X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,1155e44b6830ebc X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-18 05:22:45 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsswitch.lcs.mit.edu!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!isdnet!news.internetia.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC][259] I seem to recognise your breath... Date: 18 Jul 2002 12:12:29 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 88 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pg175.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <9af6jucdkm6m7ngreg1bgbhuljifv2o7at@4ax.com> Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pg175.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026994349 13142 213.76.102.175 (18 Jul 2002 12:12:29 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 18 Jul 2002 12:12:29 GMT X-Licznik: 152 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14055 .--------. | []| Zza Swiatow nadeszla pocztowka od "bug". | === | Oto co zawierala: '--------' >>> To wszystko dla mnie? Czuj� si� zaszczycony, conajmniej K2. :) >> >> �eby� tylko nie mia� szczytowania ;) >> >> . .- >> _. ` .- >> ' \ /' >> :'. >> .-' '._. >> / '. >> >> OB: Mount bug... ;) > > Dziwne... Wygl�da zdradliwie podobnie do tych > rzeczy, kt�rymi Wilu we mnie rzuca�... Chyba zde- > cyduj� si� nie podchodzi�... ;) No risk, no fun... >>>> Leszek wr�c!! ;))) >>> >>> No w�a�nie! Wr��!!! >> >> Chyba nas ju� nie lubi :( > > M�wisz... Nas? To nie mo�liwe... Nas si� albo > lubi albo nienawidzi... Nie ma innego wyj�cia. ;) Wyj�cie jest zawsze, tylko trzeba znale�� odpowiednie drzwi... Prawda, �e g�ebokie? ;) >>>> Tak, od��my gdzie� za szaf�. :) >>> >>> Ja schowam do kieszeni. :) >> >> A potem wsadzisz do pralki gdzie woda zniszczy�a kamie�.. >> Cholera, tzn kamie� zniszczy� b�ben ;) > > Wol� gitar�. ;) A ja ciel� gitar�. ;) >>OA: Pralka w kt�rej gdzie� schowali b�ben (tzn producent schowa� ;) >> >> .-------. >> | ooo = | >> | .-. | >> | : : | >> | '._.' | >> | | .-. >> '-------' '-' 8o. > > A teraz i kamie�, kt�ry pan Stefan znalaz� we > wn�trzu pralki... Jak p�niej okaza�o si�, by� to > meteor z planety HJlihHkjhu-7. :) Dodatkowo tr�jk�tny klocek, kt�ry pan Stefan znalaz� we wn�trzu pralki... Po wieloletnim dochodzeniu pan Stefan stan�� przy klocku, odpocz�� i zani�s� go w inne miejsce. >>> Najlepiej zako�czmy temat. ;))) >> >> Oki. ;) > > Dr Oki (Aki) Ross? Nie, Dr. W �oki toki ;) > Best regards/Pozdrowienia, > Blazej [bug] Pozdrawiam StforeK :) -- _..__. .__.._ .^"-.._ '-(\__/)-' _..-"^. '-.' oo '.-' stfor(at)wp.pl `-..-' fsc ekg: 1259894