X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-20 07:10:51 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: Sat, 20 Jul 2002 14:02:44 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 95 Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pa135.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1027173949 18847 213.76.56.135 (20 Jul 2002 14:05:49 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 20 Jul 2002 14:05:49 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14185 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >>>Szkoda, �e w tej skali nie mo�na zaznaczy� tej gor�cej nienawi�ci, >>>kt�r� ona do niego pa�a |: >> Wida� z�owieszczy u�miech i skrz�ce si� z�o w >>br�zowych ocz�tach... ;) > >My�lia�am o zielonych, ale niech b�dzie (; Wa�ne, �e nie niebieskich... Ja mam niebieskie i mam ich ju� do��. :) >>>>>[tu jest dobrze. I bi�uta wi�kszego ma, dzi�ki (:] >>>> Ur�s�? ;) >>>Mam nadziej�, �e to co� kosztownego. >> Pi�� nos�w za t� cen� mo�na by�o zrobi�. ;) > >Co� za co�. Niech taka zostanie (: :) Powiedz, �e kasy nie masz, a nie �ciemniasz... (: >>>>>> | \ \ ; ; >>>>>> | \.db. ; : >>>>>> | :$$; ) : : >>>>>> | $$$$' : : >>>>>> | d$$P ; ; >>>>>> | :^^P : ; >>>>>> | '-' : ; >>>>>> | :_ ; >>>>>> | .d$P^: >>>>>> | [ kya ] ,-d$$$$-' >>>>>> | L__l^' >>>>>> | >>>>> >>>>>> Mam nadziej�, �e to mia�y by� skarpetki... ;) >>>>>No (: Zrobi�am takie bardziej podwini�te teraz... Mo�e by�? >>>> Hmm.. Dziwne teraz jest troch�. >>>No to teraz ma trampki. (mam nadziej� (:) >> Uwielbiam trampki... :) > >Czekaj, teraz to s� skarpetasy dziurawe na pi�tach i palcach ): O Bo�e! To ty masz tylko po jednym wielkim palcu u stopy!? ;) >> Hie, hie... To nie b�d� przeszkadza�, w takim >>wypadku wol� si� nie wtr�ca�... Mi�dzy flaszk� a >>rozbieranie rysunk�w... ;) > >_Przygl�da�_ si� lubi� (; Ale ja nie chc� jej rozbiera�... Tyle ich ostatnio rozebra�em na tej grupie, �e dobrze by jedna si� osta�a w ciuchach... ;) >>>Nawet widok kota wpie*dalaj�cego �obuza razem ze skrzyd�ami >>>nie �agodzi� |: >> W�a�nie... Czemu koty i psy, jedz� owady!? > >Bo bug tak chcia�? >Bo skrzyde�ko jest nasmaczniejsze? >Bo mo�na upolowa�, w odr�nieniu od kitekata fpusce? Bo kura przekroczy�a ulic�... >Zapytam cota przy okazji. ^^^^^^^ A czy to go b�dzie bole�? ;) >>>>>Rok na newsach to jak ile�tam lat? (; >>>> Ach... To ja ju� dziadek jestem... ;) >>>.uuu. sztuczna szcz�ka i ,----------------- laska dla Ci�. >>>"^^^" \. >> Dzi�ki, ale szcz�k� planowa�em straci� za tydzie�, >>a o lasce chodzi� za miesi�c... ;) > >Zr�b to sam... albo z pi�kn� dziewczyn� (; Wol� z dziewczyn�... Sam to tak nie bardzo. ;) >>>Cel u�wi�ca �rodki... Otwieram okno - natchnienie, przylatuj >>>i gry� mnie, gry� mnie (: >> S�uchaj... Jestem do�� daleko. ;))) > >Ahem... chcesz by� moj� muz�? <: Czemu nie... Lata� umiem - l�dowa� nie. A jak trzeba to i ugryz�... ;) -- ~Blazej Kozlowski [Your add could be *here*! ;)] ~da.bug@poczta.fm [CENSORED][CENSORED][CENSORED] asciipr0n.com/bug [GFA d- s: a21 C L+ W++ N++ w] 147041942_1093730 [PS+ PE Y PGP- tv- b+ DI++++ ]