X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-19 05:38:56 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: Fri, 19 Jul 2002 11:58:02 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 113 Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pc73.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1027082029 19223 213.76.58.73 (19 Jul 2002 12:33:49 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 19 Jul 2002 12:33:49 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14116 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >> Mo�e by� ci�ko... Ale czy aby fonty TTF nie powinny >>by� crossplatformowe? Cho� na amidze by�y zupe�nie inne >>formaty zapisu czcionek ZTCP. Katalog fonts, w nim pliki >>z rozszerzeniem .font. Ale jaki format pod tym rozsze- >>rzeniem si� kryje, nie wiem. :) > >Znalaz�am biblioteke dla ami�ki do ttf�w. Co� zakombinuj� i zobaczymy, >czy to aby d��a. Musi... LC9 ponad wszystko... Inne czcionkami te� zwane. ;) >>>Wywalam nosa, bo tak. I oko przesuwam, �eby za robalem patrzy�a. >> Hie, hie... :) > >Szkoda, �e w tej skali nie mo�na zaznaczy� tej gor�cej nienawi�ci, >kt�r� ona do niego pa�a |: Wida� z�owieszczy u�miech i skrz�ce si� z�o w br�zowych ocz�tach... ;) >>>> | _._ >>>> | . .-"L. `-. >>>> | \`--' ,' \ ; >>>> | `._ ':_ _; : >>>> | .' ; ' '\,: `. >>>> | ,' .': _. ;`: ) >>>> | ; / / `._.: /: ( >>>> :tl : : : ; ;' ; `- -8: >>>> ;\; `;.'""\ /. / >>>> : : / / O" `. >>>> \ `. .' / / `. >>>> |`. `. .' ./\ | ; > >>>[tu jest dobrze. I bi�uta wi�kszego ma, dzi�ki (:] >> Ur�s�? ;) > >Mam nadziej�, �e to co� kosztownego. Pi�� nos�w za t� cen� mo�na by�o zrobi�. ;) >>>> | \ \ ; ; >>>> | \.db. ; : >>>> | :$$; ) : : >>>> | $$$$' : : >>>> | d$$P ; ; >>>> | :^^P : ; >>>> | '-' : ; >>>> | :_ ; >>>> | .d$P^: >>>> | [ kya ] ,-d$$$$-' >>>> | L__l^' >>>> | >>> >>>> Mam nadziej�, �e to mia�y by� skarpetki... ;) >>>No (: Zrobi�am takie bardziej podwini�te teraz... Mo�e by�? >> Hmm.. Dziwne teraz jest troch�. > >No to teraz ma trampki. (mam nadziej� (:) Uwielbiam trampki... :) >>>> A mo�e j� przebra�, lub zmieni� kolor w�os�w na >>>>bardziej odpowiedni? ;) >>>A prosz� Ci� bardzo. Mo�esz j� rozebra�, ubra�, ufarbowa�, >>>przystrzyc - byle tutu, na moich oczach (: >> O Ty... Lubisz to? Tak? ;))) > >Aha (: Hie, hie... To nie b�d� przeszkadza�, w takim wypadku wol� si� nie wtr�ca�... Mi�dzy flaszk� a rozbieranie rysunk�w... ;) >>>>>Naprawd� od zera - odpali�am ceda, zamy�li�am si�, udziaba� mnie >>>>>robal, no i w nieca�e 1.5h wysz�a mi dziewuszka z pack� (; >>>> Fiu, fiu... D�ugo... :) >>>Czas inaczej p�yn�� (; >> Wiem... B�l... Sw�dzia�o... ;) > >Nawet widok kota wpie*dalaj�cego �obuza razem ze skrzyd�ami >nie �agodzi� |: W�a�nie... Czemu koty i psy, jedz� owady!? >>>Rok na newsach to jak ile�tam lat? (; >> Ach... To ja ju� dziadek jestem... ;) > >.uuu. sztuczna szcz�ka i ,----------------- laska dla Ci�. >"^^^" \. Dzi�ki, ale szcz�k� planowa�em straci� za tydzie�, a o lasce chodzi� za miesi�c... ;) >>>Ma�o pisz�, ale du�o si� przygl�dam. A jak mnie zn�w jakie� >>>z�o�liwce pogryz�, przyjd� do tablicy na ochotnika. >> Wi�c, oby Ci� pogryz�y... ;) > >Cel u�wi�ca �rodki... Otwieram okno - natchnienie, przylatuj >i gry� mnie, gry� mnie (: S�uchaj... Jestem do�� daleko. ;))) -- ~Blazej Kozlowski [I love you for what I am not] ~da.bug@poczta.fm [I don't want what I have got] asciipr0n.com/bug [GFA d- s: a21 C L+ W++ N++ w] 147041942_1093730 [PS+ PE Y PGP- tv- b+ DI++++ ]