X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-21 00:20:54 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!hermes.visi.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: Sun, 21 Jul 2002 07:31:24 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 101 Message-ID: <6jhkju8bta2mrlvubsg0qpibi0v8u6o37k@4ax.com> References: <4n49ju814c33hkdagi7ok21bi53kh4ut0c@4ax.com> <0kiajukqm0kt50d3otdeih8a5bbs5lkni3@4ax.com> <17cdjukh0okg79dmjfrvefv9h3qunsvvjo@4ax.com> <1ljijuos5s3qmotipgdec0diq7kui6lalh@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pg11.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1027235347 19144 217.98.225.11 (21 Jul 2002 07:09:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Jul 2002 07:09:07 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14289 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >>>> I jak, nie od parady, czy ju� wida� co w Leszka g�owie siedzi? ;) >>>Dupa blada ): Archiwum mam ma�e i dziurawe ): >> Joga... Troch� Jogi i si� rozci�gnie (arch.)... :) > >654165 linii zaledwie (; Zaledwie... Dobra ksi��ka... Zaledwie. ;) >>>>>Wywar z borsuczych ogon�w jako sosik? >>>> Mysich... W borsuczych s� �yka... ;) >>>To� wywarzone te �yka ju�... >> Ale ten posmak borsuczych ogon�w... Nie... > >Smakosz, w mord�. Nie to nie. Ale na mi�towy op�atek dasz si� skusi�? (; W polewie buraczanej, zawsze. ;) >>>>>>>>>>>> A szcz�ka niejedna sztuczna... ;) >>>>>>>>>>>Oko niejedno szklane... >>>>>>>>>> A z�b niejeden boli... >>>>>>>>>nar�d niejeden nieumyty |: >>>>>>>> A fa(niejedno)fkulce. ;) >>>>>>>A dupa niejedna blada <: >>>>>> A wszystko do niej prawie. ;) >>>>>Z ka�dym dniem coraz wi�cej (: >>>> A czasem to [nawet] wszystko... ;) >>>M�g�bym to usun�� operacyjnie... >> "M�g�bym" - przera�asz mnie... ;) > >Co, �e jeszcze tego nie zrobi�am? (; Nie, �e m�wisz o sobie jak o facecie. ;) >>>>sra� i �yga�, dalej ni� widzia�... ;) >>> ^ >>> rz >> O! Tak w�a�nie mniej wi�cej Leszek mnie naprawia�... ;) > >To jak, mog�? (: Musisz... Im cz�ciej mnie ludzie poprawiaj�, tym wi�ksze prawdopodobie�stwo, �e kiedy� nie b�d� musie- li... :) >>>Kiedy� nalali�my Pigarowi (s�odka psina niejakiego ufoka) piwa na spodeczek. >>>Chlasn�� j�zorem dwa razy i do ko�ca wieczoru �piewa�, ta�czy�, stepowa�... >>>Potem zasn�� i nast�pnego ranka by� osowia�y. >>>Obstawiam, �e ten doberman by� zaszyty. >> Mo�esz mie� racj�, bo chodzenie te� �atwym dla niego >>wtedy nie by�o bynajmniej. :) > >Co za okrucie�stwo. Zaszy� psa!... Dratw�... Tylko to si� podobno [ju�] okru(�?)cie�stwo nazywa... ;) >>>Ale on si� rusza szybciej ni� patrz� ): O masz, zn�w gdzie� skoczy�. >> To ja go przyszpil�, a Ty dobijesz... ;) > >Dobij� go w lokalnym pliku i wystawi� ju� w ramkach pod szybk� (: �okej... Czekomy na efokty, jakby to tani �ur rzek�. :) >>>Na ile cyrograf�w z rz�du mo�na Ci� nabra�? <: >> Stawiam, �e po paru tysi�cach zaczn� zadawa� podej�liwe pytania... ;) > ^ > rz (: > >Jeste� jak �elazko - milion dusz w handlu (; Ale tylko jedna prawdziwa i jej nie sprzedam. ;) >>>>>>>>>> I r�k� borsuka... >>>>>>>>>I roczny zapas mnielonki (: >>>>>>>> A wszystko w waszym nowym domku o ��cznym >>>>>>>>metra� p� metra kwadratowego... Pi�kny willa >>>>>>>>pod mostem przyozdobiona rysunkiem TV 29". ;) >>>>>>>Pozw�lcie tylko naszej kamerze kr�ci� i przekazywa� spragnionym >>>>>>>rozrywki widzom, jak wygl�da kartonowe �ycie!... W zamian - darmowe >>>>>>>asciiarty przedstawiaj�ce ��wie w kaskach. >>>>>> I �aby w stringach. ;) >>>>>Osiod�ane bociany! i... kaloryfer na kartki, jak za starych, dobrych czas�w. >>>> I krocza jelenie w occie. ;) >>>�linka mi cieknie.... i serwatka z pokrzywy. >> I pierogi ze �ledzi... ;) > >i pampuchy w depresji... I powr�t malinowej depresji... ;) -- ~Blazej Kozlowski [I change by not changeing at] ~da.bug@poczta.fm [all ... ST predicts my fate.] asciipr0n.com/bug [GFA d- s: a21 C L+ W++ N++ w] 147041942_1093730 [PS+ PE Y PGP- tv- b+ DI++++ ]