X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59b0844d47092990 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-08 11:37:59 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!supernews.com!nntp.cs.ubc.ca!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Sergio" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: plagiat (???) Date: Mon, 8 Jul 2002 20:36:33 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 78 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aae159.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: news2.tpi.pl 1026153447 2107 217.97.84.159 (8 Jul 2002 18:37:27 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 8 Jul 2002 18:37:27 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13068 "Jakub Paczy�ski 'verx'" wrote in message news:agcgoh$qpl$1@news.tpi.pl... > 4). Te grafiki zostaly zaczerpniete ze strony www.marcin-ascii.prv.pl > (http://marcinascii.republika.pl jakby alias nie dzialal) autorstwa > Marcina Waltera i jezeli juz ktos plagiatowal to wlasnie on (i tylko > on!). > 5). Wyslalem te grafiki na grupe poniewaz uznalem, ze sa bardzo ladne > i idealnie pasuja do atmosfery poczatka wakacji. > 6). Nie jestem Alfa i Omega, nie moglem przewidziec ,ze autor strony > marcin-ascii.prv.pl jest plagiatorem. ------ Pocz�tek z WWW ------ |-----------------------------------| | | | | \ _ / | | -= (_) =- | | / \ _\/_ | | | //o\ _\/_ | | _____ _ __ __ ____ _ | __/o\\ _ | | =-=-_-__=_-= _=_=-=_,-'|"'""-|-,_ | | =- _=-=- -_=-=_,-" | | |jpv =- =- -=.--" | |-----------------------------------| Wszystkie ryskunki ASCII-art wykonalem JA tj. Marcin Walter .(jpv). Mozna ich dowolnie uzywac, wysylac na grupy, umieszczac na stronach ale musicie koniecznie zamiescic moj podpis to znaczy JPV!!! Jak sie nie podoba to wynocha! (c) Marcin Walter - jpv ------ Koniec z WWW ------ IMHO faktycznie to autor WWW przypisuje sobie autorstwo owych obrazk�w i jest plagiatorem, niemniej powiniene� zaznaczy�, �e nie jeste� ich autorem z g�upiej przyczyny, �e jpv mo�na por�wna� do Jakub Paczy�ski Verx. > 9). Oczekuje OFICJALNYCH przeprosin od Goldmoona oraz MaNwE na forum > CALEJ GRUPY za pomowienie i znieslawienie. > 10). Nie sadzilem ,ze na tak milej grupie spotkam sie z takim > chamstwem. Tylko nie chamstwo. Jako jedna z niewielu grup w polskim usenecie ta grupa jest owego zjawiska pozbawiona. Zauwa�, �e podpis jpv i Twoje imi� mo�na �atwo do siebie przypisa�. Wiedz�c o tym powiniene� zaznaczy�, �e jpv _NIE JEST_ Twoim podpisem !! > Nie wiedzialem ,ze aby wyslac jakas grafike na grupe trzeba byc jej > autorem (ale trzeba go zaznaczyc, co tez zrobilem), myslalem, ze > grafiki na grupe wysyla sie po to aby zainteresowac/rozbawic jej > uczestnikow, widac mylilem sie... Mo�na, wystarczy zachowa� podpis autora... > Nastepnym razem SPRAWDZCIE PODPIS pod grafika zanim obrzucicie kogos > blotem o plagiat. JPV != Jakub Paczy�ski "verx" - Nale�a�o to _wyra�nie_ podkre�li� w jednej ze swoich wypowiedzi i problem rozwi�za�by si� sam. > Pozdrawiam wszystkich za wyjatkiem Goldmoona i MaNwE. A ja ich szczeg�lnie pozdrawiam, zreszt� Ciebie te�, bo pad�e� ofiar� w�asnej nieuwagi. -- [SN] Sergio & Napka Ja mam dwie nogi, ona ma dwa ko�a, razem przemierzamy drogi