X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-20 08:13:10 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!isdnet!news.internetia.pl!news.ipartners.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 20 Jul 2002 15:08:29 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 82 Message-ID: References: <2u93jugpvij7c43t9rl18294egmhoo7r5d@4ax.com> <4n49ju814c33hkdagi7ok21bi53kh4ut0c@4ax.com> <0kiajukqm0kt50d3otdeih8a5bbs5lkni3@4ax.com> <17cdjukh0okg79dmjfrvefv9h3qunsvvjo@4ax.com> <1ljijuos5s3qmotipgdec0diq7kui6lalh@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1027177709 3531 195.116.96.65 (20 Jul 2002 15:08:29 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 20 Jul 2002 15:08:29 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14191 on Sat, 20 Jul 2002 13:55:02 +0200, bug wrote: >>>>Czekaj, jeszcze sprawdzam (; >>> I jak, nie od parady, czy ju� wida� co w Leszka g�owie siedzi? ;) >>Dupa blada ): Archiwum mam ma�e i dziurawe ): > Joga... Troch� Jogi i si� rozci�gnie (arch.)... :) 654165 linii zaledwie (; >>>>Wywar z borsuczych ogon�w jako sosik? >>> Mysich... W borsuczych s� �yka... ;) >>To� wywarzone te �yka ju�... > Ale ten posmak borsuczych ogon�w... Nie... Smakosz, w mord�. Nie to nie. Ale na mi�towy op�atek dasz si� skusi�? (; >>>>>>>>>>> A szcz�ka niejedna sztuczna... ;) >>>>>>>>>>Oko niejedno szklane... >>>>>>>>> A z�b niejeden boli... >>>>>>>>nar�d niejeden nieumyty |: >>>>>>> A fa(niejedno)fkulce. ;) >>>>>>A dupa niejedna blada <: >>>>> A wszystko do niej prawie. ;) >>>>Z ka�dym dniem coraz wi�cej (: >>> A czasem to [nawet] wszystko... ;) >>M�g�bym to usun�� operacyjnie... > "M�g�bym" - przera�asz mnie... ;) Co, �e jeszcze tego nie zrobi�am? (; >>>sra� i �yga�, dalej ni� widzia�... ;) >> ^ >> rz > O! Tak w�a�nie mniej wi�cej Leszek mnie naprawia�... ;) To jak, mog�? (: >>Kiedy� nalali�my Pigarowi (s�odka psina niejakiego ufoka) piwa na spodeczek. >>Chlasn�� j�zorem dwa razy i do ko�ca wieczoru �piewa�, ta�czy�, stepowa�... >>Potem zasn�� i nast�pnego ranka by� osowia�y. >>Obstawiam, �e ten doberman by� zaszyty. > Mo�esz mie� racj�, bo chodzenie te� �atwym dla niego >wtedy nie by�o bynajmniej. :) Co za okrucie�stwo. Zaszy� psa!... >>Ale on si� rusza szybciej ni� patrz� ): O masz, zn�w gdzie� skoczy�. > To ja go przyszpil�, a Ty dobijesz... ;) Dobij� go w lokalnym pliku i wystawi� ju� w ramkach pod szybk� (: >>>>> Nie no w sumie poza takim tam o duszy co�, to nic... ;) >>>>Ta, pami�tam. Oci�ga�e� si� troch� <: >>> No wiesz... Mam zasad�... Nim minie 10s nic nie >>>podpisz�. ;) >>Na ile cyrograf�w z rz�du mo�na Ci� nabra�? <: > Stawiam, �e po paru tysi�cach zaczn� zadawa� podej�liwe pytania... ;) ^ rz (: Jeste� jak �elazko - milion dusz w handlu (; >>>>>>>>> I r�k� borsuka... >>>>>>>>I roczny zapas mnielonki (: >>>>>>> A wszystko w waszym nowym domku o ��cznym >>>>>>>metra� p� metra kwadratowego... Pi�kny willa >>>>>>>pod mostem przyozdobiona rysunkiem TV 29". ;) >>>>>>Pozw�lcie tylko naszej kamerze kr�ci� i przekazywa� spragnionym >>>>>>rozrywki widzom, jak wygl�da kartonowe �ycie!... W zamian - darmowe >>>>>>asciiarty przedstawiaj�ce ��wie w kaskach. >>>>> I �aby w stringach. ;) >>>>Osiod�ane bociany! i... kaloryfer na kartki, jak za starych, dobrych czas�w. >>> I krocza jelenie w occie. ;) >>�linka mi cieknie.... i serwatka z pokrzywy. > I pierogi ze �ledzi... ;) i pampuchy w depresji... -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :