X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-19 17:33:19 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.man.poznan.pl!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: 20 Jul 2002 00:30:02 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 39 Sender: krissb@priv4.onet.pl@dlp-rybnik-as1-as7.saturn.pl Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> wrote: > >by� crossplatformowe? Cho� na amidze by�y zupe�nie inne > >formaty zapisu czcionek ZTCP. Katalog fonts, w nim pliki > >z rozszerzeniem .font. Ale jaki format pod tym rozsze- > >rzeniem si� kryje, nie wiem. :) > > Znalaz�am biblioteke dla ami�ki do ttf�w. Co� zakombinuj� i zobaczymy, > czy to aby d��a. nie daj sie ,zostan przy terminalu ! ;) poza tym LC jest komercyjna ! ;) > >>> | . .-"L. `-. > >>> | \`--' ,' \ ; > >>> | `._ ':_ _; : > >>> | .' ; ' '\,: `. > >>> | ,' .': _. ;`: ) > >>> | ; / / `._.: /: ( > >>> :tl : : : ; ;' ; `- -8: > >>> ;\; `;.'""\ /. / > >>> : : / / O" `. > >>> \ `. .' / / `. > >>> |`. `. .' ./\ | ; > > >>[tu jest dobrze. I bi�uta wi�kszego ma, dzi�ki (:] > > Ur�s�? ;) > > Mam nadziej�, �e to co� kosztownego. a ja sie zastanawiam dlaczego te muchy kolo niej tak lataja... ;) -- ,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 $$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f$?" e-mail: krissb@go2.pl ?$b d$gg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",gg$b d$?" ...watch your words... "+issgggg$$$g, ,gd$??$bg, ,g$$$ggggssi+" http://www.krissb.prv.pl