X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,70636bc5520c2a7b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-16 10:25:05 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Mateusz 'Watman' Wata Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [pic]ciag przyczynowo skutkowy =] Date: Tue, 16 Jul 2002 19:23:05 +0200 Organization: http://warriorsassembly.prv.pl Lines: 103 Message-ID: References: Reply-To: watman@SPAMFIGHTERmanowar-fanclub.prv.pl NNTP-Posting-Host: 213.216.93.246 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.gazeta.pl 1026840102 7411 213.216.93.246 (16 Jul 2002 17:21:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Jul 2002 17:21:42 +0000 (UTC) X-User: watman X-Newsreader: Forte Agent 1.9/32.560 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13768 Evil embodied - viruszg - whispered the words of Chaos and Darkness: >> /\ ===,==== >> ,, / \ ## >> -ccccccO + (____) = ## >> ^^^^^^ / # > >Robal + listek = Kokon? tak =] >> ===,==== ___ .-.\ /,-, >> ## ,' | '. ( o \0/ o ) >> ## + | `- | = \ # / >> # `.___.' / # \ >> ( O /|\ O ) >> `-' `-' > >Kokon + czas = motyl? czas, oczekiwanie, cos kolo tego =] >> prosze o krytyke, grzmoty w leb itp, itd... najbardziej boli mnie >> listek, ale jednoczesnie najwiecej nad nim siedzialem i dalej nie wiem >> jak poprawic =/ >> kokon tez malo czytelny, ale chyba ujdzie ;P > >Ujdzie :) >Nie jest tak zle, o ile trafilem z rozwiazaniami ;-) trafiles =] ,,, (_)] ci za to =] >> ... a teraz po prosbie ;P >> czy ktos podjalby sie zasciiartowania harleya? choppera dokladniej... >> tylko ze mi chodzi o wersje do czterolinijkowego siga... kumpel ma >> rowerzyste w postaci kreseczkowej, wiec moze to choppera tez sie >> uda... >> ladnie by wygladal w okolicach mojego najbardziej udanego dziela - >> kufla tam na dole ;P >> z gory dzieki za krytyke i harleya ;P > >A wiec ... > > _/" _.. > (_)7&(_) > >Za maly??? >Eeeh, marudzisz ;-) nie marudze - looks good, tylko zeby byl chopper to mu trza widelec przedniego kola przedluzyc =] > _._`\_ > (o)7^(o) > " " >Hmm, to bardziej przypomina te plazowe ... "bugi"? Tak to sie zwalo? >No dobra, przejdzmy do (chyba) najbardziej udanych ... nom... tan sie nie nadaje =[ > -_ > Cnn-.__ A_._ > ,' / `.$$&7.\\ `. > : 0--:(o) : `0 : > `._.' `._.' > > > _- > _._A __.nno > ,' //.T&$$.' \ `. > : 0 : (o):--0 : > `._.' `._.' > >Jesli Ci sie nie podobaja, to trudno :-) >Lepiej nie potrafie, niech inni sie popisza (-: fajne... ale to nie choppery a cruisery =] >Najwyzej nanies jakies poprawki, moze cos jeszcze z tego wyjdzie :) sprobuje... _ / _,-'__ /_ (_) V&(_) nieciekawy =/ nawet sie nie podejmuje przerobki nastepnych... >Ps. Totalnie nie znam sie na motorach i nawet nie wiem co to "chopper". to ten taki z dlugim widelcem przedniego kola =] remaining loud... -- Hail True Metal | ,,, Beer is beer, | Mateusz "Watman" Wata | (_)] everything else | watman warriorsassembly.prv.pl | is simply NOT beer... | http://warriorsassembly.prv.pl |"The worst sin is not to drink beer..."| -- Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/