X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,5e18f24519666543 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-14 08:36:41 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.online.be!newsfeed.rt.ru!rt.ru!news-stob.telia.net.MISMATCH!news-stob!217.209.241.161.MISMATCH!news-stoa.telia.net!news.nask.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC][257] It's in your eyes... I can tell what you're thinking... My heart is sinking too... Date: 14 Jul 2002 15:33:24 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 84 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pf67.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pf67.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026660804 24427 213.76.101.67 (14 Jul 2002 15:33:24 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 14 Jul 2002 15:33:24 GMT User-Agent: slrn/0.9.7.3 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13337 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ bug przem�wi�(a) ludzkim g�osem: >>> Kurcze stary, ale Ty masz kompleks ni�szo�ci... >>> Koszmary... ;))) >> >> Kompleks ni�szo�ci? He.. he.. he... ;) Przesta�em buja� w ob�okach ;P > > :) Zgadzam si� z przedm�wc� ;) >>>> PS. W�osy mog�a chwilowo rozpu�ci� ;) A tym rycerzem mog� by� ja.. >>> >>> Tak na ochotnika, tak? ;) >> >> Tak :) Je�li jest jeszcze ch�tna... > > Spytaj... :) Gdybym tylko wiedzia� kogo i gdzie :) My�lisz, �e taka Ksi�niczka si� zgodzi? Chyba czas si� *wreszcie* wyk�pa� ;) >>>>> Btw. tak dziwnie siedzia�a na zdj�ciu (stopy), >>>>> wi�c to nie mi si� r�ka omskn�a... ;))) >>>> >>>> Dobrze, �e tylko r�ka ;) >>> >>> Ale w�a�nie nic mi si� nie omskn�o. :) >> >> Z�y kolor cytowania ustawi�em :/ > > Nie szkodzi... :) >> Hmm ciekawa wizja ;) Ale ja nie mam satelity :/ >> Staram si� ostatnio jak mog� �eby wys�a� cosie, >> i zaj��em siem ma�ymi aa :) > > Wol� wi�ksze, ale nie du�e... Zreszt� zobaczymy, > jak si� potoczy proces bug'a, bo jestem ju� podej�a- > nym, jak si� dzi� dowiedzia�em, tu na grupce... A �e > nie zamierzam marnowa� swoich nerw�w bez powodu, to > si� wkr�tce oka�e jak cz�sto i co i czy w og�le b�d� > tu wysy�a�... :( Podejrzany? O co? Gdzie? Jak? ... b�dziesz tu wysy�a� dalej :) Je�li nie to szykuj si� na nocne budzenie. Zobaczysz �wiat�a, potem jakie� postacie (a raczej ich cienie) nast�pnie pomimo wysi�k�w swoje kroki skierujesz w storn� ich... Oni ju� Ci� przkonaj� �e nie wolno Ci nigdzie ucieka�! ;))) >> o >> . .-F=-.-=. >> '=<__L__.-.": >> fsc .>\ .>\ '-' > > You perver! ;))) Za nisko mu usiad� ;) > Best regards/Pozdrowienia, > > Blazej [bug] -- .--._...---..._.--. /.-' __.-@ @-.__ '-.\ (__.--> stfor(at)wp.pl <--.__) "'-.' (/"o_o"\) '.-'" (__.--> ekg: 1259894 <--.__) .'.___.'. (__.--> pl.rec.ascii-art <--.__) / fsc \