X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b6baeb684e571e90 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-18 04:20:37 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsswitch.lcs.mit.edu!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!news.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: czujne oko ascii-artowca potrzebne Date: 18 Jul 2002 11:17:09 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 55 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pe243.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <09072002.5DD5690F@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pe243.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026991029 5715 213.76.100.243 (18 Jul 2002 11:17:09 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 18 Jul 2002 11:17:09 GMT X-Licznik: 142 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14040 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ kya przem�wi�(a) ludzkim g�osem: >>>> >>>> >>>> .-^. >>>> :": __ >>>> '' .-' >>>> >>>> Jedna du�a, jasna dla Ciebie na pocieszenie ;) >>> Udziab�am kawa�ek - o, i to jest prawdziwa czere�nia. >> To ja udziabie drugi -- �eby si� nie zmarnowa�a :) > > Dziab�am trzeci - i ju� prawie pestka... Oderwa�em ogonek, bo te s� niesmaczne :) >>>> Hmm... wi�c lepie nie id� ddo lasu ;) >>> My�lisz, �e kto� by�by taki mi�y? (; >> Czasem tam bywam ;) ale rzadko trafi si� kto� mi�y... > > Mo�e trzeba zacz�� od siebie? Ty b�dziesz mi�y, pan le�niczy > b�dzie mi�y, borsuki b�d� mi�e... ...one by tylko chcia�y ludzik�w wykorzystywa�. To normalne w takim lesie? > [...] >>> Wiesz co... to ja pomy�l�. Bo p�ki jestem niewprawna, jest szansa, >>> �e wyjdzie mi co� do niczego niepodobne. Czyli stforek w rzeczy samej. >>> A jak ju� si� urodzi, zrobisz z nim co chcesz, bo ten w sigu jest >>> jednak przemi�y (: >> Oki, je�li wyjdzie Ci co�, co nie jest do nieczego nie podobne (czyli do >> czego jest? Do wszystkiego?) To mo�e to by� taki sforek :) Byleby sukien- >> ki nie mia� :/ > > Sukienka mu nie grozi. To b�dzie samczyk pe�n� ehm g�b� (; > > (Jak jest do niczego i do wszystkiego, to to z pewno�ci� kurczak.) A raczej pier� z kurczaka. Pozdrawiam StforeK :) -- .-.-._ .-=-. _..-=-. .-=-._ / .-. .'.-'-.-' .-' '-' '-.' '. .-' | '-.___...---t-=[o)=o) ; stfor(at)wp.pl i o o : .__ | fsc Airlines '._ _-' : ekg: 1259894 : .__. i ._ '.____.....----"" " '._.-=-.___..-=-.__.-''..__..-' . '