X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-12 14:12:12 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.online.be!opentransit.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: Fri, 12 Jul 2002 18:23:05 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 346 Message-ID: References: <3D277CB8.12A401C1@elka.pw.edu.pl> NNTP-Posting-Host: pf45.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1026496780 7241 217.98.224.45 (12 Jul 2002 17:59:40 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 12 Jul 2002 17:59:40 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13268 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" [...] >> Wiesz, rozumiesz, mia�em inne zaj�cia, oddychanie, >> �ycie... Rozumiesz [sam]... ;))) > > U mnie [jak s�dz� u Ciebie r�wnie�] ci�ko z rozumowaniem :) Ostatnio rzeczywi�cie jaka� taka pomroczno�� jasna mnie dopad�a. ;))) > Dla Ciebie wszystko -- postaram si� ;> Zakocha� si� czy co? ;) [...] >> Od �rodka to pewnie fioletowy... ;) W ko�cu nikt mi >> nie powie, �e nie, je�li mi bebecha nie rozetnie. ;))) > > Po�� si� to na stole, a ja przynios� no�e ;> Nie... Wol� swobodnie rozsiewa�, �yj�c, plotki o mej fioletowo�ci we- wn�trznej... ;) (<-- chyba �le prze- nios�em, ale Lc. musia�by si� ujawi� by to poprawi�:) [...] >> Czekam na rysunek od Ciebie... Z warkoczykami. :) > > Oki.. Ale t� diablic� [url podany dzi�] m�g�by� dla mnie > z-a-a-rtowa� :) Tymczasem udam si� w poszukiwaniu warko- > czy... Wrrrrr..... Ju� j� pope�ni�em... :) [...] >> To znaczy, �e nie �wieci. Gdy �wieci, cie� jest zawsze. :) > > A jak �wieci na czarno?! To to nie ten wymiar, i �wiata i mego zainteresowania. :P [...] >>> Patrz punkt 2. >> >> Ty te�. :))) > > Mam za kr�tk� szyj� ;> Joga would be the key... ;) [...] >> W stron� kurnika... A dok�d indziej mog�a by (razem?) >> kura i��??? Chyba, �e po kie�bas�... ;) > > Mog�a p�j�� na ryby, do zoo, cyrku, weso�ego miasteczka, szko�y, > na komisariat... ale czemu przyszed� Ci do g�owy pomys� z kurni- > kiem?! Nielogiczne ;) Bo ja my�l� wielow�tkowo. Pisa�em ju� kiedy� o tym. My�l�c o wielu rze- czach na raz, zaw�am czas procesora, w tym wypadku m�zgu dla ka�dego z w�- tk�w, do niezb�dnego minimum... St�d b��dy i/lub powolne analizowanie. ;) [...] >>> ... sp�dzasz sw�j czas te� z nami - czuli z nudziarzami (�???). >> >> Heh... Mam wielk� nadziej�, �e te� �artowa�e�. :))) > > Ja te� ;> :) [...] >>> Powiedz to swojej (przysz�ej) �onie. >> >> Sk�d wiesz, �e przysz�ej, �e nie mam ju� ma��onki? ;) > > Chybi�-trafi�... ekhm... masz? No nie... Ale nie by�bym sob�... Czyli kim? ...Gdybym nie spyta�. :) [...] >> Ty mia�e� racje, ale ustr�j si� zmieni�... ;))) > > Tego ustrojstwa wsz�dzie pe�no ;> Pack� na muchy je! ;) [...] >> Wiem, sam sobie mielonk� p�dz�, w skrzynce po piachu >> dla kot�w, kt�rych nigdy nie mia�em... ;))) > > A po mielonce to nie p�dzi? W piachu s� z regu�y pch�y... Heh... Zapraszam do piachu mego znajomego... Takie ciemnawe i smrod- liwe te jego kota pch�y... ;))) Ki- ddin'... [...] >> Rozmowy (te�) z kobietami. :) Br�zowe i zielone oczy (sam mam >> niestety niebieskie) oraz ciemne w�osy u kobiet - uwielbiam. :))) > > A fizyczn� przyjemno��? M�wi�em, a reszta, nie Twoj� spraw� ju�. :P [...] >> Ale ja nic o l�dowaniu nie m�wi�em... Prawda? ;))) > > L�dowanie zawsze musi nast�pi� ;) Ale nie m�wi�e� nic :( Nie musi. Ja chcia�em lata�, nie l�dowa�. Po co mi p�ytkie ma- rzenie o l�dowaniu... ??? ;))) [...] >> bug sobie poradzi... Jak zwykle... Taki ju� jego los... >> Zwariowa�em - m�wi� o sobie w trzeciej osobie... ;) > >Trzeciej? To ilu Was tam jeszcze jest? ;) No ja... bug... I ja... Trzech! ;) [...] >>> W g�upi spos�b? Twoja odpowied� wywo�a�a u mnie liczne dreszcze... >> >> Anginka? ;) > > Nie, Anwhisky ;) �e co? Owsiki... Tak mi przykro... ;) >> Dzi�kuj�, ju� nie bior�. ;))) > > A kto� Ci dawa�? Raz mi wciskali, ale si� zapar�em i nie da�em... ;) >> Wujek Ch�odek? > > Domki w S�upsku :) LOL. :))) Dobre s� te teksty... Ale wi�cej [niestety] nie pami�tam. :( [...] >> Tak... Chyba czas si� na dy�urn� sprz�taczk� zatrudni� gdzie�... >> B�d� m�g� do woli zanieczyszcza�... Brudzi�, itp... > > �eby tylko dobrze p�acili... W dobrej walucie... :) [...] >> Mnie prawie ka�dy... A �ycie... No c�, te�. :) > > Bo �ycie jest jak gruszka -- wystarczy mocno nacisn�� ;) Raczej jak bardzo dojrza�y banan. ;) [...] >> Planu podboju wszech�wia... Eee... Lepiej, �eby� nic nie >> s�ysza�, bo b�d� musia� si� z Tob� policzy�... Przynajmniej >> do stu... :) > > Nie mam tyle palc�w [jeszcze] Zasadzi Ci si� je... Na plecach na przyk�ad... ;) [...] >> I tak nigdy mnie ten wyraz nie przestanie zadziwia�. :) > > No chyba �e znajdzie si� inny? I nie b�dziesz mie� karpia innego ni� ja. ;) [...] >> Jak w oryginale nie ma, to nie beszczeszcz� - przewa�nie. :) > > Wi�c narysuj co� z g�owy bez jpg.. :) W g�owie ma kogo� innego, nie t� pani� z rysunku... ;) [...] >> Nie, przykro mi, nie wyjdzie si� pobawi�. :) > > To ja zaczekam. :) Powodzenia. ;) [...] >> Z reg�y troch� mniej. ;) > > A z szafy? A z szafy monitor - jeden tam stoi. ;) [...] >> A ja ca�e �ycie my�la�em, �e ta my�l brzmi: "wi�cej, wi�cej..." >> I b�d� przy tej my�li obstawa�... > > Ja sobie te� m�wi�em wi�cej, ale papieru w �azience zabrak�o ;) I co? Palcem? Wstyd� si�... Pi�tnuj� Ci� oficjalnie... ;))) [...] >> Nie ale burzy si� czasem. ;) > > Jakie to wzruszaj�ce :'( Wzburzasz we mnie burz� emocji... ;) [...] >> Nie tyle ile wynosi�a warto�� tego punktu. :) > > Tak. Tak. [...] >> Ta... I wydaj� g�o�ne *pruk*, gdy nos im nacisn��... ;) > > ... �askocz�c w okolicach pachwiny... ;) To jak on pierdnie, Ciebie �askocze? Boj� si� Ciebie... ;) [...] >> Daleko mi do tego... Zreszt� wkr�tce si� dowiesz, nie >> tylko Ty... :))) > > Zapomnia�em o Twoim planie podbicia �wiata :/ Nie by�o takiego... Wr�� my�l�/wzrokiem do poprzedniego posta... Plan by� inny. ;))) [...] >> Nie, nie pijam sam, tylko w [dobrym] towa�ystwie (definicj� >> dobrego pozostawiam innym;). :) > > Obcym? Innym czy obcym... Wsioryba, byle nie karp... ;) [...] >> A fe... > > Dzieciom to powiedz :( A fe... [...] >> Zw�aszcza wyskakuj� spod p�aszcza. :P > > Wymachuj�c machoniow� listewk� ;) Nie, lask� ebonitow�. :P >>>> 36. Bo koniec - znudzi�o mi si�. >>> >>> Mi r�wnie�... >> >> Ale bez wulgaryzm�w prosz�!!! ;) > > Niech Ci b�dzie: zv ebjavrm A mi si� nie chce bawi� w R13... :P >>>Ciap. ;) >> >> O Ty bestyjo, gadzino jedna... ;))) > >..Ty stforze nieow�osiony ;) Wrr... Tak brzmi honda... ;) > "A kto umar�... ! > ..ten nie �yje." -+- > _!____ > -Bogus�aw Linda- .-' ! .-i > .-' .-' .: > .-' .-' .-' | > .-' .-' .-' | > i------i .-' | > : : : > |*PLONK* | .-' > | | .-' > | | .-' > :________:' > >[ten *PLONK* to tak dla zabawy ;>] No my�l�, bo bym musia� sow� wezwa�... ;) Best regards/Pozdrowienia, Blazej [bug] -- F0r 45(11 7r4n5l470r v1517: .... www.asciipr0n.com/bug/