X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-12 03:00:59 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!194.213.69.151!news.algonet.se!algonet!newsfeed.rt.ru!rt.ru!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 12 Jul 2002 09:16:07 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 244 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pf45.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <3D277CB8.12A401C1@elka.pw.edu.pl> Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pf45.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026465367 23049 213.76.101.45 (12 Jul 2002 09:16:07 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 12 Jul 2002 09:16:07 GMT User-Agent: slrn/0.9.7.3 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13232 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ bug przem�wi�(a) ludzkim g�osem: > ,- .--. .--. -. > , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , > ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. > """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" > >>czemu prawie kazdy rysunek robisz w dwoch wersjach - jeden bialy a drugi >>czarny? > > Hmm... Zastan�wmy si�. Mo�e by� kilka > alternatywnych odpowiedzi na to pytanie: Nie wysili�e� si� zbytnio ;) > > 1. Bo nie jestem pewien, czy jestem > bia�y czy czarny. To zale�y z kt�rej strony -- zewn�trznej czy wewn�trznej. > > 2. Bo jasny jest dla was, a mroczny, > smutny, dla mnie. Ale ka�dy jest bez warkoczyk�w :( > > 3. Bo jeden jest z cieniowaniem, a > drugi bez. A je�li s�o�ce �wiecie tak, �e nie ma cienia -- co wtedy? > > 4. Bo pierwszy by� sko�czony, obieca- > �em jednak komu� dorysowa� nogi, a > skoro nogi, to i reszt� poprawi�em > te�. Patrz punkt 2. > > 5. Bo jestem niezr�wnowa�ony i niepo- > czytalny. Czyta si� bug'a dobrze. > > 6. Bo kura przesz�a przez ulic�. Argument jest bezsensowny bo potencjalny odbiorca nie wie w kt�r� stron� kierowa�a swe kroki kura. > > 7. Bo jestem nudnym cz�owiekiem i tak > zabijam sw�j czas sp�dzany z samym > sob� - czyli z nudziarzem (�???). ... sp�dzasz sw�j czas te� z nami - czuli z nudziarzami (�???). > > 8. Bo czasem lepiej zrobi� co� w wie- > lu wersjach (jedna mo�e by� dobra) > ni� w jednej (kt�ra mo�e by� z�a). Powiedz to swojej (przysz�ej) �onie. > > 9. Bo Wilu i Leszek zawsze maj� rac- > j�, a ja te� chc� czego� od �ycia. Ja Ci ju� nie wystarczam :( A takie �adne plany zrobi�em... > 10. Bo borsuczy jad jest smaczny jak > mielonka z chomika. To jest trafny argument. > 11. Bo sprawia mi flameowanie przyjem- > no�� [prawie] fizyczn�. Co Ci jeszcze sprawia przyjemno��? > 12. Bo chcia�bym lata�, a boj� si� > spr�bowa�. Nie masz si� czego obawia� :) Boli dopiero przy l�dowaniu. > 13. Bo za ka�dym razem otrzymuj�c SMSa > serce wchodzi mi na wysokie obroty > - a nie wiem nawet od kogo to jest > - mo�e to jaka� choroba? Heh wybacz, ju� nie b�d� Twoim cichym wielbicielem ;) Trzeba dba� o zdrowie buga... > 14. Bo lubi� w g�upi spos�b odpowiada� > na r�ne pytania, gdy� mog� si� > wtedy wykaza� brakiem konkretnej > wiedzy w jakiejkolwiek materii. W g�upi spos�b? Twoja odpowied� wywo�a�a u mnie liczne dreszcze... Czekam na jeszcze :) i nie czuje jak rymuje :( > 15. Bo 13 i 3 to moje ulubione liczby. 15, 13 i 3? > > 16. Bo �ycie p�ata nam figle. Ale od tego jest figlet. > > 17. Bo zbieranie grzyb�w jest prawie > tak nudne jak grzybianie zbier�w. Z grzybi�e� kiedy� zbiery? A tak poza tym to 'St�j Halina!' ;> > 18. Bo interesuje mnie ile b��d�w na- > wali�em ju� w tym tek�cie. Nie wiem, ale jak nawali�e� to teraz posprz�taj. > > 19. Bo mo�liwe, �e zawsze chcia�em > zrobi� list� odpowiedzi na jakie� > pytanie w 100 podpunktach. Chcia�em Ci pom�c i dopisa� pozosta�e 54, ale mam ci�kie dni -- �ycie mnie przyt�acza. > > 20. Bo jestem w�a�nie w 1/5 planu. :) Ekhm.. naszego planu? :) > 21. Bo jeszcze 13 dni, a to i tak nic > in plus nie zmieni. W ko�cu 13 to Twoja ulubiona liczba -- wi�cej wiary! ;> > 22. Bo "karp" to �mieszna nazwa. Czytana od ty�u ju� nie jest tak �mieszna :( > 23. Bo co� bym narysowa�, ale z braku > pomys�u, rysuj� jeden obrazek w > paru wersjach... Dorysuj nogi pozosta�ym paniom.. Ucinasz jedn� z najlepszych cz�ci cia�a :( > 24. Adnotacja do 23. - albo odpowiadam > w systemie punktowym. Raczej to trzecie. > > 25. Bo osi�gn��em ju� 25% normy... We wszystkim osi�gasz taki poziom? > 26. Bo ka�dy normalny cz�owiek robi to > inaczej, a ja jako chory na indy- > widualno�� szukam desperacko ja- > kiego� sposobu by j� (indywidual- > no��) zamanifestowa�. Bo Normalny cz�owiek �yje mottem: "Lepiej mniej, ale lepiej..." > 27. Bo rysunek te� cz�owiek, zwierz� > stadne. A czy boi si� burzy? > 28. Bo tyle lat b�d� mia� za 7 wiosen. Ile lat? Tyle ile wersji rysunk�w? > 29. Bo mam kilka mi�ych i klika nie > mi�ych wspomnie�. Kt�re niczym borsuk maj� czarn� sier�� i bia�y pasek biegn�cy wzd�u� ich niewielkiego cia�a. > 30. Bo nie znam wi�kszego wariata, ni� > sam jestem. "To ja, narcyz si� nazywam..." ;>> > 31. Bo lubi� piwo, ale ju� go nie pi- > jam... Bo pite pod wiatr na �rodku pustyni, w�r�d tuptania je�y traci swoje walory smakowe? > 32. Bo cyfr jest dziesi��, a bramka ma > siatk�. Bawi�y si� dzieci kolckami. Przyszed� tata spu�ci� wod� :( > 33. Bo czuj�, �e nie dotrwam do setki. Piwa nie, setki nie... Nie rozumie Cie.. > 34. Bo zako�cz� w nast�pnym punkcie... K�amca. > 35. Bo sk�ama�em, a zwykle tego nie > robi�. A co robisz zw�aszcza? > 36. Bo koniec - znudzi�o mi si�. Mi r�wnie�... > Best regards/Pozdrowienia, > > Blazej [bug] Ciap. ;) -- .-.-._ .-=-. _..-=-. .-=-._ / .-. .'.-'-.-' .-' '-' '-.' '. .-' | '-.___...---t-=[o)=o) ; stfor(at)wp.pl i o o : .__ | fsc Airlines '._ _-' : ekg: 1259894 : .__. i ._ '.____.....----"" " '._.-=-.___..-=-.__.-''..__..-' . '