X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,dfa819c165664b17,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-07-16 04:43:16 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news-stob.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: [ascii-art] balonik.. myk! ..kobieta ;) Date: 16 Jul 2002 11:37:41 GMT Organization: U(S)N - United Stforek's Nations Lines: 96 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pe127.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pe127.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1026819461 25996 213.76.100.127 (16 Jul 2002 11:37:41 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 16 Jul 2002 11:37:41 GMT X-Licznik: 64 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:13744 Step 1. .--. / \ :-. .-: | :==: | :-' '-: \ / '..' || .I__I. ! ! i.___i fsc Narysowa�em sobie balonik. Wygl�da raczej �rednio, ale ascii-artem pewnie jest, wi�c postanowi�em, �e wy�l� go na grup�. Po chwili, w kt�rej biega�em po pokoju za motylem (nie wiem jak cholera dos- ta�a si� do mego pokoju) w mojej g�owie pojawi�a si� my�l -- nie wy�l� tego artu, bo opiep.. mnie za wysy�anie g�upot :) Dlatego postanowi�em si� troch� pobawi�. Step 2. .-''-. / .--. \ : / \ : : :-. .-: : : |o:==:o| : : :-' '-: : '._.\ ae /._.' '..' || _.I__I._ Stworzy�o mi si� takie co�. Zdecydowanie nie wygl�da to jak balo- nik, ale kobiet� tak�e jeszcze nie jest (a raczej jej g�ow�), to- te� Usun��em kilka znaczk�w wstawiaj�c w ich miejsce inne, odpo- wiednie do moich potrzeb. Powsta�o to co widzisz poni�ej ;) Step 3. .-''-. / .--. \ : / \ : : :-. .-: : : | @ @ | : : : : : '._.\ .- /._.' '..' || _.I__I._ No tak, balonikiem to ju� napewno nie jest, kobiet� -- troch� tak. Ale kobieta ta jest zdecydowanie smutna, heh a nawet w�ciek�a. Za- cz��em si� zastanawi�c nad powodem takiego stanu. Uda�em si� do kilku kole�anek i one stweirdzi�y po wielogodzinnych obserwacjach, �e kobiety lubi� zmienia� fryzury. Podsun�y mi pewn� my�l... Step 4. .-''-. / .--. \ : / \ : : :.- -.: : .' | o o | '. .8-': :'-8. .' : \ _.'/ : '. '-' '..' '-' || _.I__I._ Stara�em si� -- ale ci�gle kobiet� to nie jest. No mo�e troszk� przy- pomina, ale jest ci�gle smutna, nieszcz�sliwa. Czemu? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz za kilka dni, kiedy uda mi si� odnale�� ten drobny, aczkolwiek istotny szczeg�. Mi�ych wakacji �yczy.... Marcin G. zwany stforkiem :) -- __.../:^ ^:\...__ fsc ! .-"' oo. stfor(at)wp.pl .oo '"-. ! ': _.=-._ O ekg: 1259894 O _.-=._ :' '.___)) \_))'-' '-'((_/ ((___.'