wyjadaniu stopionej czekolady z ziemi... ;))) >> >>I o tym zeby nie probowali za wszelka cene otworzyc >>okien w samolocie, nawet jak jest strasznie duszno ;) > > Nawet... No i o wyjadaniu pe�zaj�cego >mi�ska... Typ d�d�ownica. :) > Obiadek!!!! >>> Dzi� z jednym go�ciem przeprowadzi�em taki >>>dialog: >>> >>>Ja: Cze��. >>>On: Cze��, i jak? >>>Ja: Dobrze. >>>On: I tak powinno by�. >>> >>> Nikogo pewnie nie zdziwi fakt, �e nie znamy >>>si� prawie w og�le i �e nie mam najmniejszego >>>pomys�u, o co mog�o mu chodzi�... :) >>> >>E no tak, ale sensu nie widze. > > Ja te� nie... Dlatego zacytowa�em, by podkre�li� >swe zakr�cenie jak �widerek makaronowy... :) Mamamija Bartolini Gabka herbu zielona pietruszka. ;) > >>>>A tak na powaznie to powinienem wstawiac ";)" zamiast ":)" :) >>> >>> Tak na powa�nie - to nie. Ale tam - tak. :) >> >>Jak? Na wznak? > > No nie wiem... Je�li to jaka� propozycja, to >ju� mnie tu nie ma... ;) > >>>>> I zarabia� miliony dolar�w na �piewaniu. >>>>>Jako� prze�yj�... :))) >>>> >>>>I skonczyc w pierdlu do konca swoich dni. ;) >>> >>> Z tak� kas�? W�tpie... >> >>Czyzbys watpil w sprawiedliwosc sadow? ;) > > W sprawiedliwo��? Nie... Ale w przekupno�� >�awy przysi�g�ych, podejmuj�cych decyzj� tak�e >nie w�tpi�... A co to dla niego sypn�� ka�demu >po 100,000 USD? :) No dobra to skonczysz jak R. Kelly tylko, ze biedny bez domu kasy i talentu. ;) > >>>>> Ale ja nie o tym m�wi�em... Nie wa�ne, >>>>>co mia�e� na my�li [i tak] zrozumia�em... :) >>>>> >>>>Eeeee no, tak. ;) >>> >>> Uuu... A tu jak�e skomplikowana gra s��w. >>>Tu nie �api� sensu. ;) >> >>Tez nie lapie sensu, sens mozna rozumiec. :) > > Ja go �api�... :) Podstepny, szpieg z krainy dzeszczowcow. ;) > >>>>> Ani razu... Gratuluj�! :) >>>> >>>>Komu gratulujesz, mi, Tobie, czy Twojemu niewidzialnemu >>>>przyjacielowi? ;) >>> >>> Tobie, pomys�u. Doceniam ludzi, kt�rzy ma- >>>j� niecodzienne pomys�y i potrafi� je wprowa- >>>dzi� w �ycie. :) >> >>Wiesz tamtego pomyslu nie wprowadzilem w zycie, >>ale bylo pare innych debilnych zdazen w moim >>zyciu. :) > > Oj... To si� wyratuj, bo tak Ci� ceni� za- >czyna�em za tamten... :) Skad mam sie ratowac? A co do fontann to wlasnie czytalem w gazecie dlaczego lepiej unikac kontaktu z woda z fontann. Cytuje-"Niektorym podchmielonym wyrostkom moze byc blizej do fontanny niz do pisuaru" ;) > > :) > (: -wersja diabelska -- .:. .:. .:. .:. .:. .:. ^__^ :E-MAIL lwilk@go2.pl ::: ::: ::: ::: ::: ::: < .. > :ICQ# 115132809 :::.:.::: ::: :::. :::. .::: / _> :GG#485029 ':"' '":' ':' ':::: ':::::::' @@/ :