X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-18 06:37:03 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!nntp.cs.ubc.ca!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: Thu, 18 Jul 2002 14:44:05 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 107 Message-ID: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> References: NNTP-Posting-Host: pc122.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1026999131 23766 213.76.58.122 (18 Jul 2002 13:32:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Jul 2002 13:32:11 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14068 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >> A Courier New? > >Jeszcze podobniejsze (; Niestety, do lucidy podobnego jeszcze nie znalaz�am. >Ale szukam (: Mo�e by� ci�ko... Ale czy aby fonty TTF nie powinny by� crossplatformowe? Cho� na amidze by�y zupe�nie inne formaty zapisu czcionek ZTCP. Katalog fonts, w nim pliki z rozszerzeniem .font. Ale jaki format pod tym rozsze- rzeniem si� kryje, nie wiem. :) >> Sama si� prosi�a�... Ingeruj�... Ale ja to robi� >>od pocz�tku do ko�ca, bo jak zaczynam i si� wci�gam, >>to mi si� nie chce przestawa� - dop�ki k�ody nie na- >>potkam. ;))) Tylko teraz to b�dzie! LC9 friendly. ;) > >Czekaj, to i ja dorzuc� co�... > >Wywalam nosa, bo tak. I oko przesuwam, �eby za robalem patrzy�a. Hie, hie... :) >> | _._ >> | . .-"L. `-. >> | \`--' ,' \ ; >> | `._ ':_ _; : >> | .' ; ' '\,: `. >> | ,' .': _. ;`: ) >> | ; / / `._.: /: ( >> :tl : : : ; ;' ; `- -8: >> ;\; `;.'""\ /. / >> : : / / O" `. >> \ `. .' / / `. >> |`. `. .' ./\ | ; >> | \ `. .' .': "-._./ \, : >> | `. " .' : : : >> | `. .' `+- `._.'; ; >> | " : ; ; > >[tu jest dobrze. I bi�uta wi�kszego ma, dzi�ki (:] Ur�s�? ;) >> | \,'\ ; ; >> | \.'`. ; : >> | : ) : : >> | ; .' : : >> | / / ; ; >> | : / : ; >> | '-' :_-; >> | ;_-; >> | .' : >> | [ kya ] ,-" .-' >> | L__.-' >> | > >> Mam nadziej�, �e to mia�y by� skarpetki... ;) > >No (: Zrobi�am takie bardziej podwini�te teraz... Mo�e by�? Hmm.. Dziwne teraz jest troch�. >> A mo�e j� przebra�, lub zmieni� kolor w�os�w na >>bardziej odpowiedni? ;) > >A prosz� Ci� bardzo. Mo�esz j� rozebra�, ubra�, ufarbowa�, >przystrzyc - byle tutu, na moich oczach (: O Ty... Lubisz to? Tak? ;))) >>>Naprawd� od zera - odpali�am ceda, zamy�li�am si�, udziaba� mnie >>>robal, no i w nieca�e 1.5h wysz�a mi dziewuszka z pack� (; >> Fiu, fiu... D�ugo... :) > >Czas inaczej p�yn�� (; Wiem... B�l... Sw�dzia�o... ;) >> Nie dawno wybi� dopiero rok, wi�c tak tym, kt�ry to >>by� rok nie rzucaj... Cofnij si� o rok i miesi�c wstecz >>i za tydzie� czy dwa od tego czasu (po cofni�ciu si�), > >Rok na newsach to jak ile�tam lat? (; Ach... To ja ju� dziadek jestem... ;) >>powinno co� by�... Najpierw pro�ba, na kt�r� odzew ola- >>�em ciep�ym moczem, ale nie dlatego, �e mi si� rysunki >>dla mnie stworzone nie podoba�y, a dlatego, �e stwier- >>dzi�em, �e je�li inni mog�, to ja te�. ;) > >Ano, ano (: >Ma�o pisz�, ale du�o si� przygl�dam. A jak mnie zn�w jakie� >z�o�liwce pogryz�, przyjd� do tablicy na ochotnika. Wi�c, oby Ci� pogryz�y... ;) -- ~Blazej Kozlowski [I love you for what I am not] ~da.bug@poczta.fm [I don't want what I have got] asciipr0n.com/bug [GFA d- s: a21 C L+ W++ N++ w] 147041942_1093730 [PS+ PE Y PGP- tv- b+ DI++++ ]