X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-14 16:50:00 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsswitch.lcs.mit.edu!snoopy.risq.qc.ca!aotearoa.belnet.be!news.belnet.be!kibo.news.demon.net!demon!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 14 Jul 2002 23:45:14 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 94 Message-ID: References: <9mctiu0ogjaf5cbvqslkg4gfb6vlipcvvc@4ax.com> <9m23ju8ccmmj8ui1qns0sa1t2rulen8q8j@4ax.com> <2u93jugpvij7c43t9rl18294egmhoo7r5d@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1026690314 28839 195.116.96.65 (14 Jul 2002 23:45:14 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 14 Jul 2002 23:45:14 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13392 on Sun, 14 Jul 2002 18:37:34 +0200, bug wrote: [ciach 5 $] >>[...]Ahem. Mimo szczerych ch�ci mi�dzy og�lnie poj�tymi >>damami a mn� jest przepa��, nad kt�r� obrzucamy si� wzajemnie >>obelgami. Ale dobrze, mimo drobnej wpadki formalnej uk�ad >>jest do zaakceptowania (; > Heh... Nie zrozumia�a� mnie. Ka�da kobieta to dama! >I nic tego nie zmienia. Nie m�wi�em bynajmniej o typach >charektorologicznych... :) Nie b�d� si� wdawa� tak na samym pocz�tku (; [...] >>Nieno, jak wszyscy zrzucaj�, to chyba te� zrzuc�. Ale je�li >>przy tej okazji wyjdzie na jaw, �e wszyscy p�ac�... No, c�z... > Ja nie p�ac�, ja jestem tym biednym... ;) Zabierasz bogatym chocia�? (: >>>>Nie poddam si� do ostatka. >>> Ostatka... Grozisz ostateczn� zemst�... Coraz bli- >>>�ej do kary �mierci... Jeszcze masz szans� na zaledwie >>>20 lat... ;) >>To jest g��bszy i bardziej dalekosi�ny plan. Poni�ej wystrzelenia >>w kosmos nie warto rozwa�a�. > Ach... Kierunek "czarna dziura"? ;))) Jeszcze si� odbijemy, cho� skro� niejedna siwa... [...] >>> Nap�dzany �arcikami �ycia, kt�re wywo�uja u mnie >>>g�o�ne salwy �miechu i wzbudzaj� ch�� do pisania/m�- >>>wienia, itp... No to w�a�nie ten m�j potencja�, �e >>>mo�e technika gadania/paplania/m�wienia nie taka, ale >>>zdecydowanie ch�ci i mo�liwosci s�... ;) >>�yciem nap�dzan� "�on�" mam, wi�c chyba rozumiem (; A technika, >>technika... Praktyka czyni mistrza (8 > Hmm... "�ona admina"? :))) Po tylu latach tylko komiks z tego mo�e by� (; >>A propos technik�w. Czy bug (zwr�� uwag�, �e wyl�dowa�e� jako >>drugie s�owo w zdaniu) czyni�c ascii-arta z innego obrazka, >>przepuszcza go przez co� i potem dopieszcza, czy wszystko robi >>od zera, tylko oczami i palcami duszy swojej? > Tylko ocz�tami i paluszkami... Przez nic nie przepuszczam, >zreszt� kiedy� nawet ostro krytykowa�em konwersj�, ale mi prze- >sz�o... :) A to, �e ostatnio pewien osobnik, kt�rego nie znam, >poza tym, �e mnie o to pos�dza, tak prawi, nie znaczy to, i� to >prawd� jest - nie jest. Ino ja i m�j TextPad. :) Ano dlatego si� kr�puj� na grupie. Bo najpierw koby�� konwertuj� (niewprawnam), potem z CEDem d�ubiemy... P�ki co od zera zrobi�am tylko je�a z puszk� mielonki. .___. \|/|___| /� '/ '._c__c_: >>> Bardziej hardcore'owo... Dzi�, ze z�amanym �ebrem, >>>rozbitym przez Kaj� nosem i powybijanymi z�bami czuj� >>>si� jak prawdziwy 275% m�czyzna... ;) >>Czyli nie trafi�am |: > No nie... Pr�buj dalej. :) .___. puszk�, je�li je� podrzuci ~~~~|___| prosto w buga!... [...] >>> - Nieee... - g�os wrzasku jego ni�s� si� jeszcze ty- >>>godniami... Tak wielkiego b�lu nie czu� ju� od przesz�o >>>pi�tnastu minut... Nie przygotowany, nie m�g� tego znie��, >>>a przynajmniej nie tak, jak kura jajko... ;) >>Nie m�w potem, �e Ci nie id� na r�k� <: > Tak... Jak mi raz posz�a na r�k�, to potem >dwa tygodnie w temblaku chodzi�em. ;))) ...a wbrew pr�bowa�a robi�?... (auuu) >>>>>>Prosz� przestrzeli� ten zamek (; >>>>> Zamkni�ty na zamek w zamku na ulicy zamkowej... I >>>>>czemu te �ciany s� mi�kkie i okien brak??? ;) >>>>(z �uku, z �uku...) >>> Brwiowego? ;) >>Elektrycznego (; > Mo�e tryumfalnego... Jeden nie wyklucza drugiego. ;) Strzela� kazano, to i �uk si� znajdzie (; -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :