X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c3b25b6e615b6fc8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-29 03:08:11 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.intelink.pl!not-for-mail From: "Asia Mazur [Asik]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_tyle_=B6wie=BFo=B6ci_i_tylko_4_linijki_;=29?= Date: Mon, 29 Jul 2002 12:03:42 +0200 Organization: INTELINK - http://www.intelink.pl Lines: 85 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 10.0.2.6 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: isp.intelink.pl 1027937007 2627 10.0.2.6 (29 Jul 2002 10:03:27 GMT) X-Complaints-To: usenet@intelink.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 29 Jul 2002 10:03:27 +0000 (UTC) X-Posting-Agent: Hamster/1.3.23.1 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Counter: 72 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14797 StfoReK napisa�: > > Heh, z brudnymi �apkami raczej do kobiety nie wypada... ;/ > Dlatego umy�em :) dobre wyt�umaczenie nie jest z�e ;D > : hm..nie wiem, mo�e ja �le to narysowa�am > : w ko�cu jestem tylko ma�ym osio�kiem :D > > Nie widzia�em tego bezpo�rednio :) Ale Twoja relacja wyja�ni�a > wszystko... no prawie wszystko... Ciekawi mnie jeszcze jedno: > Sk�d si� wzi�� ten hipopopopotam? :) wyewoluowa� z Twojego pieska poprzez wylustrzenie - je�li mo�na to tak uj�� .--- dwa �osie stoj�ce naprzeciw siebie [2] > :> $$$$$$$$$$$|$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ > :> $$$$$$$$$P^|"^T$$$$$$P^""^T$$$$$$$$$ > :> $$$$$$P" V "^^" "T$$$$$$ > :> $$$$$" "$$$$$ > :> $$$$P >< >< x88' <------- trzeci �o� [3] > :> $$$$ '88" "88' "" $$$$ > :> $$$$p "" "" g$$$$ > :> $$$$$. .$$$$$ > :> $$$$$$p. .d$$b. .g$$$$$$ > :> $$$$$$$$$b.__.d$$$$$$b.__.d$$$$$$$$$ <---- czarny �lad [1] > :> $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ fsc $$$$ > :> > > [ciach] jeny! teraz widz�. prawd� rzek�szy, to co� tak podejrzewa�am, bo te oczy i uszy bli�ni�t syjamskich bardzo podejrzanie si� rusza�y i skuba�y trawk� > Powiedz kto Ci� zbi� a ja z nim pogadam ;) hmhm. zastanawiam si�, co ja b�d� z tego mia�a ;P > Je�li n/p to kl�lik poplosi� by nie�mia�o o jeszcze jedn� ma��... chwilowo nie mam na stanie.. co kr�lik powie na nap�j marchwiowy? .=. / \ | | |~~~| |___| > Nie, jestem _ten_ StfoReK, ale robi� wszystko �eby nikt o tym nie > wiedzia� ;) ��cznie z niezdradzaniem tego na forum grupy dyskusyjnej, kt�r� mo�e czyta� kto�, kto nie powinien si� tego dowiedzie�? rozuuuumiem ;) > Bo jego jeszcze nikt nie kocha i dlatego jest w�ciek�y. niee, bo z os�em trzeba duzo rozmawia�.. zaniedbujesz go chyba zobacz, jak nadstawi� uszu, ze o nim mowa ;D > :> (\ /) > :> \'^-=-^'/ > :> \ - - / > :> : ' ' : > :> ^.---.^ > :> :' '._.' `: fsc > | > . o > i_^_i > ' ' o, �yrandol :> pozdrawiam papap Asik -- _\ :. Asia Mazur .:. Asik .:. says uiu .: /`b :. www(dot)trueluzik(dot)w(dot)pl .: /####J :... asiolek(at)gdynia.ids.pl ...: |\ |\ R�a :..every.day.is.a.winding.road.: