X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a177842aacca4659 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-15 15:00:41 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [ascii-art] szukam swego miejsca... ;) Date: 15 Jul 2002 21:58:47 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 74 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pg28.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <77g5jugutt84taqfpk9ps42e47pf131lru@4ax.com> Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pg28.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026770327 9802 213.76.102.28 (15 Jul 2002 21:58:47 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 15 Jul 2002 21:58:47 GMT X-Licznik: 48 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13663 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ bug przem�wi�(a) ludzkim g�osem: >> .-----------------------------. >> ___i Na dzie�dobry to mo�na si� w | >> '-. piachu obudzi� :( Takie czasy| >> // i G�odny jestem :/ | >> (" ) | | >> .-''-. '-----------------------------' >> / . . \ >> a'./ \.'e >> | | >> fsc i.''.i >> > > Hmm... Czemu nie? Na dzie� dobry ka�dy ma u mnie > plus, potem go mo�e tylko straci� lub rozmno�y�. :) > >> .-----------------------------. >> ___i To si� kanibalizm nazywa! Nie| >> '-. lubi� ludzi. Oni s� tacy duzi| >> \\ i i oni chyba nie lubi� mnie. | >> ( ") | Tylko �e ja nie mog� im nic | >> .-''-. | dorysowa� - a oni... :( | >> / . . \ '------------------------------' >> a'./ \.'e >> | | >> fsc i.''.i > > Nazwijmy Ci� Zenek! Hmm... Ja nie gram w pi�k� w > og�le, a co dopiero �wietnie... A newsy... C�... Ja > te� mo�na by rzec, �e je lubi�, cho� wol� ludzi z > nich ni� je same. :P > > > .-------------------------------. >> ___i A jak si� zbiera my�li ? Co� | >> '-. jak z tymi grzybami? Bo wiesz | >> // i tak naprawd� to ja jestem pra- | >> (" ) | wiczkiem, ale nie m�w nikomu.. | >> .-''-. | Jeszcze mnie na grzyby nie za- | >> / . . \ | bior� :( Oki? | >> a'./ \.'e '--------------------------------' >> | | >> fsc i.''.i > > Mog� Ci� nauczy� gra� na nerwach i zbiera� my�li. ;) >> PS. Widz� nag�e o�ywienie w ilo�ci AA :) Tak dalej! > > Jaki skromny, no no... ;))) Nie jednemu psu burek... Cokolwiek mia�o to znaczy� ;P Pozdrawiam StforeK :) -- _..__. .__.._ .^"-.._ '-(\__/)-' _..-"^. '-.' oo '.-' stfor(at)wp.pl `-..-' fsc ekg: 1259894