X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-17 20:40:24 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 18 Jul 2002 03:37:11 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 81 Message-ID: References: <9mctiu0ogjaf5cbvqslkg4gfb6vlipcvvc@4ax.com> <9m23ju8ccmmj8ui1qns0sa1t2rulen8q8j@4ax.com> <2u93jugpvij7c43t9rl18294egmhoo7r5d@4ax.com> <4n49ju814c33hkdagi7ok21bi53kh4ut0c@4ax.com> <0kiajukqm0kt50d3otdeih8a5bbs5lkni3@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1026963431 1359 195.116.96.65 (18 Jul 2002 03:37:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 18 Jul 2002 03:37:11 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14009 on Wed, 17 Jul 2002 12:48:24 +0200, bug wrote: >>> Nom w�a�nie... :) Kaja a.k.a. Leszek 2 - powr�t. ;))) >>No i co ja mam teraz zrobi�? Bo nie wiem, czy przygana, czy pochwa�a, >>czy nowe odcinki serialu? (: > Hmm... Zdecydowanie komplement - Leszek �eb ma nie od parady! :) P�jd� to sprawdzi� (; >>>>> No skoro ja biedny jestem, to pewnie inni s� bogaci. ;) >>>>No to kurcz� zabieraj (: >>> Zbieram pieni�dze, kurcze mi zb�dnym jest. ;) >>To mo�e mielonka drobiowo-borsuczana? <: > Je�li w sosie �ubinowo-�ojowym, to zawsze! ;) poziomkowo-bito�mietanowo-towotowa (: >>>>> A szcz�ka niejedna sztuczna... ;) >>>>Oko niejedno szklane... >>> A z�b niejeden boli... >>nar�d niejeden nieumyty |: > A fa(niejedno)fkulce. ;) A dupa niejedna blada <: >>>>> Hie, hie... Fajny komiks. Je�li to wszystko jest cho� >>>>>w cz�ci na faktach, to masz ca�kiem niez�e polewki w �y- >>>>>ciu... :) >>>>Absolutnie wszystko na faktach z tych autentycznych. >>>>Tylko �e ja z tych sm�tnych raczej. Polewk� ma otoczenie (; >>> Ach... Ty tylko �onujesz, inni polewaj�. ;) >>W szerszej perspektywie sie kalkuluje. Jest co pi� (: > Co z kim - raj na ziemi. ;) Ostatnio jako� nie chc� ): Tak sobie z�o�liwe czekam co sobota, czy kto� o mnie jeszcze pami�ta... i nie pami�taja ): A potem, bezczelni, dopominaj� si� o nowe odcinki. No sk�d ja mam je bra�?... >>>Ju� chyba lepiej zainwestowa� w za- >>>kup s�onia - mniejszy, �adnie wygl�da w salonie. ;))) >> >> .-. >> / ) >> / : >>/_____\. >>|mmmmmm| >> | | >> >>(; > O widzisz... Ksi��kowy przyk�ad skoczka preriowego, >ale my o s�oniach rozmawiali�my, wi�c wiesz... ;) Skoczek na D-dur (: >>> Ach... Hamburger de burger... ;) >>Patrz, nawet szlachcic (; > Przecie� m�wi�em, �e mam fioletowe bebechy... Krew >te�. Kiedy� by�a niebieska, ale si� zu�y�a... ;) Nie m�w, �e co� podpisywa�e�?... [...] >>>>>>> Mo�e tryumfalnego... Jeden nie wyklucza drugiego. ;) >>>>>>Strzela� kazano, to i �uk si� znajdzie (; >>>>> �uku! Kr�lestwo za �uk! ;) >>>>i p� ksi�niczki. >>> I r�k� borsuka... >>I roczny zapas mnielonki (: > A wszystko w waszym nowym domku o ��cznym >metra� p� metra kwadratowego... Pi�kny willa >pod mostem przyozdobiona rysunkiem TV 29". ;) Pozw�lcie tylko naszej kamerze kr�ci� i przekazywa� spragnionym rozrywki widzom, jak wygl�da kartonowe �ycie!... W zamian - darmowe asciiarty przedstawiaj�ce ��wie w kaskach. -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :