X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-17 02:24:17 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!iad-peer.news.verio.net!news.verio.net!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: Wed, 17 Jul 2002 01:55:12 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 109 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pc244.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1026897587 8039 213.76.58.244 (17 Jul 2002 09:19:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 17 Jul 2002 09:19:47 +0000 (UTC) X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/1.3.23.141 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13853 ,- .--. .--. -. , /\ :( .' .' 5USD `. `. ); /\ , ._.' \ '.".' .( per min. ). `.".' / `._. """"-.\_.-"_.-"-.) (.-"-._"-._/.-"""" >>>Font - nie mam poj�cia. U mnie ISOCourierPL, ale to Amiga (:] >> Prawdopodobnie odpowiednikiem na PC b�dzie zwyk�y Courier. :) > >Sprawdzi�am - r�ni� si� nieznacznie, ale najpodobniejsze do siebie (:. A Courier New? >>>Niestety, mam problem z lew� n�k� i buzi� ): >> W LC9 wygl�da w porz�dku ta n�ka, a bu�ka jest >>zdecydowanie w moim stylu. ;) A tak w og�le, to je- > >A-a-ale na n�ka wcale niedobrze. Tj dziurki ma, z kt�rych nie umiem >wybrn��. Sama si� prosi�a�... Ingeruj�... Ale ja to robi� od pocz�tku do ko�ca, bo jak zaczynam i si� wci�gam, to mi si� nie chce przestawa� - dop�ki k�ody nie na- potkam. ;))) Tylko teraz to b�dzie! LC9 friendly. ;) | _._ | . .-"L. `-. | \`--' ,' \ ; | `._ ':_ _; : | .' ;' '', : `. | ,' .': `_. ;`: ) | ; / / `._.: /: ( :tl : : : ; ;' ; `- -8: ;\; `;.'""\ /. / : : / / O" `. \ `. .' / / `. |`. `. .' ./\ | ; | \ `. .' .': "-._./ \, : | `. " .' : : : | `. .' `+- `._.'; ; | " : ; ; | _ ; ; ; | / \ : : ; | \ \ ; .' ; | \ ( / .' ,' | "\\j .' .': | .:-`-.." .' ; | .' \-__ ." : | .' "\\" : | (.`. \; ; | .' \ . : : | / ); ; : | / .' `-...-;.-"""-.\ | / .' : : ` | : ( ; | | \ \ ; ; | \ \ ; : | \ ; ; ; | \ : ; : | \ : ; ; | \ \ : ; | \ \ : : | \ \ ; ; | \.'`. ; : | : ) : : | ; .' : : | / / ; ; | : / : ; | '-' : ; | ;--; | .' : | [ kya ] ,-" .-' | L__.-' | Mam nadziej�, �e to mia�y by� skarpetki... ;) A mo�e j� przebra�, lub zmieni� kolor w�os�w na bardziej odpowiedni? ;) >>�li rysowa�a� to od zera, a jest to pierwszy raz, to >>chyba wszyscy si� ze mn� zgodz�, �e nikt z nas, tak >>dobrze nie zaczyna�. Nie �artuj�! M�j pierwszy art >>to by�a straszna popelina. :) > >Naprawd� od zera - odpali�am ceda, zamy�li�am si�, udziaba� mnie >robal, no i w nieca�e 1.5h wysz�a mi dziewuszka z pack� (; Fiu, fiu... D�ugo... :) >Heh, lecem pogrzeba� w archiwum celem znalezienia popeliny buga. >Kt�ry to by� rok? (: Nie dawno wybi� dopiero rok, wi�c tak tym, kt�ry to by� rok nie rzucaj... Cofnij si� o rok i miesi�c wstecz i za tydzie� czy dwa od tego czasu (po cofni�ciu si�), powinno co� by�... Najpierw pro�ba, na kt�r� odzew ola- �em ciep�ym moczem, ale nie dlatego, �e mi si� rysunki dla mnie stworzone nie podoba�y, a dlatego, �e stwier- dzi�em, �e je�li inni mog�, to ja te�. ;) Best regards/Pozdrowienia, Blazej [bug] -- Blazej - [bug] - Kozlowski 608093718 da.bug@poczta.fm ICQ:147041942 - GG:1093730 - www.asciipr0n.com/bug/ -