X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ad7b42282b277491 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-25 11:16:57 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!isdnet!news.internetia.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PROSBA] Sygnaturka Date: 25 Jul 2002 18:14:38 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 43 Sender: krissb@priv4.onet.pl@qc250.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <3D32CF87.9000106@no.spamming.rakieta.net> <3D3417C1.1000002@no.spamming.rakieta.net> <5pv8ju81g39i6a2fe3ofipa4qt07qtfj98@4ax.com> wrote: > >> > >> Raz w pysk i raz z kopa mnie w ner�... Ale ju� OK. ;) > > >to musisz miec nieswiezy oddech ;> > > Zainwestowa�em w Tic-Tac'i... :) jedna paczka moze nie wystarczyc... ;) > >> No chyba nie wiem... Spytaj ich... Ja mog� mie� tylko wizje... Podej- > >> rzenia... Ale jestem kulturalny, wi�c nie mam... Oficjalnie. ;) > > >a mniej oficjalnie ? > > A mniej oficjalnie jestem tajnym agentem t�picieli pip s.a. i > nie mog� si� wypowiedzie�, tylko t�pi�... ;) Zainteresowanych od- > sy�am do starych jak �wiat Magicznych przyg�d Kubusia Puchatka... hehehe... gdzie ostatnio widziano szadiego ? ;) > >> > >> No nie... Ale widzisz, tu rozpinam i mo�na wyci�gn�c... ;) > > >mozesz narysowac jakis schematik ? > > Wiesz... Nie przywyk�em ale patrz *ziiip* Widzisz? No to sam > sobie narysuj (�?)... *ziiip*. ;) "I'm blind ,i'm blind !!!" ;) > >> Och... Dla postronnych... My tu rozmawiamy o portfelu w kieszeniu na zamek. ;) > > >a nie o sutkach ?? buuuu :((( > > O w mord�... To czemu ja rozporek rozpina�em... ;) "I'm blind !" ;)))) -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$????$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$????$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b d$gg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",gg$b d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl