X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c3b25b6e615b6fc8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-26 05:20:25 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.trzebnica.net!news-1.feed.trzepak.pl!wulkan.npnet.org!news.intelink.pl!not-for-mail From: "Asia Mazur [Asik]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_tyle_=B6wie=BFo=B6ci_i_tylko_4_linijki_;=29?= Date: Fri, 26 Jul 2002 14:03:40 +0200 Organization: INTELINK - http://www.intelink.pl Lines: 96 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 10.0.2.6 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: isp.intelink.pl 1027685158 23718 10.0.2.6 (26 Jul 2002 12:05:58 GMT) X-Complaints-To: usenet@intelink.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 26 Jul 2002 12:05:58 +0000 (UTC) X-Posting-Agent: Hamster/1.3.23.1 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Counter: 70 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14697 StfoReK napisa�: > ^@@^ > .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami > \)__(/ Asia Mazur [Asik] przem�wi�(a) ludzkim g�osem: > > : StfoReK napisa�: > > :) Pozna�a� czy nie chcesz mi sprawi� przykro�ci? ;P Dzi�ki... > Poprawi�em kr�lika... hmhm. pozna�am, no! a tak naprawd�.. to zobacz, jak by�o: .-----------------. | blablablablabal | ._________________. o o >=< o o ((\ ,.--' ''-. .-'' '--. /) ( ) ',_.' ___'._u-' :' mn'mn` `--' mm.mm.' fsc --------------------------------- >=< --. /) ,.--' ''-. :' ( ) ',_.' mm.' Xx'xX` --------------------------------- >=< _\ ,.--' ''-. /`b ( ) ',_.' /#### Xx'xX |\|| R�a ---------------------------------- .-------------. | hihipo! [*] | ._____________. o /_ >=< o d' *uiu!* ,.--' ''-. `) ( ) ',_.' /#### mn'mn` |\|\ ----------------------------------- .----------------. | blabalbalbalab | .________________. o o _/ >=< o o d' ,.--' ''-. | ( ) ',_.' ####\ mn'mn` ||/| ----------------------------------- [*] - nie wiem, co na powitanie m�wi� hipopotamy :> a dla kr�liczka tez b�dzie prezent. podidlowa�am przy nosie przy okazji ;D ("\\ .-"""--..__.-- o ._ ._ ''i fsc '.___)-..__)"-"` \/_ ( ) \| ` >[ciach] > Mnie te�? :)) Ale dzi� jestem szcz�sliwy... ;) wszystkich to wszystkich! babc...yyy..StforKa te�:) > .-.-._ .-=-. _..-=-. .-=-._ / > .-. .'.-'-.-' .-' '-' '-.' '. .-' > | '-.___...---t-=[o)=o) ; stfor(at)wp.pl i o o : .__ > | fsc Airlines '._ _-' : ekg: 1259894 : .__. i ._ > '.____.....----"" " '._.-=-.___..-=-.__.-''..__..-' . ' chmurka i s�oneczko pi�kne..pytanie, co robi w tej kompozycji skarpetka przypi�ta do dwug�owej kaczki? :D zdr�wka! pappa Asik -- _\ :. Asia Mazur .:. Asik .:. says uiu .: /`b :. www(dot)trueluzik(dot)w(dot)pl .: /####J :... asiolek(at)gdynia.ids.pl ...: |\ |\ R�a :..every.day.is.a.winding.road.: