X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-16 07:24:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!isdnet!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl!news.dtcentrum.com!bti.pl!kya From: kya@mail.here.invalid (kya) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 16 Jul 2002 14:22:57 GMT Organization: Panzergruppe Etanol Lines: 83 Message-ID: References: <9mctiu0ogjaf5cbvqslkg4gfb6vlipcvvc@4ax.com> <9m23ju8ccmmj8ui1qns0sa1t2rulen8q8j@4ax.com> <2u93jugpvij7c43t9rl18294egmhoo7r5d@4ax.com> NNTP-Posting-Host: home.bti.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: home.bti.pl 1026829377 1856 195.116.96.65 (16 Jul 2002 14:22:57 GMT) X-Complaints-To: abuse@bti.pl NNTP-Posting-Date: 16 Jul 2002 14:22:57 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13760 on Mon, 15 Jul 2002 13:03:39 +0200, bug wrote: [nie p�aci�] >>Nie b�d� si� wdawa� tak na samym pocz�tku (; > Nie wdawaj si�, no chyba, �e tak jak zaka�enie (rz?). ;) > > Leszku wr��, bo b��dy robi� g�upie!!! > "�" (: >>> Ja nie p�ac�, ja jestem tym biednym... ;) >>Zabierasz bogatym chocia�? (: > No skoro ja biedny jestem, to pewnie inni s� bogaci. ;) No to kurcz� zabieraj (: >>>>To jest g��bszy i bardziej dalekosi�ny plan. Poni�ej wystrzelenia >>>>w kosmos nie warto rozwa�a�. >>> Ach... Kierunek "czarna dziura"? ;))) >>Jeszcze si� odbijemy, cho� skro� niejedna siwa... > A szcz�ka niejedna sztuczna... ;) Oko niejedno szklane... >>>>�yciem nap�dzan� "�on�" mam, wi�c chyba rozumiem (; A technika, >>>>technika... Praktyka czyni mistrza (8 >>> Hmm... "�ona admina"? :))) >>Po tylu latach tylko komiks z tego mo�e by� (; > Hie, hie... Fajny komiks. Je�li to wszystko jest cho� >w cz�ci na faktach, to masz ca�kiem niez�e polewki w �y- >ciu... :) Absolutnie wszystko na faktach z tych autentycznych. Tylko �e ja z tych sm�tnych raczej. Polewk� ma otoczenie (; [...] >>zrobi�am tylko je�a z puszk� mielonki. >> .___. >> \|/|___| >> /� '/ >> '._c__c_: > > Wygl�da raczej jak kr�liczek... ;) Ale nie przejmuj si� >- rysowanie nie jest tak ci�kie, na jakie wygl�da. :) Na- >prawd�. :) Cho� z drugiej strony nie jest te� �atwe... :))) Jak wi�c z kr�lika zrobi� je�a? (: >>>>> Bardziej hardcore'owo... Dzi�, ze z�amanym �ebrem, >>>>>rozbitym przez Kaj� nosem i powybijanymi z�bami czuj� >>>>>si� jak prawdziwy 275% m�czyzna... ;) >>>>Czyli nie trafi�am |: >>> No nie... Pr�buj dalej. :) .___. >> puszk�, je�li je� podrzuci ~~~~|___| prosto w buga!... > Heh... A ja my�la�em - g�upi - �e od tego s� debugery. ;) I to jest w�a�nie fajne. W tej puszce jest debuger! (hambuger, bo jednak z mielonk� spokrewniony.) >>>>Nie m�w potem, �e Ci nie id� na r�k� <: >>> Tak... Jak mi raz posz�a na r�k�, to potem >>>dwa tygodnie w temblaku chodzi�em. ;))) >>...a wbrew pr�bowa�a robi�?... (auuu) > Nie, ale raz mnie w nos o w nerk� zrobi�a... ;) >Trzy razy posz�a te� na twarz i raz w uz�bienie. ;) Cienszkie �ycie maj� bugi (; >>>>>>(z �uku, z �uku...) >>>>> Brwiowego? ;) >>>>Elektrycznego (; >>> Mo�e tryumfalnego... Jeden nie wyklucza drugiego. ;) >>Strzela� kazano, to i �uk si� znajdzie (; > �uku! Kr�lestwo za �uk! ;) i p� ksi�niczki. -- ////))) Tupni�cie nog� zamienia subiektywne odczucia : //|-O-O ) w obiektywn� prawd�. [XTD] : /C| > ( | kya : /` _=--` | bti.pl | http://wredna.krowka.mu | Kaja Mikoszewska :