X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-21 15:07:48 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: 21 Jul 2002 22:02:20 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 72 Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1027288940 19481 195.116.96.65 (21 Jul 2002 22:02:20 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 21 Jul 2002 22:02:20 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14371 on Sun, 21 Jul 2002 07:47:59 +0200, bug wrote: >>>>>br�zowych ocz�tach... ;) >>>>My�lia�am o zielonych, ale niech b�dzie (; >>> Wa�ne, �e nie niebieskich... Ja mam niebieskie i mam ich ju� do��. :) >>Hohoho, wiemy o bugu coraz wi�cej (; > Nic nie kryj�... Nic nie kryj�... Jam pokrywa. ehm. Pokrywasz, w sensie? (: [...] >>>>>>No to teraz ma trampki. (mam nadziej� (:) >>>>> Uwielbiam trampki... :) >>>>Czekaj, teraz to s� skarpetasy dziurawe na pi�tach i palcach ): >>> O Bo�e! To ty masz tylko po jednym wielkim palcu u stopy!? ;) >>...to s� jedne dziurawe skarpetki na drugie dziurawe gdzie indziej!... > Eee... S�uchaj no... Ten... Ech... Nie wa�ne. ;) ^razem No dobra, podopieszczam j� we w�asnym zakresie (: >>> Ale ja nie chc� jej rozbiera�... Tyle ich ostatnio rozebra�em >>>na tej grupie, �e dobrze by jedna si� osta�a w ciuchach... ;) >>Nast�pn� zrobi� w prochowcu (; > Tak... I jeszcze powiedz, �e w pozycji motylka... ;) Zas�oni�t� <: >>> Bo kura przekroczy�a ulic�... >>Nie przekroczy�a. Kot by� szybszy. > A ja wczoraj widzia�em je�a przekraczaj�cego ulic�... Nie sportretowa�e� je�a? >>>>Zapytam cota przy okazji. >>> ^^^^^^^ >>> A czy to go b�dzie bole�? ;) >>Nieee, rozmawiamy ca�kiem bezbole�nie, przynajmniej do chwili, >>w kt�rej zes*a si� do wanny |: > Powiedz, �e Ciebie w tej chwili w wannie nie by�o. ;) Niee, on to robi chy�kiem, kiedy mnie nie ma w domu ): Od 5 lat usi�uj� si� z nim na ten temat dogada�, ale on nagle g�uchnie, �lepnie, odk�ada gazet� i udaje, �e nie rozumie |: >>>>Zr�b to sam... albo z pi�kn� dziewczyn� (; >>> Wol� z dziewczyn�... Sam to tak nie bardzo. ;) >>Czemu? (: > Chyba "dlaczego?". :) Dlaczego, to wiem (: Ale po co? <: >>>>Ahem... chcesz by� moj� muz�? <: >>> Czemu nie... Lata� umiem - l�dowa� nie. A jak trzeba >>>to i ugryz�... ;) >>Musz� to skonsultowa� z moim Studentem. Jak nie zg�osi veta, b�dziesz >>m�g� nie-l�dowa� <: > Cholera... Ale... O! Nie musisz! Przecie� to >ja zacz��em na tej grupie wydawa� atesty da.bug >9001, wi�c sobie zaraz przyznam... > - Prosz� panie bug... > - Ale� dzi�kuj�, chcia�bym podzi�kowa� mamie, Bogu, cioci Helence i akademii oraz... > [endless blah, blah, blah] > No i mog�. :) Wiesz co.. b�dziesz moj� tajn� muz�. Dreszczyk emocji, te sprawy (: -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :