X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-28 09:58:54 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news-stob.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: 28 Jul 2002 16:55:16 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 35 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pi144.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> wrote: > >> > >> Czyli tak... Ja nadstawiam kark, a Ty dobijasz mnie, tak? > >> Dobrze rozumiem? > > >wresz idelanie. > > To mo�e najpierw poka� mi na kim� innym i jak mi si� spodoba, > to nadstawi�... to znajdz jele.... khkmm...ochotnika... > >> na, za bezczelno��. Ale spr�bowa� warto... ;) > > >w prowadze wlasny atest ;) > > Ni da rady... Atesty mam ja i by wprowadzi� inny, trzeba u mnie > zdoby� na niego atest, a ja mog� nie da�... Ale podanie �lij, roz- > patrz� z ch�ci�... :) to ja zakladam koalicje anty-da.bugowa ! > >> > >> No... Nie. Ale gra�em w totka. ;) > > >brawo.... ;) > > Dzi�ki, dzi�ki, nic nie wygra�em... ;) ale wspomogles budzet panstwa... -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$????$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$????$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b d$gg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",gg$b d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl