X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-19 17:30:52 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: 20 Jul 2002 00:19:21 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 85 Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1027124361 14537 195.116.96.65 (20 Jul 2002 00:19:21 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 20 Jul 2002 00:19:21 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14147 on Fri, 19 Jul 2002 11:58:02 +0200, bug wrote: [...] >>Szkoda, �e w tej skali nie mo�na zaznaczy� tej gor�cej nienawi�ci, >>kt�r� ona do niego pa�a |: > Wida� z�owieszczy u�miech i skrz�ce si� z�o w >br�zowych ocz�tach... ;) My�lia�am o zielonych, ale niech b�dzie (; [...] >>>>[tu jest dobrze. I bi�uta wi�kszego ma, dzi�ki (:] >>> Ur�s�? ;) >>Mam nadziej�, �e to co� kosztownego. > Pi�� nos�w za t� cen� mo�na by�o zrobi�. ;) Co� za co�. Niech taka zostanie (: >>>>> | \ \ ; ; >>>>> | \.db. ; : >>>>> | :$$; ) : : >>>>> | $$$$' : : >>>>> | d$$P ; ; >>>>> | :^^P : ; >>>>> | '-' : ; >>>>> | :_ ; >>>>> | .d$P^: >>>>> | [ kya ] ,-d$$$$-' >>>>> | L__l^' >>>>> | >>>> >>>>> Mam nadziej�, �e to mia�y by� skarpetki... ;) >>>>No (: Zrobi�am takie bardziej podwini�te teraz... Mo�e by�? >>> Hmm.. Dziwne teraz jest troch�. >>No to teraz ma trampki. (mam nadziej� (:) > Uwielbiam trampki... :) Czekaj, teraz to s� skarpetasy dziurawe na pi�tach i palcach ): [...] >>>>A prosz� Ci� bardzo. Mo�esz j� rozebra�, ubra�, ufarbowa�, >>>>przystrzyc - byle tutu, na moich oczach (: >>> O Ty... Lubisz to? Tak? ;))) >>Aha (: > Hie, hie... To nie b�d� przeszkadza�, w takim >wypadku wol� si� nie wtr�ca�... Mi�dzy flaszk� a >rozbieranie rysunk�w... ;) _Przygl�da�_ si� lubi� (; >>>>Czas inaczej p�yn�� (; >>> Wiem... B�l... Sw�dzia�o... ;) >>Nawet widok kota wpie*dalaj�cego �obuza razem ze skrzyd�ami >>nie �agodzi� |: > W�a�nie... Czemu koty i psy, jedz� owady!? Bo bug tak chcia�? Bo skrzyde�ko jest nasmaczniejsze? Bo mo�na upolowa�, w odr�nieniu od kitekata fpusce? Zapytam cota przy okazji. >>>>Rok na newsach to jak ile�tam lat? (; >>> Ach... To ja ju� dziadek jestem... ;) >>.uuu. sztuczna szcz�ka i ,----------------- laska dla Ci�. >>"^^^" \. > Dzi�ki, ale szcz�k� planowa�em straci� za tydzie�, >a o lasce chodzi� za miesi�c... ;) Zr�b to sam... albo z pi�kn� dziewczyn� (; >>>>Ma�o pisz�, ale du�o si� przygl�dam. A jak mnie zn�w jakie� >>>>z�o�liwce pogryz�, przyjd� do tablicy na ochotnika. >>> Wi�c, oby Ci� pogryz�y... ;) >>Cel u�wi�ca �rodki... Otwieram okno - natchnienie, przylatuj >>i gry� mnie, gry� mnie (: > S�uchaj... Jestem do�� daleko. ;))) Ahem... chcesz by� moj� muz�? <: -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :