X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-23 12:25:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!newspump.sol.net!nntp1.roc.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!newsxfer.visi.net!cpk-news-hub1.bbnplanet.com!news.gtei.net!news-stob.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 23 Jul 2002 19:23:06 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 75 Message-ID: References: <4n49ju814c33hkdagi7ok21bi53kh4ut0c@4ax.com> <0kiajukqm0kt50d3otdeih8a5bbs5lkni3@4ax.com> <17cdjukh0okg79dmjfrvefv9h3qunsvvjo@4ax.com> <1ljijuos5s3qmotipgdec0diq7kui6lalh@4ax.com> <6jhkju8bta2mrlvubsg0qpibi0v8u6o37k@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1027452186 2018 195.116.96.65 (23 Jul 2002 19:23:06 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 23 Jul 2002 19:23:06 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14501 on Tue, 23 Jul 2002 02:54:11 +0200, bug wrote: >>>>654165 linii zaledwie (; >>> Zaledwie... Dobra ksi��ka... Zaledwie. ;) >>Tak, ju� wch�on�am 0.5% (: > Dobrze... "Paszczowo" czy ca�� powierzchni� cia�a? ;) Oczowo - i troch� ju� wypadaj� (; >>>>> Ale ten posmak borsuczych ogon�w... Nie... >>>>Smakosz, w mord�. Nie to nie. Ale na mi�towy op�atek dasz si� skusi�? (; >>> W polewie buraczanej, zawsze. ;) >>Sk�d ja Ci o tej porze wezm� polew� buraczan�?... > Poszukasz jakiego� buraka... M�wi�a�, �e jakie� browary >Ci wieczorami pod oknem pij�... ;))) E, brzydz� si� do nich podej��. Polew� mog� zrobi� z tego, co zostawiaj� w koszu ko�o �awki |: Deliczius, polecam o: >>>>> "M�g�bym" - przera�asz mnie... ;) >>>>Co, �e jeszcze tego nie zrobi�am? (; >>> Nie, �e m�wisz o sobie jak o facecie. ;) >>Lata przyzwyczaje� (; > Nie strasz... ;) Drogo Ci� pewnie operacja wynios�a, je�li >�api� ze s��w... ;))) Lata wyrzecze� ((; >>>>Co za okrucie�stwo. Zaszy� psa!... >>> Dratw�... Tylko to si� podobno [ju�] okru(�?)cie�stwo >>>nazywa... ;) >>u, u... Ale psi esperal.. cholerna cywilizacja |: > Wiem, wiem... Kiedy� to si� kos� robi�o... ;) PIP (; >>>>> To ja go przyszpil�, a Ty dobijesz... ;) >>>>Dobij� go w lokalnym pliku i wystawi� ju� w ramkach pod szybk� (: >>> �okej... Czekomy na efokty, jakby to tani �ur rzek�. :) >>Jak sie zbiore, to se zrobie (; > Ja si� dzi� nie zebra�em, wi�c efekt�w nie ma. ;) Tako� |: >>>>Jeste� jak �elazko - milion dusz w handlu (; >>> Ale tylko jedna prawdziwa i jej nie sprzedam. ;) >>Tylko krew z czasu w czas przetaczasz? (: > Wytaczam... honorowo i za mi�o�c. ;) Pojedynki czy chy�kem zza w�g�a? (: >>>>>>>>>>>>> I r�k� borsuka... >>>>>>>>>>>>I roczny zapas mnielonki (: >>>>>>>>>>> A wszystko w waszym nowym domku o ��cznym >>>>>>>>>>>metra� p� metra kwadratowego... Pi�kny willa >>>>>>>>>>>pod mostem przyozdobiona rysunkiem TV 29". ;) >>>>>>>>>>Pozw�lcie tylko naszej kamerze kr�ci� i przekazywa� spragnionym >>>>>>>>>>rozrywki widzom, jak wygl�da kartonowe �ycie!... W zamian - darmowe >>>>>>>>>>asciiarty przedstawiaj�ce ��wie w kaskach. >>>>>>>>> I �aby w stringach. ;) >>>>>>>>Osiod�ane bociany! i... kaloryfer na kartki, jak za starych, dobrych czas�w. >>>>>>> I krocza jelenie w occie. ;) >>>>>>�linka mi cieknie.... i serwatka z pokrzywy. >>>>> I pierogi ze �ledzi... ;) >>>>i pampuchy w depresji... >>> I powr�t malinowej depresji... ;) >>I malinowy kr�l w krowim placku! > I krowi placek w powrocie fekali�w osiem. ;) Zemsta krwawych wewi�r III! -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :