X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,316eb75a5a982827 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-19 01:27:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!isdnet!news.internetia.pl!news.ipartners.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "TOR" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [ascii-art] Ain't no sunshine... Date: Fri, 19 Jul 2002 01:24:04 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 48 Sender: m3rlinus@poczta.onet.pl@as3-16.poznan.dialup.inetia.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: as3-16.poznan.dialup.inetia.pl X-Trace: news.onet.pl 1027066765 16643 62.148.75.16 (19 Jul 2002 08:19:25 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 19 Jul 2002 08:19:25 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14106 U�ytkownik "StfoReK" napisa� w wiadomo�ci news:slrn.pl.ajbh6a.4la.stforek@zwany.przeznaczeniem... > ^@@^ > .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami > \)__(/ TOR przem�wi�(a) ludzkim g�osem: > > > > [ciach piesek x 2] > > Pociacha� mi pieska ;( psieprasiam :P masz lizaczka na pocieszenie ^_^ mam nadziej ze lubisz bananowoczekoladowe chupa-chupsy ;) O<==== > >> > >> Spodoba�o mi si� podw�jne wersje artu :) Tym razem smutny piesek. > >> Czemu smutny? Nie wiem... mo�e jego ukochana zza siatki zgin�a? > >> Odjecha�a? Ciekawe czy taki pies poza tym, �e gwa�ci wszystko co > >> zobaczy na swej drodze, z fotelem i gniazdem szerszeni w��cznie > >> ma r�wnie� jakie� uczucia -- czy si� zakochuje... > >> > >> Cholera, ale mnie wzi�o ;) > >> > > ale to bylo _glebokie_ ;) nadaje sie na pl.soc.dekadentyzm :PPP > > My�lisz, �e na pl.soc.dekadentyzm rozwa�� przypadek zagubionego > w�r�d szarej codzienno�ci sier�ciucha? > raczej nie, ale zawsze mozesz sprobowac... siedze tam od jakiegos czasu i... coz jest bardzo dekadencko ;) ...znaczy jakies natchnione wiersze przysylaja, ktore czytam w nocy zanim pojde spac coby mi sie lepiej spalo ;) a tak poza tym to... nuda. Wpadnij, moze cos siezacznie dziac :) ale ma to swoje dobre strony ;) zaczynam na psd dostrzgac jakiego mozna miec dola... zawsze ktos ma gorzej ode mnie wiec co mam sie cholera przejmowac. oni z tym zyja dalej... no, przynajmniej wiekszosc z nich ;))) -- TOR... ...and that'll have to do 'cause the rest of this sig is on vacation ;)