X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ffd3e96ff8cfc555 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-14 16:26:36 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.infoave.net!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] It's abou us, it's about trust... Date: Sun, 14 Jul 2002 23:48:08 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 80 Message-ID: References: <9rviius19o5qdq7gt6ckfu36ij4voa4k5n@4ax.com> <3D30AB54.2070804@no.spam.z.pl> <7a33ju0nqgffukhv42q152bvt94rkp7bnc@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pa38.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1026689032 21619 213.76.56.38 (14 Jul 2002 23:23:52 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 14 Jul 2002 23:23:52 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13384 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >>> Z ciekawo�ci zajrz� do archiwum :) >> >> Nie �atwiej poprosi� o wszystkie art'y, kt�re pope�ni�em? >> Z ch�ci� spakowane pode�l�... Nie ma tylko najwi�ksztych su- >> char�w... :) > > Suchar�w? Mam Twoje Ascii-Packi, ale je�li to jest jeszcze co� > to ja poprosz� na priv :) Ach... Nie, no to ju� wi�cej nie ma. Mo�e poza tymi kilkoma nowymi, kt�re w ci�gu ostatnich dni powstawa�y, ale one na grup� sz�y... :) To jednak pogrzeb w tym archiwum, bo tam s� moje najsuchsze suchary, jakie zdarzy�o mi si� pope�ni� w pocz�- tkowych czasach a-artu mojego. No i wtedy by�em za�artym fanem grubej kreski i wielkich "dzie�", i mi si� odmieni�o - ciesz� si�, bo obecnie bardziej podobaj� mi si� moje rysunki, a mo�e nie bardziej, tylko po prostu, wtedy raczej za nimi nie przepa- da�em... Uczy�em si� dopiero rysowa�. :) >> Nie o to chodzi... Gdy w w�tku innym, wcze�niejszym pyta�, >> twierdzi�, �e konwertowane, powiedzia�em, �e przykro mi, ale >> gdy zacz�� szuka� w moich rysunkach cudzych nick'�w i zmienia� >> na moje, jakbym ja tak z cudzymi robi�, to przegi�� przys�o- >> wiow� pa�k�... Je�li dalej b�dzie u mnie kopiowania szuka�, to >> chyba si� po�egnamy, bo szkoda mi czasu na bru�dzicieli... :( > > Po�egnamy? Faktycznie szkoda czasu, ale od tego jest *plonk* ? > Tylko mi si� gdzie� ruszysz! zlikwidujemy Twoje nielegalne > doj�cia do radzieckiego mi�siwa mielonego ;) Nie wolno Ci! :)) Dobra ju� dobra... :) Skoro tak mnie kochasz najdro�szy, to zostan�... ;))) Ale plonkami nie chc� szasta� na lewo i prawo. W tej chwili m�j KF jest pusty i wol� by tak pozosta�o. :) >>>> Raz jeszcze mi przykro�� sprawi�e�, ale nie szkodzi - to b�dzie >>>> dla mnie taka "szko�a �ycia"... :( >>> >>> /you is sad today :( Trzeba go jako� pocieszy�... >>> Hmm.. >> >> Jestem... Nie z tego powodu, ale to by�o "dowalenie do >> pieca"... �ebym si� jeszcze puszy� na grupie i chwali� czego >> to ja nie narysowa�em i czego nie potrafi�, to bym zrozumia� >> takie zachowanie, ale nigdy takiego nic nie zrobi�em... :( > > Wi�c nie masz powod�w do smutku :) Mam, ale to nie ten zwi�zany z pom�wieniem, to by�o tylko kopanie le��cego... Nie by�o jed- nak mo�liwo�ci by P. wiedzia�, i� "le��"... :))) >>> Zrobi�em ciasteczka :)) Mo�e spr�bujesz? >>> ^@@^ / >>> .-()-. >>> \)__(/ >>> ()() _o"Q"o_ >>> " " \.___./ >> >> Pewnie... Pycha!!! :))) > > By�o troch� niedopieczone, ale takie najlepiej wp�ywaj� na > p�kule! ;) Na m�zgowe nic mi nie pomo�e, ale na p�noc- n� i wschodni� zdecydowanie wp�yn�o... :))) Best regards/Pozdrowienia, Blazej [bug] -- F0r 45(11 7r4n5l470r v1517: .... www.asciipr0n.com/bug/