X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59b0844d47092990 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-08 14:19:43 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!kibo.news.demon.net!demon!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: plagiat (???) Date: Mon, 08 Jul 2002 23:18:26 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 74 Message-ID: <08072002.565E5691@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pe18.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1026163114 5490 213.76.52.18 (8 Jul 2002 21:18:34 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 8 Jul 2002 21:18:34 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 2026 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13092 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Mon, 8 Jul 2002 22:30:45 +0200 |/| `--. "viruszg" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >> Przed chwilka wrocilem z miasta i co widze? >> Co niektore osoby wyzwaly mnie od plagiatorow bo zamiastcilem grafiki >> w postach 'Sunset', 'Sunset2' oraz 'They are everythere!'. >> Otoz plagiat drodzy koledzy to podpisanie sie pod czyjas praca, a ja >> tego nie uczynilem. > >Przy AA 'They are everythere!' napisales: >"Troche mi oczka nie wyszly i glowa za malo okragla, ale tak wogole to >chyba ok?" >Hmm, faktycznie nie wyszly Ci oczka. Glowa, jako calosc rowniez. >A tak w_ogole, to rysunek swietny, lecz faktycznie, nie Tobie on wyszedl. No prosz�. Na to nawet nie zwr�ci�em uwagi ... Zaczynam odnosi� wra�enie, �e jednak nie ja tu pope�ni�em pomy�k�. [cut] >> 4). Te grafiki zostaly zaczerpniete ze strony www.marcin-ascii.prv.pl >> (http://marcinascii.republika.pl jakby alias nie dzialal) autorstwa >> Marcina Waltera i jezeli juz ktos plagiatowal to wlasnie on (i tylko >> on!). > >Blablabla, reasumujac ... stronka ladna, ale pytanie, skad masz reszte AA? >Podaj linki, to nam ulatwi szukanie :) >Pozwole sobie zauwazyc, ze strona zostala stworzona dzisiaj, czyli 8 lipca >2002 roku. Mozesz to sprawdzic we wlasciwosciach strony. Wstydz sie!!! >Jako dowod (gdyby nagle autor usunal strone :))) ) moge podeeslac >zainteresowanym screen-shot'a. Szzerze m�wi�c dopiero przed chwilk� pofatygowa�em si� pod podany adres. Doszed�em tylko do jednego wniosku. Jest tam kilka rysunk�w, kt�re z ca�� pewno�ci� nie s� autorstwa ... w�a�nie ... kogo? A najbardziej rozbawi� mnie fakt przypisania sobie autorstwa temu rysunkowi: .{{}}}}}}. {{{{{}}}}}}}. {{{{ {{{{{}}}} }}}}} _ _ {{{{{ }}}} 6 6 }}}} {{{{C ^ {{{{ }}}}}}\ '=' /}}}}} {{{{{{{;.___.;}}}}}} {{{{{{{) (}}}}}}' jpv `""'"': :'"'"'` `@` To� to o ile dobrze pamietam miniatura podobizny Joan G. Stark ... [cut] >> Nastepnym razem SPRAWDZCIE PODPIS pod grafika zanim obrzucicie kogos >> blotem o plagiat. > >Sprawdzilem, pasuje do Ciebie :) >PS. gdzies kiedys widzialem strone z podpisami autorow, >czy ktos dysponuje linkiem? Bylbym wdzieczny :) U mnie na stronce ... Dzia� Sygnaturek /nie sko�czony jeszze :)/ >Pozdrawiam > v|rus Pozdrawiam Goldmoon -- v__________._ _.__________v ~////__(_)_____| goldmoon@obywatel.pl |_____(_)__\\\\~ / . /(_)-----' UIN: 35513419 `-----(_)\ . \ / . / http://www.brak.strony.prv.pl \ . \ )___/ jro\___( "Nie ka�dy, kto straci� wiar� w raj, zaczyna wierzy� w piek�o." [Anonim]